SPOR

Kapat

G.Rangers'a şok ceza!

İskoçya'nın en köklü kulüplerinden Glasgow Rangers'a transfer yasağı getirildi. İskoçya Futbol Federasyonu'nun kararına göre Glasgow ekibi önümüzdeki 1 yıl boyunca hiçbir futbolcuyu renklerine bağlayamayacak.

G.Rangers'a şok ceza!

Glasgow Rangers'ın sorunları bitmiyor. Geçtiğimiz şubat ayında finansal zorluklar nedeniyle kayyuma devrolan Rangers'a otomotik olarak 10 puanı silindikten sonra İskoçya Futbol Federasyonu'ndan ağır bir ceza geldi.

[

* MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Federasyon eski sahibi Craig Whyte'ın usulsüzlükleri nedeniyle dünya futbol tarihinin en fazla şampiyonluk yaşayan kulübüne 1 yıl boyunca transfer yasağı getirildi. Federasyon ayrıca, Craig Whyte'ı ömür boyu İskoçya'daki futbol aktivitelerinden men etti. Whyte ve Rangers kulübünün bu cezaya 30 günlük itiraz süresi bulunuyor.

Rangers'a getirilen 1 yıllık transfer yasağı kulübü satın almayı düşünen yatırımcıları da sıkıntıya soktu. Ada basınında yer alan haberlerde transfer yasağı kararının ardından Craig Whyte'ın elinde bulundurduğu hisselere yatırımcıların ilgisinin azalacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra kulübün kayyuma devrolmasının ardından yıllık ücretlerinde indirim yapılmasını kabul eden bazı futbolcuların da yaşanan finansal kriz nedeniyle Glasgow ekibinden ayrılacağı söyleniyor.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 90.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

90.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

İskoçya Futbol Federasyonu, transfer yasağıyla birlikte kulübe ayrıca 160 bin sterlin para cezası da verdi. Cezalarla ilgili açıklamalarda bulunan kulübün şu anki yöneticilerinden Paul Clark, "Rangers'a Craig Whyte'dan daha ağır cezalar verilmiştir" ifadelerini kullanarak İskoçya Futbol Federasyonu'na suçlamalarda bulundu.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat