YURTHABER

Adana
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da "AK Partiye Evet, Adaya Hayır Mitingi"

 Ceyhan ilçesinde, AK Parti'nin mevcut Ceyhan Belediye Başkan adayını istemeyen partililer "AK Parti'ye evet, adaya hayır mitingi'' düzenledi.

Ceyhan ilçesinde, AK Parti'nin mevcut Ceyhan Belediye Başkan adayını istemeyen partililer "AK Parti'ye evet, adaya hayır mitingi" düzenledi. Tarihi Demir Köprü civarında, aday adayları ve partililer tarafından düzenlenen mitinge katılanlar, AK Parti Genel Merkezi'nin Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Alemdar Öztürk aleyhine sloganlar attı. Aday belirleme sürecinde AK Parti Ceyhan Belediye Başkan aday adayı olan Burhan Onuk, burada yaptığı konuşmada, Alemdar Öztürk'ün MHP tabanlı bir kişi olduğunu, geçmiş zamanda yapılan toplantılarda ve açılışlarda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına hakarette bulunduğunu ileri sürdü. AK Parti Ceyhan Belediye Başkan adayının tekrar belirlenmesini istediklerini ifade eden Onuk, şunları kaydetti: "AK Parti'yi gönülden destekliyoruz ama belirlenen aday Alemdar Öztürk'ü partililer olarak istemiyoruz. Başbakanımıza hakaret ve küfreden, 11 yıl boyunca size zulmeden ithal adayı da içime sindiremiyorum. Gönül isterdi ki bu mitingi hak eden gerçek bir AK Parti adayı ile Ceyhan'ı kucaklamak için yapalım fakat bu gerçekleşmedi. Eminim bu olanlar sayın başbakanımızın bilgisi dışında gerçekleşmiştir ve bu yanlıştan en kısa zamanda dönülür." Konuşmaların ardından mitinge katılan partililer dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler