SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2015 NBA All Star Heyecanı Sona Erdi

Bu yıl New York'ta düzenlenen 64. NBA All-Star etkinlikleri sona erdi. Son gün yapılan Doğu karması ile Batı karması arasındaki nefes kesen maçı Batı kazandı. 2015 Nba All Star organizasyonunun en çok merak edileni smaç yarışmasını ise Zach LaVine kazandı.

NBA’de sezonun en renkli etkinliklerinden biri olan All-Star New York’ta oynanan Doğu ve Batı karması maçıyla sona erdi. Dünyada pek çok ülkede canlı yayınlanan organizasyon, smaç, üçlük yarışmaları ve sahne şovlarıyla basketbol sevenleri mest etti.

Seyircilerin birbirinden güzel hareketler izlediği Doğu Karması – Batı karması maçına, Doğu karması Kyle Lowry, Pau Gasol, Carmelo Anthony, John Wall ve LeBron James ile, Batı karması ise Marc Gasol, LaMarcus Aldridge, Stephen Curry, James Harden, Klay Thompson ilk 5'i ile çıktı. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 47-36 önde kapatan Batı karması, ikinci çeyrekte farkı 18 sayıya kadar çıkarsa da Doğu karması toparlandı ve ilk devre 83-82 Batı'nın üstünlüğü ile sona erdi. Maçın üçüncü çeyreği 122-122 eşitlikle sona ererken, kıyasıya geçen son çeyreğin ardından Batı maçı 163-158'lik skorla kazandı.

Batı'da karşılaşmayı 41 sayı, 5 ribauntla bitiren Russell Westbrook, en değerli oyuncu seçildi. Doğu'da LeBron James ise 30 sayı, 5 ribaunt ve 7 asistle maçı tamamladı.

Smaç yarışmasının kralı Zach LaVine

64.'sü düzenlenen NBA All-Star organizasyonunun 2. gününde yapılan Smaç Yarışması'nı Minnesota Timberwolves'un 19 yaşındaki yıldızı Zach LaVine kazandı. Giannis Antetokounmpo, Mason Plumlee, Victor Oladipo ve Zach LaVine gibi genç isimlerin mücadele ettiği yarışmada izleyen herkes Zach LaVine'in bastığı harikulade smaçlara şapka çıkarttı. 2015 Nba All Star smaç yarışmasını izlemek için:

Aynı gün düzenlenen üç sayı yarışmasını Golden State Warriors'ın yıldız oyuncusu Stephen Curry, yetenek yarışmasını ise Houston Rockets'ın oyuncusu Patrick Beverley kazandı.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler