SPOR

Kapat

Ünal Aysal Soma'yı ziyaret ediyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal beraberindeki heyet ile birlikte, maden felaketi yaşayan Soma'yı ziyaret ediyor.

Ünal Aysal Soma'yı ziyaret ediyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri de Soma’ya gelerek acılı ailelere taziye ziyaretinde bulunuyor. Öte yandan Emir Sarıgül önderliğinde 2 TIR su, çorba ve kuru gıda Soma’daki afet bölgesine gitti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yönetim kuruluyla birlikte geldiği Soma’da Sözcü'ye özel olarak açıklamalarda bulundu;

“Vallahi bizim Soma’nın ilişkimiz eskiye dayanıyor. Tabi ki bu seferki ziyaretimiz son derece üzücü. Hepimiz bir acıyı paylaşıyoruz. Bugün gerekli olduğu kadar döneceğim ve akşam da İstanbul’a döneceğim.”

“SOMA’YA YENİDEN GELECEĞİZ”
Yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül de Soma’da gözlemler yapacaklarını ve İstanbul’a dönünce gerekli çalışmalarını yaptıktan sonra yeniden geri döneceklerini belirtti.

Sarıgül, şu ifadeleri kullandı;
“Önce ulusumuzun başı sağolsun… Biz burada Galatasaray Kulübü’nün sadece spor kulübü olmadığını gösteriyoruz. Van’da olduğu gibi burada da halkımıza yardım ediyoruz. Yönetim Kurulu ile birlikte Soma’dayız… Bir kuru gıda, bir de sıvı gıda içeren 2 TIR’ımızla geldik. Bütün spor kulüpleri aktif olmalıyız. Kulüpler sadece sportif amaçlarla anılmaması lazım. Biz bu tip olaylarda formalarımızı bir kenara bırakıp, ay-yıldızın altında birleşmeliyiz. Bizim buraya gelmekteki en büyük amacımız, burada neler yapılabilir diye araştırıp bunun raporunu çıkarmak. Bu sadece ilk ve ufak bir adım… Soma’ya yeniden geleceğiz. Bütün kulüpler olarak sorumluluk üstlenmeli, ümit ediyorum ki bizden sonra da tüm spor kulüpleri büyük özveri gösterecektir.”

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 90.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

90.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat