SPOR

Kapat

Aziz Yıldırım ile Ali Koç savaşı devam ediyor! Yan yana oturmayı reddetti

Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu'nda ilginç bir olay yaşandı. Aziz Yıldırım, kendisi için Ali Koç'un yanına ayrılan koltuğa oturmayı reddedip başka bölüme geçti.

Aziz Yıldırım ile Ali Koç savaşı devam ediyor! Yan yana oturmayı reddetti

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Yüksek Divan Kurulu gerçekleşti. Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında yaşanan soğuk savaş güne damga vurdu.

YAN YANA KOLTUKLAR BOŞ KALDI

Aziz Yıldırım ile Ali Koç savaşı devam ediyor! Yan yana oturmayı reddetti 1

Fenerbahçe'nin eski iki başkana yan yana yer vermesi, Aziz Yıldırım tarafından kabul görmedi. Ali Koç ile yan yana oturmayı reddeden Aziz Yıldırım, arkadaşlarıyla birlikte farklı yerde oturmayı tercih etti.

SOĞUK SAVAŞ DEVAM EDİYOR

Aziz Yıldırım ile Ali Koç savaşı devam ediyor! Yan yana oturmayı reddetti 2

Aziz Yıldırım'ın bu hamlesi sonrası Ali Koç ile arasında yaşanan gerilimin hala daha devam ettiği net bir şekilde gözlendi.

AZİZ YILDIRIM İLE MAHMUT USLU ARASINDA DİKKAT ÇEKEN DİYALOG

Aziz Yıldırım ile Ali Koç savaşı devam ediyor! Yan yana oturmayı reddetti 3

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu için Faruk Ilgaz Tesislerine geldi. Aziz Yıldırım’ı Fenerbahçe Genel Sekreteri Orhan Yıldırım karşıladı. Aziz Yıldırım ile Mahmut Uslu arasında yaşanan ve dikkatlerden kaçmayan diyalogda; Yıldırım'ın "Nasılsın?" sorusuna "Nasıl iyi olayım ki?" şeklinde sitemkâr bir yanıt veren Uslu, Yıldırım'ın "Niye?" diye sorması üzerine "Akşamdan sonra iyi olma ihtimalimiz yok ki," diyerek umutsuzluğunu dile getirdi.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat