Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2019’da başlayan en iyi 20 dizi

    Birbirinden iddialı dizileri geride bıraktık. Artık yenilerine başlama zamanı geldi. İşte Metacritic verilerine göre 2019’da yayınlanmaya başlayan en iyi 20 dizi.

    Son dönemde altın çağını yaşayan televizyonlarda birbirinden iddialı projelerin biri gelir biri gider hale geldi. Bu durum bir taraftan yabancı televizyon kanallarındaki rekabeti pozitif anlamda arttırırken diğer taraftan televizyon başındakilerin de seyir keyfini arttırıyor. Sinemada görmeye alışık olduğumuz bol ödüllü isimleri artık televizyon dizilerinde izler olduk. Hem kalitenin hem dizi dünyasındaki yapımların sayısının artması, sayısı her geçen gün artan dizileri takip etmeyi zorlaştırıyor.

    Her gün eleştirmenlerden tam not alan başarılı yeni diziler yayın hayatına başlıyor. Şimdiye kadar Netflix’ten Sex Education, Russion Doll ve When They See Us yapımlarını, HBO’dan Chernobyl’i, İngiliz yapımı Years and Years’ı ve son olarak Gentleman Jack dizilerinin isimleri ön plana çıktı. Metacritic hazırladığı yarıyıl listesiyle, adını henüz duymadığımız başarılı yapımları da keşfetmemizi sağlıyor. İşte Metacritic verilerine göre 2019’da yayınlanmaya başlayan en iyi 20 dizi...

    Mynet Youtube

    2019’da başlayan en iyi 20 dizi

    En Çok Aranan Haberler