Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Meclis Başkanı Mustafa Sarılar, meclis üyeleri ve işadamlarından oluşan heyet, bir dizi ziyaret ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek'e gitti.
STSO heyeti, Gradacaç Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Fadil İmsiroviç ile görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı İmsiroviç, Sivas heyetini şehirlerinde görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ise gösterilen ilgiye teşekkür ederek, "Kendimizi hiç yabancı hissetmedik. Atalarımızın izlerini görmek kendimizi evimizde gibi hissettirdi. Sizlerin samimiyeti ve ortak tarihimize sahip çıkmanız bizleri mutlu etti" dedi.
Kovaçi Şehitliği ve Aliya İzetbegoviç'in kabrini ziyaret eden heyet, 5 günlük gezi programının ardından Sivas'a döndü.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz