YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Fındıklı: "Biz Istiyoruz Ki Kimsenin Kanı Akmasın,burnu Kanamasın, Hiçbir Ananın Yüreği Yanmasın"

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, "Biz istiyoruz ki kimsenin kanı akmasın, burnu

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, "Biz istiyoruz ki kimsenin kanı akmasın, burnu kanamasın, hiçbir ananın yüreği yanmasın" dedi.

AK Parti Malatya milletvekili Fındıklı, parti binasında düzenlenen halk gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin 30 yıldır devam eden terör problemiyle ilgili yapılan çalışmalarla ciddi mesafeler alındığını dile getiren Fındıklı, demokratik açılım çalışmaları kapsamında parti olarak birlik ve beraberliği pekiştirici pek çok adım attıklarını söyledi.

Özgürlüklerin önü açıldıkça bazı mahfillerin rahatsız olduğunu belirten Fındıklı, şunları kaydetti:

"Ne zaman biz bu konuda bir adım daha ileriye gitsek, kaynaşsak mutlaka bir provokasyon olarak önümüze şehit askerler getiriliyor ve barışın önünü kesmeye gayret ediyorlar. Şunu herkes bilmelidir ki, ne olursa olsun bir kişinin bile canına, kanına halel gelecekse, biz bu eziyeti, bu zahmeti durdurmak, bu kan emicilerle mücadele etmekten bir adım bile geri durmayacağız. Bir taraftan demokratikleşme ve bir taraftan özgürlük alanlarını genişletirken, bir taraftan da bu şer odaklarıyla her türlü mücadeleyi sürdüreceğimizden kimsenin endişesi olmasın. Aman dileyene kapı açıktır. Ama ille de 'ben elimde silahla, ölerek, öldürerek bu işi yapacağım' diyorsa, bu memleketin ölecek de çok çocuğu var, öldürecek de çok askeri var. Ama biz istiyoruz ki kimsenin kanı akmasın, burnu kanamasın, hiçbir ananın yüreği yanmasın."

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler