ÇANAKKALE (A.A) - Bayramiç'te, "Atletizmi Geliştirme Projesi" kapsamında, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm İl Federasyonu işbirliğinde bin 500 ve 2 bin metre seçmeleri gerçekleştirildi. Öğrenciler dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.
İlçe girişinden başlayıp belediye önünde son bulan seçmelere 150 öğrenci katıldı. Seçmelerde bin 500 metre kızlarda Simge Mutlu birinci, Emine Koç ikinci ve Senem Eroğlu üçüncü oldu.
Bin 500 metre erkeklerde, İbrahim Batuhan Sarıgöz birinciliği, Necdet Tümer ikinciliği, Talip Tanyel ise üçüncülüğü elde etti. 2 bin metre kızlarda birinci Feyza Nur Bal, ikinci Kübra Şahin, üçüncü Yağmur Ceyda Güner olurken 2 bin metre erkeklerde de Şaban Arslan birinci, Cem Gürbüz ikinci ve Burak Nuri İşcan üçüncü oldu.
Yarışmalarda ilk üç dereceye giren öğrenciler Pazartesi günü Çanakkale'de yapılacak il seçmelerine katılmaya hak kazandı.
Muhabir: Sabahattin Sallama / Burak Akay
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz