YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çevre Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Kepez Belediyesi’nin Gazi Bulvarı’nın Çallı Kavşağı ile Demokrasi Kavşağı arasındaki 6 kilometrelik ilk kısmında tamamladığı...

Çevre Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Kepez Belediyesi’nin Gazi Bulvarı’nın Çallı Kavşağı ile Demokrasi Kavşağı arasındaki 6 kilometrelik ilk kısmında tamamladığı çevre düzenleme çalışması törenle hizmete açıldı.

Gazi Bulvarı’nın Kepez bölümü, 4 adet su havuzunun, bitki ve çiçek bahçelerinin, yeşil alan düzenlemesinin yer aldığı çalışmanın tamamlanmasının ardından törenle hizmete açıldı. Hal Kavşağı’nda düzenlenen açılış törenine, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçe başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, belediye bürokratları, çalışanlar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın yeşil alan miktarını, halkın kullanabileceği, açık sosyal yaşam alanlarını artırmak konusunda çok özel gayretlerinin olduğunu söyledi. Yüze yakın park yapmanın yanı sıra, atıl alanları da yeşil alan düzenlemesiyle halkın kullanımına açtıklarına değinen Başkan Tütüncü, Gazi Bulvarı’nın Antalya’nın en önemli transit geçiş güzergahlarından ve protokol yollarından bir tanesi olduğunu belirtti.

Bulvardaki çevre düzenlemesi çalışmasını, etaplar halinde Demokrasi Kavşağı ile Uncalı Kavşağı arasında yaptıklarını kaydeden Başkan Tütüncü, “İlk çalışmamızı Sanayi Kavşağı ile Çallı Kavşağı arasındaki Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda yaptık. İkinci uygulamayı Akdeniz Üniversitesi’nin kuzeyindeki Hürriyet Caddesi’ndeki moloz dökme alanı olarak kullanılan 35 dönümlük arazide gerçekleştirdik. Üçüncü adımı ise Sanayi Kavşağı ile Düden Kavşağı arasında attık. Son çalışmayı da Düden Kavşağı ile Demokrasi Kavşağı arasındaki 4 kilometrelik kısmında tamamladık. Bu alanın Hal Kavşağı’ndan Demokrasi Kavşağı’na kadar olan kısmı iş yerleri tarafından işgal altındaydı. O işgalleri kaldırdık ve alanı, bakmaya doyamayacağımız bir güzelliğe kavuşturduk” dedi.

Çalışma kapsamında Teomanpaşa, Düdenbaşı ve Göksu mahallelerinin park ve spor alanı ihtiyaçlarını da karşıladıklarını aktaran Başkan Tütüncü, “Işık oyunlarının yer aldığı dört adet havuzuyla, gece aydınlatmasıyla, peyzajıyla bulvara güzellik kazandırdık. Bu tür çalışmaları devam ettirerek Kepez’i modern bir görünüme kavuşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu

Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ise yaptığı konuşmada, “Yıkıntılar, boş araziler, imarsızlıktan dolayı kötü binaların olduğu bulvar, Antalya’ya yakışmıyordu. Antalya’nın yüzünü ak etmiyordu. Şimdi Gazi Bulvarı Antalya’ya yaraşır hale geldi” dedi.

Konuşmalardan sonra Kaymakam Özyiğit, Başkan Tütüncü ve protokol üyeleri, hayırlı olsun dileği ile kurdeleyi keserek bulvarı hizmete açtılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler