YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Kırklarelispor Hazırlık Maçının Ardından

Spor Toto 2. lig ekiplerinden Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, Beşiktaş ile hazırlık maçı oynamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Spor Toto 2. lig ekiplerinden Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, Beşiktaş ile hazırlık maçı oynamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Can AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Kırklareli Atatürk Stadı'nda oynanan hazırlık maçında 7-1 mağlup olduklarını anımsattı.

Kırklarelispor'un 20 yıl aradan sonra ilk kez Süper Lig'de mücadele eden bir takım ile karşılaştığını belirten Can, "Beşiktaş ile hazırlık maçı oynamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karşılaşmaya ilgi gösteren taraftarlara gönülden teşekkür ediyorum. Bizim için skor arka planda. Çok güzel bir maç oldu. Kırklarelispor bu yıl başarılı olacaktır" dedi.

Muhabir: Salim Tiran / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler