Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2015 Biterken: TIME Dergisi, Bu Yılın En İyi 10 Selfie'sini Belirledi!

    TIME'a göre 2015'te selfie'lere damgasını Kim Kardashian vurmuş...

    1. Meryl Streep & Jennifer Lopez

    Bir Oscar efsanesi Meryl Streep ile komple tüm 2000'lerin dev ismi Jennifer Lopez'in yakın arkadaşlığı, 2015 Oscar Töreni'nde Instagram'lara böyle yansımıştı.

    Bu selfie'yi önemli kılan bir diğer özellik de; törende Patricia Arquette'in yaptığı, ''Kadın ve erkeklere eşit ücret ödenmesi'' ile ilgili konuşmaya Meryl Streep ve J-Lo'nun yüksek reaksiyonu, ve bu selfie'nin o konuşmanın hemen ardından çekilmesi oldu.9. Tyra Banks

    The America's Next Top Model'in sunucusu, bir dönem Sports Illustrated'a verdiği pozlarla dünyanın başını döndüren, 41 yaşındaki ünlü model Tyra Banks, bu #nofilter resmiyle internetleri kırdı, modemleri bozdu, 3G'lere ateşler saldı...

    Selfie'nin içeriğine yazdığı #nofilter olayını eleştiren notunda, insanların makyaja ve fotoğraflarda güzel görünmeye nasıl da çaba harcadığını belirten, ''Gerçek ve kaba halimi görmeyi hakediyorsunuz'' diyen Tyra Banks, bu pek acayip selfie'si ile TIME'ın 9. sırasında. 8. Doğum selfie'si.

    Gil Solano'nun, eşi Sarah doğum yaptığı esnada çekip Imgur'a koyduğu bu selfie, sitede 3 milyon kere paylaşıldı, 2015'in en iyi selfie'lerinden biri olmaya hak kazandı :)

    Gil Solano'nun selfie'deki notu da şöyleydi: ''Eşim benden, kızımızın doğumu esnasındaki yüz ifadelerimizi birine çektirmemi istedi. Ben çektim.''7. Miss Universe Adayları

    Dünya komple güzelliklerden oluşsa savaşın mavaşın kalmayacağının bir kanıtıydı bu selfie.

    2015 Dünya Güzellik Yarışması kampında çekilen bu selfie'de ***kamerayı İsrailli güzel tutuyor, hemen yanında Lübnan güzeli var :)

    * Onun yanında Slovenya, en sağda da Japonya**... 6. Papa Francis

    Zamanında Vatikan'da yüzünü kimselere göstermeyen, tüm Avrupa'ya hüküm sürüp batak partisi düzenliyormuşcasına Haçlı Seferleri düzenleyen Papa'lar gitti; ***yerine çocuklarla selfie çektiren Papa'lar geldi.


    Dünya hakikaten garip bir yere gidiyor, iyi mi kötü mü henüz anlayamadık.
    Bu arada çocuğun adı Kristupas Vorobjovas. Kendisi 11 yaşında.5. Taylor Swift

    Taylor Swift 2015'in en ses getiren müzisyenlerinden biriydi. Son çıkardığı albümü 1989 ile büyük başarı sağlayan ve country'den pop'a dönüşünü sağlama alan Taylor Swift'in bu selfie'si TIME'a göre beşinci sırada.

    TIME gibi düşünmeye çalışınca anlıyoruz ki, bu resmin beşinci sırada olmasının sebebi Taylor Swift değil; kedisi Meredith'in Üç Harfli görmüş gibi duran yüz ifadesi... 4. Barack Obama ve Bear Grylls

    ''Neyseki parkta karşılaştığım tek 'ayı' (bear) buydu.''
    Barack Obama'dan inciler...

    Amerikan Başkanı'nın Britanyalı maceraperest ve tv ikonu Bear Grylls ile Alaska'da bir milli parkta çektiği bu selfie, dördüncü sırada. 3. Kim Kardashian, Kanye West ve Hillary Clinton

    Kim Kardashian, 2016 Amerika Başkanlık Seçimleri'nde Hillary Clinton'a desteğini Twitter'a attığı bu selfie ile gösterdi.

    *Bizce selfie'nin en özel tarafı, Kim Kardashian'ın eşi Kanye West'in **''Hillary teyzemlerlen lunaparka gidiyoz''

    * bakışları...2. Selfish

    İkinci sıraya geldiğimizde yine Kim Kardashian var, son derece BÜYÜK bir selfie ile üstelik.

    Kim Kardashian'ın bu yıl yayınladığı portfolyo kitabının adı; Selfish. Türkçe'deki anlamıyla bencil, egoist filan. Kitabın kapağını tanıttığı bu resim de bir selfie. Gayet de BÜYÜK egoist görünüyor sağolsun.

    BÜYÜK hayranıyız.
    Tutarsızlığı kendi tutarlılığına dönüştürmüş Kim Kardashian!1. Beyzbol maçındaki kızlar

    Son olarak da, Eylül ayında Arizona'da bir beyzbol maçında çekilen bu video; tüm selfie'leri yok edecek güçte 'tek selfie', insanların kameraya güzel görünmek için nasıl Gollum'laştığını gösteren efsane görsel!

    Bakalım 2016'da ne saçmalıklar göreceğiz...Bonus: Bizden de TIME'e birkaç öneri gelsin o halde...

    ''Babamı acile getirdik nefes alamıyo adam''...ve ''Eniştecimle akşam akşam delirmeler :))))''

    Absürdlük konusunda Türkiye de hiç fena ülke değil aslında?

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler