YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'te provokatif paylaşımlar yapan 4 kişi hakkında işlem başlatıldı

Gaziantep'te provokatif paylaşımlar yapan 4 kişi hakkında işlem başlatıldı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te sokağa çıkma kısıtlamasına ve Suriye uyruklu kişilere yönelik sosyal medyadaki provokatif paylaşım yapan 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Sosyal medya hesabından sokağa çıkma kısıtlaması ve Suriyeli uyruklu kişilere yönelik paylaşım yapan 4 şahıs hakkında Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 216 maddesi kapsamında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan işlem başlatılmıştır." denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler