YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni nesil vera yazar kasa

Denizbank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya Bilecik Güven Kafe'sinde sunum tanıtımını 09:30' da kahvaltı eşliğinde gerçekleştirdi.

Yeni nesil vera yazar kasa

Denizbank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya Bilecik Güven Kafe'sinde sunum tanıtımını 09:30' da kahvaltı eşliğinde gerçekleştirdi.Katılımcılar;Levent Meriç, Emin Yücel,Nevin Tan,Kazım Çelik,Yıldız Havadar,Adnan Öztürk, Galip Yanar

Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya hazırlamış olduğu sunumda Denizbank'ın yatırım finansal boyutlarından söz etmesinin yanı sıra yazarkasadan bahsetti.Yazarkasalarda yeni nesil dönemi başladı!Yazarkasa, Pos cihazı ile birleşti "yazarkasa POS" oldu! Slip ve kasa fişi için ayrı ayrı işlem yapma zahmeti ortadan kalktı, Esnafın işi kolaylaştı.

1997 yılında kurulumu gerçekleşen bankanın atılımlarıyla Türkiye'nin en büyük 5. özel bankası oldu.Türkiye'nin her ilde şubesi olmasıyla beraber 2 özel bankadan birisi Denizbank, aynı zamanda 235 bin kart satışları var ve yıllık kart ücreti de yok!Bütün bankalardan önce Denizbank'ın yazar kasa POS cihazını tanıtım esnasında müşterisine sunması bir ilk.Denizbank'ın müşterisi;Ahmet Subaşı.Firmanın belirlediği mebla ise; 590 EURO+KDV şeklindedir.Siz de yeni tebliğe uygun tek cihaz olan Vera Delta POS Özellikli yazarkasa'ya sahip olmak için DenizBank şubelerine gidip, size özel hazırlanan fırsat paketlerinden birini seçebilirsiniz.

Olay Haber Muhabiri;Nurefşan Bayramcık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler