YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Pehlivan,Müstakil Düşünceler Toplantısı'na Katıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Pehlivan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi'nin düzenlediği Müstakil Düşünceler Toplantısı'na katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Pehlivan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi'nin düzenlediği Müstakil Düşünceler Toplantısı'na katıldı.

Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, gençliğe bir kimlik ve kişilik kazandırmak için taraf olduklarını belirterek, "Giderek artan dünya nüfusunun 2050 yılında 9 milyar olacağı tahmin edilmektedir. Dünya nüfusunun yarısı 20 yaş altında. Bu durumda böyle bir kitlenin var oluşunu bilmek kurum olarak bizlere daha büyük sorumluluklar yüklemektedir" dedi.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ise Rize'nin fiziken büyümesi için yeni yapılacak tesislerin şehrin nispeten dışında ve büyümeye elverişli bölgelerinde konumlandırılması gerektiğini belirtti.

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler