Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis lojmanları ve askeri hedeflere eş zamanlı taciz ateşi açıldı.
Edinilen bilgiye göre, ilçedeki polis lojmanları ile askeri hedeflere eş zamanlı roketli ve uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, güvenlik güçleri ilçede operasyon başlattı.
Saldırılarla ilgili İHA muhabirine bilgi veren Yüksekova Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren, ilçenin değişik noktalarında taciz girişimlerinin olduğunu belirterek, "Güvenlik güçlerimiz şuanda olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor. Herhangi bir can kaybı veya isabet isabet alan bir yer yok" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz