SPOR

THY'den Afrika çıkarması

Türk Hava Yolları, yeni reklamında Drogba, Sow ve Malouda'yı oynatıp Türkiye'nin etkisini arttırdığı bu kıtadaki gücünü zirveye taşımak istiyor.

THY'den Afrika çıkarması

Son dönemde yaptığı atılımlar ve farklı sponsorluk anlaşmalarıyla tüm dünyada ses getiren Türk Hava Yolları, 2014 yılı için önemli bir sürprize hazırlanıyor. Kobe ve Messi'nin oynadığı reklam filmiyle son ayların en çok konuşulan firması olan Türk Hava Yolları yeni yılda Afrika'yı fethetmeye hazırlanıyor. 

Üç yıldızla çıkarma yapacak

Afrika kıtasında önemli bir şöhrete sahip olan ve futbol kariyerlerini Türkiye'de sürdüren G.Saraylı Didier Drogba, F.Bahçeli Moussa Sow ve Trabzonsporlu Florent Malouda, THY'nin Afrika'daki yeni yüzleri olacak. Bu üç ismin oynayacağı reklamlarla THY, 2014 Dünya Kupası öncesi yeni yılda daha çok uçuş planladığı Afrika'ya futbolla çıkarma yapacak.

İnternette 'tık'a doymadı

Şu an 105 ülkede 243 noktaya ulaşım hizmeti veren ve dünyanın en çok ülkeye uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları yeni uçak siparişleriyle yeni uçuş noktalarına ulaşmayı hedefliyor. Türk Hava Yolları'nın son alarak NBA yıldızı Kobe Bryant ve Barcelona'nın ünlü ismi Lionel Messi'yi birlikte oynattığı reklam filmi internette 130 milyondan fazla tıklanarak izlenme rekorları kırmış, özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Afrika'ya en çok uçan şirket olacak

THY, 2014 yılında zayıf olduğu bölgelere ağırlık vermek istiyor. Orta Amerika, Kolombiya, Venezuela, Küba ve Meksika'ya uçuşlar gerçekleştirmek için karar alan THY yönetimi, uçak aldıkça bu noktalarla birlikte Afrika'ya daha çok uçuş yapmayı planlıyor.

Gelecek yıl "Afrika'ya en çok uçan havayolu şirketi" unvanını elde etmek için THY; bu yüzden Afrika'da büyük saygınlığı Didier Drogba ile birlikte Fenerbahçeli Sow ve Trabzonsporlu Malouda'yı reklam yüzü yapmayı düşündü.

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler