Saadet Partisi Fatih Ilce Genclik Kollari Haberleri

Erbakan'ın sözlerine zehir zemberek cevap vermişti! Karamollaoğlu'na YRP'den sert tepki: Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum, sakın cumhurbaşkanı yardımcısı yapmaya kalkmayın

Saadet Partisi ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasında Fatih Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na katılma gerekçelerini açıklarken kullandığı sözler üzerine başlayan tartışma devam ediyor. Erbakan'ın sözlerine Karamollaoğlu'ndan sert sözlerle yanıt gelmişti. YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek Karamollaoğlu için "Böyle Cumhurbaşkanı yardımcısı olmaz. böyle bir insanı Cumhurbaşkanı yardımcısı falan yapmaya sakın kalkmayın" dedi.

Haber 2023-03-29 10:24:58

Karamollaoğlu’ndan Fatih Erbakan’ın sözlerine zehir zemberek cevap: Saçmalıyor, bu cahillik, terbiyesini kuşansın, haddine değil…

Son anda Cumhur İttifakı'na katılarak gündemdeki yerini koruyan Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan, Millet İttifakı'na katılmamalarının gerekçelerini açıklarken kullandığı ifadeler Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nu küplere bindirdi. Erbakan'ı sert sözlerle eleştiren Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın ilk koalisyonunun Bülent Ecevit liderliğindeki SHP ile yaptığını anımsatarak "Bunu nasıl görmezden gelebilir? Bu cahilliktir veya bile bile cahilliktir" dedi.

Haber 2023-03-28 08:17:48

Temel Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a gönderme: Biz iki günde çark etmeyiz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisinin Cumhur İttifakı'na katılmasını eleştirerek “Şartların yeri geldiği zaman zor olduğunu ben de görüyorum. Ama bizi maalesef üzen, hayra vesile olur diye düşündüğümüz, Yeniden Refah Partisi'nin yaptığını yapamayız. İki günde çark edemeyiz. Yani hangi şartlardan dolayı böyle hızlı bir çark yaptılar onu bilmiyorum. Ama attıkları adımın, verdikleri kararın kendileri için faydalı olduğu kanaatinde değilim" dedi.

Haber 2023-03-26 19:36:34

Meral Akşener'in açıklamalarına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan ilk yorum: Morali daha ileriye taşıyan mesajlar verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masa toplantısı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanması sürecinde yaşananları Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında anlattı. Akşener'in açıklamalarına Millet İttifakı ortağı Saadet Partisi'nden de ilk yorum geldi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hukuk İşleri Başkanı Bülent Kaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Sayın Akşener, 6 Mart’ta oluşan morali daha ileriye taşıyan mesajlar verdi" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-03-08 00:41:39

Karamollaoğlu ve Erbakan'dan AK Parti'ye övgüler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Ülke aleyhine olacak yanlışlar yapıldığı zaman kimseden korkmadan yanlışları dile getirdik. Mevcut iktidarın yaptığı iyi şeyler hiç mi yok derseniz, evet var" diyerek olumlu bulduğu politikaları sıraladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, "Efendim, 'Niye hep tenkit ediyorsunuz? Biz her şeyi tenkit etmeyiz. Faydalı, doğru yapılanları da elbette takdir ederiz." sözleriyle AK Parti'nin eleştirmedikleri yönlerini açıkladı.

Haber 21-11-21 17:58

Abdullah Gül, Erdoğan'ın yerine Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olur mu? İddialar gündem yarattı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı olabileceği iddiaları gündem yarattı. Gazeteci Fatih Altaylı, kulisleri hareketlendiren söz konusu iddiayı canlı yayında Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'na sordu.

Haber 24-08-21 14:37

Bazı emekli amirallerin açıklamasına siyasi partilerle STK'lerden değerlendirme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: - "Sorumluluk sahibi herkes sorunlara odaklanmalı, toplumu kutuplaştıracak davranış kalıpları ile sorunların konuşulmasını engellememelidir" - Vatan Partisi: - "Bildiri, iç cephede karışıklık ve TSK'ya karşı güvensizlik yaratan bir rol oynamaktadır" - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: - "Millet iradesinin üzerinde hiçbir beşeri güç var olamaz, siyaset dışı güçler tarafından siyasete balans ayarı yapılması asla kabul edilemez" - Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği: - "Bu bildiri demokrasiye, hukuka, devletimize, milletimize ve ordumuza karşı yapılmış bir açıklamadır" - Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı: - "Darbe imalı bildiriyle ülkemizi bunalıma, milletimizi buhrana sürüklemek isteyenleri şiddetle kınıyoruz"

Yurthaber 04-04-21 18:33

Fatih Erbakan'ın kız çocuklarıyla ilgili sözleri tartışma yarattı

Saadet Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın oğlu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın 15 yaşındaki kız çocukları için kullandığı ifadeler tartışma yarattı.

Haber 21-05-20 09:06

Başkan Turanlı Kahta’nın dosyasını milletvekillerine sundu

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ilçeye ait talip ve sorunların yer aldığı dosyayı milletvekillerine sundu.Başkan Yusuf Turanlı, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Yakup Taş ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurahman Tutdere’yi makamında ziyaret ederek ilçenin talep ve sorunlarının olduğu dosyayı sundu.Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kahta’nın daha fazla hizmet görmesi için çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyerek Ankara’da Adıyaman milletvekillerini ziyaret ederek Kahta’nın talep ve sorunlarının olduğu dosyayı sundu.Seçimden hemen sonra parti rozetini çıkardığını vurgulayan Başkan Turanlı, tek rozetinin milletin kendisine hizmet için verdiği destek olduğunu ifade ederek, asla kişisel hesaplar peşinde olmadan halkın daha güzel bir ilçede yaşaması için tüm çabayı göstereceğini dile getirdi.Başkan Turanlı, ziyaretleri sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Adıyaman eski Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı ziyaret etti.Başkan Turanlı, ziyaretlerinde kendisine göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Yurthaber 12-10-19 11:08

Bizim kucaklaşmaya ihtiyacımız var

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın: - "Bugün en öncelikli çözülmesi gereken problemimiz kutuplaşma problemidir. Bizim kucaklaşmaya ihtiyacımız var"

Haber 29-09-19 18:07

AK Parti heyetinden Saadet Partisine ziyaret

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ile Grup Başkanvekili Bülent Turan, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya ile bir araya geldi - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: - "Bu sohbette ülke, dünya ve Meclis gündemimizi değerlendirdik. Bizler, aynı yolun yolcularıyız. Bu partilerin farklı düşüncelerini bir 'trol dili'ne bırakmamak durumundayız" - AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin: - "Bu ziyaretlerimizin, bir araya gelmelerimizin ihtilafın rahmete dönüşmesi için çok önemli, kıymetli olduğuna canı gönülden inanıyoruz" - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman: - "Ülkenin değişik meseleleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bundan sonra da bulunmaya devam edilmesi konusunda mutabık kaldık"

Haber 21-06-19 19:52

AK Parti’den Saadet Partisi’ne ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Genel Sekreter Fatih Şahin, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya ile bir araya geldi.AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Genel Sekreter Fatih Şahin, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya ile görüştü.

Haber 21-06-19 19:50

AK Parti ile Saadet Partisi arasında kritik görüşme!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Genel Sekreter Fatih Şahin, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya ile bir araya geldi.

Haber 21-06-19 18:09

Saadet Partisi Genel Merkezi tahliye ediliyor (2)

SP İL BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI Saadet Partisi Ankara İl Başkanı ve parti avukatı Fatih Beyazıt, tahliye işlemlerinin sürdüğü Genel Merkez binası önünde gazetecilere açıklama yaptı.

Haber 11-04-19 13:48

Saadet Partisi genel merkez binası tahliye ediliyor

Hisselerinin çoğunluğu ETAŞ şirketine ait genel merkez binasının tahliyesine ilişkin açtığı davayı kaybeden Saadet Partisinin binası tahliye ediliyor - Saadet Partisinin avukatı ve Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt: "Bu, kira ödenmemesiyle alakalı bir uyuşmazlık. Yani biz burada mülkiyet sahibi olduğumuzu iddia ediyoruz. Onlar da 'kiracı' diyorlar. Bundan dolayı bir icra işlemi başlatılıp tahliye süreci gerçekleştirilmek isteniyor" - "Buranın gayrimenkulün tapusuyla, ayniyle alakalı açtığımız davada lehimize bir tedbir kararı verilmiştir. Bu yönden yargısal, hukuki sürecimiz devam edecektir" - "Yeni yerimizin bilgisi bana Kazım Karabekir civarında olarak verildi. Bugün itibarıyla kontratı imzalandı"

Haber 11-04-19 13:16

Saadet Partisi Genel Merkezi tahliye ediliyor (2)

SP İL BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI Saadet Partisi Ankara İl Başkanı ve parti avukatı Fatih Beyazıt, tahliye işlemlerinin sürdüğü Genel Merkez binası önünde gazetecilere açıklama yaptı.

Haber 11-04-19 13:07

Fatih Erbakan haciz gönderdi, Saadet Partililer polisle tartıştı

Başkent’te Fatih Erbakan ve Mehmet Altınöz’ün açtığı davanın ardından tahliye süresinin dolması ile icra işlemleri başlatılan Saadet Partisi Genel Merkezi’nde partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı.Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz, 2017 yılında Saadet Partisi tarafından genel merkez binasının kiralarının ödenmediği gerekçesiyle partiye dava açmıştı.

Haber 11-04-19 11:15

Fatih Erbakan haciz gönderdi, Saadet Partililer polisle tartıştı

Başkent'te Fatih Erbakan ve Mehmet Altınöz'ün açtığı davanın ardından tahliye süresinin dolması ile icra işlemleri başlatılan Saadet Partisi Genel Merkezi'nde partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı. Binada tahliye işlemi başladı.

Haber 11-04-19 11:14

Hisarcık seçmeni Fatih Çalışkan’a güven verdi

Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde AK Partili mevcut Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tekrar seçildi.Fatih Çalışkan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre ilçe merkezindeki toplam 14 sandıktan 2 bin 33 oy alarak yüzde 60.96 oy oranıyla Hisarcık Belediye Başkanı oldu.5 adayın yarıştığı Hisarcık Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi Adayı Şerif Pektaş 40 oy, Bağımsız Türkiye Partisi Adayı Zekeriya Gedik 8 oy, AK Parti Adayı Fatih Çalışkan 2 bin 33 oy, Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Himmet Pınar 108 oy, İYİ Parti Adayı Ahmet Bülbül bin 146 oy aldı.Seçim sonuçlarının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ”Seçim kampanyamız boyunca bizi samimiyetle karşılayan Hisarcık’lı hemşerilerime, ekibime ve bize inanan herkese tüm kalbimle teşekkür ediyorum” dedi.

Yurthaber 01-04-19 17:25

Foça seçim sonuçları 2019: İzmir ilinin Foça ilçesinde hangi parti, hangi aday?

İzmir'in Foça ilçesinde, belediye başkanlığını CHP adayı Fatih Gürbüz kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Fatih Gürbüz 10 bin 278, MHP adayı Serdar Mersin 7 bin 759, Saadet Partisi adayı Paşali Feyiz 78 oy aldı.

Haber 31-03-19 14:16

Erbakan: Bu partiye verilecek oylar asla Milli Görüş'e verilmiş oylar olmayacaktır

YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, isim vermeden Saadet Partisi'ni eleştirerek, parti yönetiminin birçok seçim bölgesinde 'gizli' veya 'açık' ittifaklar yaparak, Milli Görüş çizgisine en uzak noktada olan çok sayıda belediye meclis üyesi adayını kendi listesinden aday gösterdiğini ileri sürerek, "Bütün bu açık gerçekler dolayısıyla, Milli Görüş beklentisiyle bu partiye verilecek oylar asla Milli Görüş’e verilmiş oylar olmayacaktır" dedi.

Haber 26-03-19 20:22

Saadet Partesi 1 Nisan'da parti genel merkez binasını devredecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın hisselerinin çoğunluğu ETAŞ Şirketine ait genel merkez binasının tahliyesine ilişkin açtığı davayı kaybeden Saadet Partisi, devir işlemini 1 Nisan'da tamamlayacak

Haber 10-02-19 13:30

Saadet Partisinin yeni parti binası arayışı devam ediyor

Saadet Partisinde, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açtığı dava sonucunda mahkemenin parti genel merkezi için verdiği tahliye kararının ardından yeni parti binası arayışı sürüyor - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: - "Geçici olarak birkaç yıllığına bir binaya taşınırız. O bina bizim işimize geliyorsa, satın alma yoluna gidebiliriz veya yeni bir inşaata da başlarız" - "Konu biraz muğlak ama bu konuyu bir çekişme haline getirmeyi doğru bulmuyoruz"

Haber 05-12-18 14:26

Saadet Partisi yeni bina arıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, parti genel merkezinin boşaltılması için açtığı davayı kazanmasının ardından Saadet Partisi, yeni bina arayışına girdi - Saadet Partisi'ne yeni bina bulması için verilen 1 aylık süre ise 19 Aralık'ta sona erecek

Haber 01-12-18 12:27

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı yapıldı

Kayseri’de Saadet Partisi’nin Genişletişmiş İl Divan Toplantısı İl Kültür Merkezin de yapıldı.Saadet Partisi İl Başkanlığı’nın İl Divan Toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, İl Başkanı Mahmut Arıkan ve partililer katıldı.İl Divan Toplantısında öncesinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisinin en büyük başarılarından birini alacağını ifade etti.

Yurthaber 27-11-18 10:05

Karamollaoğlu: Erbakan hocamız hayatta olsaydı,Fatih Erbakan'ı falakaya yatırırdı

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın Refah Partisi’ni yeniden kurma girişimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum. Ancak yapacak bir şey yok. Demokrasilerde böyle şeyler var. Erbakan hocamızın oğlu, kendisini de severiz böyle bir girişimde bulundu. Eğer Erbakan hocamız hayatta olsaydı, herhalde kendisini falakaya yatırırdı" şeklinde konuştu.

Haber 25-11-18 13:03

Biz Batı hayranı değiliz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: - "Biz Batı hayranı değiliz. Ben kendi ülkemizin değerlerinin, eğer sahip çıkılırsa Batı'nın değerlerinden üstün olduğuna inanıyorum. Ahlaki değerler için özellikle bunu söylüyorum" - "(Fatih Erbakan'ın Yeniden Refah Partisini kurması) Erbakan Hocamızın oğlu severiz de kendisini ama böyle bir girişim, eğer Erbakan Hoca olsaydı herhalde falakayı yerdi zannediyorum"

Yurthaber 25-11-18 12:31

Biz Batı hayranı değiliz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: - "Biz Batı hayranı değiliz. Ben kendi ülkemizin değerlerinin, eğer sahip çıkılırsa Batı'nın değerlerinden üstün olduğuna inanıyorum. Ahlaki değerler için özellikle bunu söylüyorum" - "(Fatih Erbakan'ın Yeniden Refah Partisini kurması) Erbakan Hocamızın oğlu severiz de kendisini ama böyle bir girişim, eğer Erbakan Hoca olsaydı herhalde falakayı yerdi zannediyorum"

Haber 25-11-18 12:29

Erbakan’ın Oğlu ‘Yeniden Refah Partisi’yle Siyaset Sahnesinde

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, babasının kurduğu Saadet Partisi’nde genel başkanlık mücadelesinde başarısız olduktan sonra Türkiye siyaset sahnesine “Yeniden Refah Partisi” ile dönüş yaptı

Haber 23-11-18 22:25

Fatih Erbakan ilk kez konuştu: Binadan çıkmaları gerekiyor

Saadet Partisi ile kavga etmek istemediklerini söyleyen Fatih Erbakan, binayı kendilerinin kullanacağını ifade etti. Ayrıca edinilen bilgilere göre izin çıkması halinde Erbakan'ın yeni kuracağı partinin ismi 'Refah Partisi' olacak. Saadet Partisi'ne Genel Merkez binasının kirasının ödenmemesi nedeniyle haciz işlemi başlatan "Tamamen hukuki bir süreç. Kira ödemeden oturmaları mümkün olamayacağı için oradan çıkmaları gerekti." ifadelerini kullandı.

Haber 22-11-18 01:37

Saadet Partisi Genel Merkezi'ne icra memurları geldi!

Saadet Partisi'nin avukatı ve Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt, parti genel merkezi binasının tahliye edilmesine yönelik karara ilişkin, "Yargıtay'ın onama kararı olduğu için karşı taraf tahliyeye geldi. Kendilerinden uygun bir süre talep ettik. İcra memurunun inisiyatifiyle de tarafımıza bir aylık bir süre verilmiş oldu." ifadelerini kullandı.

Haber 19-11-18 14:11

Saadet Partisi Genel Merkezi için tahliye talebi

Partinin avukatı ve Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt: - "Yargıtayın onama kararı olduğu için karşı taraf tahliyeye geldi. Kendilerinden uygun bir süre talep ettik. İcra memurunun inisiyatifiyle de tarafımıza bir aylık bir süre verilmiş oldu"

Haber 19-11-18 14:05

Milletvekili İslam hakkında tazminat davası

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam aleyhinde, TBMM Genel Kurulunda FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin sözleri nedeniyle manevi tazminat davası açtı

Haber 09-11-18 17:23

Fatih Portakal'dan canlı yayında şok itiraf!

FOX TV'de sunduğu haber bülteninde gündem yaratan sözlere imza atan Fatih Portakal'dan bu kez bir itiraf geldi. Portakal, Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam'ın 15 Temmuz konuşmasıyla ilgili "Bunları utanarak söylüyorum" deyip otosansür uyguladıklarını açıkladı.

Haber 06-11-18 10:16

Temel Karamollaoğlu'na büyük şok! Fatih Erbakan, Milli Görüş’ün yeni partisi için tarih verdi

Milli Görüş'ün lideri eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan Manisa’da katıldığı programda üstü kapalı bir şekilde eleştirdiği Saadet Partisi yerine Milli Görüş’ün yeni partisinin Temmuz ayında kurulacağını ve 2019 Yerel Seçimlerine katılacağını ifade etti.

Haber 03-06-18 00:49

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu FOX TV'de Fatih Portakal'ın sorularını yanıtladı

FOX TV'de yayınlanan "Liderler FOX'ta' programının bu haftaki konuğu Saadet Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu oldu. Karamollaoğlu konuşmasında '24 Haziran seçimi birinci tur için kesin bir şey söyleyemem. İkinci turda Erdoğan beni istemez. Ben olursam ben seçilirim çünkü.Sol kesimi çok farklı algıladık bu zamana kadar. Solcular bize oy verir.' dedi.

Haber 23-05-18 20:13

Müthiş iddia: Abdullah Gül halâ oyunun içinde!

Fatih Altaylı, bugünkü yazısında, Saadet Partisi içindeki bir ismin, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili kendisine söylediklerini aktardı.

Haber 05-05-18 10:13

Fatih Portakal'dan HDP tahmini: Son zamanların en yükseği

Fox Haber sunucusu Fatih Portakal, CHP-Saadet Partisi-İYİ Parti-DP ittifakına HDP'nin alınmamasını eleştirdi. Portakal, yalnız kalan HDP'nin son zamanların en yüksek oyunu almasının şaşırtıcı olmayacağını da söyledi.

Haber 03-05-18 20:11

Sultan 2. Abdülhamid Han'ın vefatının 100. yılı

Saadet Partisi Fatih İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Sultan 2. Abdülhamid Han'ı türbesi başında andı

Haber 11-02-18 14:40

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın:

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih...

Yurthaber 03-09-17 16:07

Erbakan Vakfı Kahramanmaraş Şubesi’nin Açılışını Fatih Erbakan Yaptı

Saadet Partisi eski Genel Başkanı merhum Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Erbakan Vakfı Başkanı Dr. Muhammed...

Yurthaber 19-11-16 20:02

Necmettin Erbakan Elazığ’da Anıldı

Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın oğlu Muhammed Ali Fatih Erbakan, babasının üzerine...

Yurthaber 12-03-16 10:40

Sp Gençlik Kolları Genel Başkanı Aydın’dan Askon’a Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana...

Yurthaber 04-01-16 10:09

Sp’den Askon’a Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Kayseri Milletvekili adayı Mahmut Arıkan ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın...

Yurthaber 24-10-15 17:55

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Fatih Aydın:

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Fatih Aydın gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı...

Yurthaber 17-10-15 11:11

Saadet Partisi’nden Agd’ye Ziyaret

Saadet Partisi Kayseri milletvekili adayları sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Adaylardan Mahmut Arıkan, Fatih...

Yurthaber 07-10-15 12:30

Saadet Partisi Piknik Alanlarındaki Halkla Buluştu

Saadet Partisi Van milletvekili adayları Özay İlhan, Uğur Çiçekel ve Fatih Ebinç, çalışmalarına devam ediyorlar.Son...

Yurthaber 04-06-15 11:01

Saadet Partisi Adaylarından Esnaf Ziyareti

Saadet Partisi Van milletvekili adayları Özay İlhan, Uğur Çiçekel ve Fatih Ebinç, beraberindeki milli ittifak...

Yurthaber 13-05-15 09:44

Milletvekili Adaylarından Engelliler Haftası Açıklaması

Saadet Partisi Van milletvekili adayları Özay İlhan, Uğur Çiçekel ve Fatih Ebinç, 10-16 Mayıs Dünya...

Yurthaber 11-05-15 19:04