SPOR

Galatasaray'dan ayrıldı, kendine takım bile bulamadı! Canına tek eden Serge Aurier futbolu bırakma kararı aldı

Galatasaray'da geçen sezon sadece 4 maça çıkan, 1 Temmuz 2024 itibariyle kulüpsüz kalan Serge Aurier futbolu bırakma kararı aldı. Sarı-kırmızılılardan ayrıldıktan sonra menajerine takım bulması için talimat veren Aurier ilginç bir şekilde hiçbir profesyonel takımdan teklif alamadı. Bu durumdan sıkılan Fildişili oyuncu futbolu bırakma kararı aldı.

Galatasaray'dan ayrıldı, kendine takım bile bulamadı! Canına tek eden Serge Aurier futbolu bırakma kararı aldı

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen fakat sakatlıklar sebebiyle forma şansı bulamayan Serge Aurier'den sürpriz bir hamle geldi.

FUTBOLU BIRAKMA KARARI ALDI

Screenshot_1

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kendisine takım bulamayan Serge Aurier'in bu durum canına tak etti ve futbolu bırakma kararı aldı. Hiçbir takımdan teklif dahi alamayan Serge Aurier futbolu bırakacağını duyurdu.

SADECE 4 MAÇA ÇIKMIŞTI

GGUd5OlXUAATdjX

Galatasaray ile sadece 4 maça çıkan Aurier, bu müsabakalarda skor katkısı yapamamıştı.

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler