YURTHABER

Kapat

Cami tuvaletinde boğazını kesti

Gaziosmanpaşa'nın Küçükköy semtinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen bir genç, cami tuvaletinde boğazını keserek intihar etti.

Cami tuvaletinde boğazını kesti

Gaziosmanpaşa'nın Küçükköy semtinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen bir genç, cami tuvaletinde boğazını keserek intihar etti.

İddiaya göre psikolojik sorunlar yaşayan 27 yaşındaki Özcan Balta, sabah saatlerinde Küçükköy Merkez Camii'nin tuvaletine girdi. Yanında getirdiği bıçakla ensesinden boğasına doğru derin bir kesik atan Balta, yere yığılarak hayatını kaybetti.

Tuvalette Balta'nın cansız bedenini gören cami görevlileri, hemen karşı yolda bulunan polis merkezine ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ve sağlık ekipleri genç adamın öldüğünü belirledi. Polis ve cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Özcan Balta'nın cesedi, yapılan incelemelerin ardından özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat