EĞİTİM

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2022 BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı?

BİLSEM mülakat sonuçları öğrenci ve veliler tarafından sorgulanıyor. Bireysel değerlendirme aşaması 13 Haziran ve 12 Ağustos tarihleri aralığında gerçekleştirilmişti. Peki BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? İşte 2022 BİLSEM sonuç sorgulama ekranı!

İlgiyle takip edilen 2022 yılı BİLSEM mülakat sonuçları için geri sayım bitti. Milli Eğitim Bakanlığı takviminde yer alan BİLSEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih merak edildi. Peki BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak?

BİLSEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Yapılan açıklamalara göre değerlendirmeler tamamlandı. 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren bilim ve sanat merkezlerinde (BİLSEM) eğitim alacak öğrencilerin yetenek alanlarına göre değerlendirmeleri yapıldı. Buna göre bütün sınıf düzeyleri için taban puan genel zihinsel yetenek alanında 130, resim yetenek alanında 85, müzik yetenek alanında ise 70 puan şeklinde belirlendi.

2022 BİLSEM SINAV İTİRAZI BAŞVURU TARİHLERİ

Sınav sonrası bireysel değerlendirme sonuçlarına itiraz başvuruları 22 Ağustos ve 26 Ağustos tarihleri içerisinde gerçekleşecek.

2022 BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN?

BİLSEM'e kayıt hakkı kazanmış olan öğrenciler kayıt tarihlerini merak ediyor. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler işlemlerini 29 Ağustos ve 9 Eylül tarihleri aralığında gerçekleştirebilecek.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler