Rusya Premier Lig temsilcilerinden Anzhi Makhachkala, gelecek sezon için daha iddialı bir kadro kurma girişimlerine başladı.
Rusya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Lifesport'un manşetten duyurduğu haberde Anzhi'nin İnter'in Brezilyalı savunmacısı Lucio'nun peşinde olduğu iddia edildi.
Kamerunlu Samuel Eto'o transferinden dolayı İnter'le yakın ilişkiler kuran Anzhi Başkanı Suleyman Kerimov'un Lucio için İnter Başkanı Massimo Moratti'ye 10 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli önereceği belirtildi.
33 yaşındaki Lucio'nun futbol yaşantısının son yıllarına doğru Anzhi'den gelecek cazip transfer teklifini kabul etme ihtimalinin yüksek olduğuna değinildi.
Roberto Carlos, Yuri Zhirkov ve Samuel Eto'o transferlerinden sonra gelecek yıl daha iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Kerimov'un Lucio'ya yıllık 5-6 milyon önermeyi düşündüğü ifade edildi.