PTT 1. Lig'de yarın Adanaspor'a konuk olacak Denizlispor'un teknik Direktörü Selahattin Dervent, deplasmandan 3 puanla döneceklerine inandığını bildirdi.
Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta boyunca futbolcularının performansının üst seviyede olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.
Adanaspor'un play-off'a kalmayı hedeflediğini hatırlatan Dervent, "Adanaspor ligin iyi ekiplerinden birisi. Biz de son haftalar iyi oynuyoruz. Güzel bir karşılaşma olacak. Deplasmanda nasıl oynayacağımızı biliyoruz. Adana'dan 3 puanla döneceğimize inanıyorum" dedi.
Müsabaka için Adana'ya giden Denizlispor'da kart cezalısı Ömer Kandemir'in yanı sıra sakatlıkları süren Onur ile Atahan'ın yarın forma giyemeyeceği bildirildi.
Muhabir: İbrahim Süzer /Mustafa Dermencioğlu /Ali Korkmaz
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz