Abidin Özşahin Haberleri

Popstar'ın birincisi Abidin'in son hali şaşırttı! Sahneyi bırakmıştı, bakın şimdi ne yapıyor

Üzerinden neredeyse 20 yıl geçmesine rağmen Popstar yarışması hala gündemden düşmüyor. Yarışmadaki isimlerin son halleri sosyal medya da sık sık konuşuluyor. Bu isimlerden biri de yarışmacının birincisi olan Abidin Özşahin. Yarışmanın ilk senesinde şampiyon olan bu ismin yıllar içindeki değişimi ve yeni mesleğini duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 13-07-2023 09:14

Popstar Abidin kimdir, kaç yaşında? Abidin Özşahin şimdi ne yapıyor, Popstar'da hangi yıl yarıştı?

Popstar yarışmasıyla tanınan ve uzun yıllar sonra Acun Ilıcalı'nın yaptığı Ütopya yarışmasında boy gösteren Abidin Özşahin basında yer alan haberlerin ardından yeniden gündem oldu. Yıllar önce Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San ve Deniz Seki'nin jüri üyeliğini yaptığı Popstar Türkiye'de ipi göğüsleyen Özşahin, uzun süre kameralardan uzak bir hayat sürüyor. Peki, Popstar yarışmasıyla ünlenen Abidin kimdir, kaç yaşında? Abidin Özşahin şimdi ne yapıyor?

Magazin 09-09-2022 13:35

Popstar Abidin son haliyle gündemde! Abidin Özşahin bakın şimdi ne yapıyor

Tarkan'a olan benzerliğiyle dikkat çekmişti! Popstar yarışmasıyla şöhreti yakalayan Abidin Özşahin yıllar sonra ortaya çıktı. Popstar Abidin, 18 yıl sonra yine adından bahsettirdi. Bir döneme damga vuran Abidin bakım şimdilerde ne yapıyor.

Magazin 08-09-2022 15:17

Popstar Abidin şimdi ne yapıyor? Son halini gören “hala yakışıklı” diyor

2000’lere damgasını vuran, neredeyse her evin televizyonlarına konuk olan Popstar yarışması bugün bile konuşulmaya devam ediyor. Yarışmanın ilk şampiyonu Abidin Özşahin yıllar sonra ortaya çıktı. Şimdiki işine çok şaşıracaksınız.

Magazin 08-10-2021 09:16

Diğer Haber Etiketleri