Uşak'ta polis ekipleri şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslere yönelik yaptığı uygulamada 6 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bazı şahısların doğu illerinden otobüs, otomobil ve kamyonla batı illerine sigara ve esrar maddesi taşıdığı bilgisini alarak harekete geçti. Adli makamlardan arama izni alan polis, kent girişinde yolcu otobüslerine yönelik uygulama başlattı. Polis, uygulama esnasında Diyarbakır'dan yola çıkarak İzmir'e doğru giden bir otobüste yolcu olarak bulunan E.A.(50) adlı şahsın bagajında poşet içerisine koli bandı ile sarılmış 6 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan E.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifade veren zanlı “Uyuşturucu Madde Nakletmek ve Ticaret Yapmak” suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz