Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2020 Ödül törenleri ajandası (Oscar ne zaman? Altın Küre ne zaman?)

    Birbirinden iddialı dizi ve filmlerin yarıştığı ödül sezonunu başlamak üzere. Yılın 'en iyi'lerinin yarışacağı ihtişamlı ödül gecelerinin hangisinin, ne zaman yapılacağını biliyor musunuz? 77. Altın Küre Ödülleri ve 92. Oscar Ödülleri’nin tarihlerini ajandanıza not edin!

    2019 yılını geride bırakmak üzere olduğumuz bu günlerde, 2020’nin ödül sezonuna adım adım yaklaşmaya devam ediyoruz. Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association), önümüzdeki yıl gerçekleşecek Altın Küre ödül töreni tarihini belirledi.

    77'inci Altın Küre Ödülleri, 5 Ocak 2020 tarihinde düzenlenecek törenle her zamanki ihtişamıyla sahiplerine verilecek. Dick Clark Productions ve HFPA ile işbirliği ile hazırlanan Altın Küre Ödülleri (Golden Globe Awards), NBC kanalından canlı yayınlanacak ve aynı anda 220'den fazla ülkeden takip edilebilecek. Altın Küre'de 14 sinema kategorisi, 11 adet de televizyon yapımı olarak toplam 25 kategoride ödül veriliyor.

    0x0-2020-odul-torenleri-ajandasi-1553520568598

    Akademi, 92. Oscar Ödülleri için 7 Ocak 2020 tarihinde yeni adaylarını oylayacak. 92. Oscar adayları, 13 Ocak'ta açıklanırken, 2020'nin Oscar Ödülleri töreni 9 Şubat tarihinde sahiplerinin elinde havalanacak. Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından her yıl düzenlenen Altın Küre Ödülleri, Oscar'ın habercisi olarak nitelendiriliyor. Şimdiye kadar, Altın Küre'de ödül kazanan film ve oyuncular, Oscar Ödülleri'nin favori isimleri olarak kabul görüyor.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler