Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, altyapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanması amacıyla İSU'ya destek verdiği bildirildi.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Orhangazi Mahallesi'nin 224, 225 ve 232/1 sokaklarındaki altyapı sorununun, belediyenin İSU'ya sağladığı makine, araç ve personel desteğiyle çözüldüğü belirtildi.
Kanalizasyon ve içme suyu şebekesinin ardından, üstyapı çalışmalarına geçileceği kaydedilen açıklamada, görüşlerine yer verilen Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, altyapı çalışmalarının büyük zaman aldığına işaret ederek, kış şartları nedeniyle işlerin zorlaşmaması için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.
Kanalizasyon şebekesinin sağlam ve uzun ömürlü olması için çalışmaların devam ettiğini belirten Yaman, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla, üstyapı çalışmalarına hız vererek, asfalt, parke taşı kaplamasının yapılacağını ve vatandaşların ayaklarını çamura basmadan, sokaklarından evlerine rahat gitmelerini sağlayacaklarını söyledi.
Muhabir: Metin Girgin
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz