YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ereğli Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürü Kocaman:

Ereğli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Necdet Kocaman, kurum olarak vatandaşlara kaliteli hizmet vermeye devam ettiklerini bildirdi.

Ereğli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Necdet Kocaman, kurum olarak vatandaşlara kaliteli hizmet vermeye devam ettiklerini bildirdi.

Kocaman, yaptığı yazılı açıklamada, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde 1250 engelli vatandaşa evde bakım ücreti verildiğini belirtti.

Müdürlüğe bağlı huzurevinde ve kız yetiştirme yurdunda önemli bir sorunun bulunmadığını ifade eden Kocaman, şunları kaydetti:

"Her iki kurumda da sadece şoför eksikliğinden dolayı araçlarımızı tam kullanamıyoruz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği'nden araç kiralama yoluna gittik. Bir adet çocuk evimiz, 2 adet de umut evimiz bulunmaktadır. Özel kreşlerimizle ilgili sorunumuz yoktur. Alaplı'da Kuzey Bakım Rehabilitasyon Merkezinde 24 saat hizmet verilmektedir. Burada 55 engellimiz yer almaktadır. Kurum olarak vatandaşlarımıza kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz."

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler