SPOR

Kapat

Beşiktaş, Tyler Boyd'un sözleşmesini feshetti! Serbest kalır kalmaz başka bir takımla görüşmeye başladı...

Beşiktaş'ta yabancı sınırı nedeniyle kadro dışı bırakılan Amerikan oyuncu Tyler Boyd'un sözleşmesi feshedildi. Siyah-beyazlı kulüpteki kariyerini kiralık olarak başka takımlara giderek geçiren Amerikalı sol kanat oyuncusu, Süper Lig'den başka bir takımla görüşüyor.

Beşiktaş, Tyler Boyd'un sözleşmesini feshetti! Serbest kalır kalmaz başka bir takımla görüşmeye başladı...

Beşiktaş'ta yabancı sınırı nedeniyle kadro dışı bırakılan Amerikan oyuncu Tyler Boyd'un sözleşmesi feshedildi. 2019-2020 sezonunda Vitoria Guimares'ten 2.4 milyon Euro bedelle transfer edilen Boyd, siyah-beyazlı kulüpte bir türlü istenilen performansı yakalayamamıştı.

KİRALIK OLARAK KULLANILDI

Beşiktaş, Tyler Boyd un sözleşmesini feshetti! Serbest kalır kalmaz başka bir takımla görüşmeye başladı... 1

Beşiktaş'ta bir türlü tutunamayan Boyd, önce Sivasspor'a sonra da Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gönderilmişti. Amerikalı kanat oyuncusu, bu sezon kadro dışı kalmadan önce sadece 45 dakika görev yaptı. Tyler Boyd'un, Türkiye Futbol Federasyonu üzerinden fesih işlemlerini gerçekleştirdiği belirlendi.

SÜPER LİG'DE KALABİLİR

Beşiktaş, Tyler Boyd un sözleşmesini feshetti! Serbest kalır kalmaz başka bir takımla görüşmeye başladı... 2

Sözleşmesi feshedilen Boyd'un Süper Lig'den bir kulüple görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat