EĞİTİM

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS lisans sınavı sonuç tarihi!

KPSS Genel Kültür ve Yetenek Sınavı sonuçları merak ediliyor. Kamu personeli adayları bugün yapılan 2022 KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorguluyor. Peki 2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS lisans sınavı hakkında merak edilenler ve sonuç tarihi!

2022 KPSS Genel Kültür ve Yetenek Sınavı bugün gerçekleştirildi. Sınav sonrası sonuçların açıklanacağı tarih adayların odağında bulunuyor. KPSS'ye giren binlerce kamu personeli adayı merak içerisinde bu sorunun cevabını sorguluyor. ÖSYM sınav takviminde KPSS sınav ve sonuç tarihini adaylar ile paylaştı. Peki 2022 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS lisans oturumu Genel Yetenek – Genel Kültür Sınavı ve Eğitim Bilimleri Testi ile 31 Temmuz 2022 Pazar günü gerçekleştirildi.

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda konuyla ilgili Genel Yetenek – Genel Kültür oturumu için saat 10.00 ve Eğitim Bilimleri oturumu için saat 14.30'dan sonra adayların sınav salonlarına alınmayacağı bildirildi.

osym

Sınav oturumlarının sona ermesinin ardından sonuç tarihi de merak edilmeye başlandı. ÖSYM tarafından duyuruya göre KPSS lisans sonuçları (Genel Yetenek – Genel Kültür – Eğitim Bilimleri) 2 Eylül 2022 tarihinde duyurulmuş olacak.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler