Adini Sen Koy Dizisi Haberleri

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-20 15:10:11

Hazal Subaşı derin yırtmacıyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Subaşı iddialı ve cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin son gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 2023-06-12 16:36:44

Yüz Yıllık Mucize'de Aşk-ı Memnu sürprizi şaşırttı! Matmazel'e bak sen unutmamış

Yüz Yıllık Mucize dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Star TV'de yayınlanan dizide beklenmedik bir gelişme yaşandı. Aşk-ı Memnu'nun en sevilen karakterlerinden olan Adnan Ziyagil'e gönderme yapıldı. O karelerin yayınlanmasıyla sosyal medya adeta yıkıldı.

Magazin 2023-05-19 00:00:29

Ömer'in Figen'i Seda Dadaşova'yı bir de Instagram'da görün! Cesur pozlarıyla görenleri büyüledi Sen neymişsin be Figeni

Ömer dizisi oyuncularıyla gündem olmaya devam ediyor. Dizide Süreyya'nın kardeşi Figen'i canlandıran Seda Dadaşova da en çok konuşulan isimlerden biri. Ömer ile Süreyya'nın arasının bozulmasına ve Ömer'e iftira atılmasına sebep olan Figen, gerçek hayatında bambaşka biri olarak karşımıza çıkıyor. Seda Dadaşova, Instagram'daki cesur paylaşımlarıyla görenleri bir daha baktırıyor.

Magazin 2023-05-09 00:04:38

Dövmesi dikkat çekmişti! Hazal Subaşı göğüs dekolteli poz verdi

Adını Sen Koy, Halka, Çukur gibi sevilen dizilerde rol alan Hazal Subaşı iddialı pozları ile gündemde. Göğsünde yazan, 'Doğru kararlar ver mutlu yaşa' dövmesi ile dikkat çeken Subaşı paylaştığı fotoğraflarda güzelliği ile adeta büyüledi.

Magazin 27-03-23 08:27

Hazal Subaşı sütyensiz poz verdi! Göğsündeki dövme dikkat çekti

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru gibi dizilerle dikkat çeken Hazal Subaşı sütyensiz pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı'nın göğsündeki dövme dikkat çekti.

Magazin 12-03-23 17:59

Hande Erçel ekrana geri dönüyor! İşte yeni dizisi... Sosyal medya yıkıldı

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra herhangi bir televizyon projesinde rol almayan güzel oyuncu Hande Erçel'in yeni işi merakla bekleniyordu. Hande Erçel'in eski partneriyle yeniden bir araya geleceği öne sürüldü.

Magazin 21-12-22 11:53

Ezgi Eyüboğlu'nun estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu! 'Sen de mi Ezgi...'

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'a veda ederek sevenlerini üzen Ezgi Eyüboğlu'nun yıllar içindeki değişimi, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-11-22 12:43

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'in siyah elbiseli davet paylaşımı olay oldu!

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisi ile adından bahsettiren oyuncu Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Erçel, 2019 yılında Caner Yıldırım ile dünyaevine girmiş ve bir kız çocuğu sahibi olmuştu. Ünlü ismin kardeşi şimdi ise siyah elbiseli paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-06-22 13:07

Üç Kız Kardeş 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer'in sürpriz yakınlaşması

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 7. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Üç Kız Kardeş'in 8. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Türkan ve Somer arasında buzlar eriyor. Somer'in "Sen bana aşık mısın?" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 06-04-22 02:20

Antonio Banderas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kerem Bürsin ile resmini paylaşan Antonio Banderas'ın filmleri nelerdir?

Antonio Banderas, sosyal medya hesabında ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile olan fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun, Sen Çal Kapımı (Love is In the Air) dizisi ile yakaladığı başarıya vurgu yapan dünyaca ünlü aktör merak konusu oldu. Peki Antonio Banderas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kerem Bursin ile resmini paylaşan Antonio Banderas'ın filmleri nelerdir? İşte detaylar...

Magazin 21-03-22 12:06

Gönül Dağı'nın Asya'sı Buse Orcan'ın iddialı pozu olay oldu! ''Sen neymişsin Asya!''

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda canlandırdığı Asya karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü manken Buse Orcan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Buse Orcan, kırmızılar içinde verdiği pozlarla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-03-22 13:53

İrem Helvacıoğlu aşka geldi! Instagram o poz ile yıkıldı

Yayınlandığı dönemde Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da oldukça konuşuluyor. Yeni yıla girerken sevgilisi Yolaç Özcan'la romantik paylaşım yapan İrem Helvacıoğlu'dan bir hamle daha geldi.

Magazin 18-01-22 20:07

Pompalı tüfekle öldürdü, ‘haksız tahrik’ indirimi aldı! Ölen kişi, ''Ben Sivaslı tırıvırı Bayramım'' diyerek tehdit savurmuş

İzmir’de yaşanan tartışma nedeniyle Bayram Akkaya’yı pompalı tüfekle başından ve bacağından vurarak ölmesine neden olan Rıdvan Aldoğan'ın, yargılandığı davada 11 yıl 8 ay hapis yatmasına karar verildi. Duruşma savcısı mütaalada, “Bayram Akkaya’nın el koy hareketleri yaparak araca vurduğu, A.A.’ya ‘Bak sen Erzurumlusun, ben Sivaslı tırıvırı Bayramım’ dediği, A.A.’nın yaşadığı evin önüne gelerek, ‘Sizin arabanızı yakacağım. Bu arabanın sahibi buraya gelsin’ diyerek tehditler savurmuştur'' dedi.

Haber 08-12-21 10:03

Üç Kuruş 5. bölümden yeni ön izleme sahnesi! Leyla'nın Efe'ye olan aşkı ortaya çıkıyor

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'un 5. bölümünden yeni ön izleme sahnesi yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölümünde Neriman, Leyla'nın Efe'ye aşık olduğunu anlıyor. Neriman'ın tepkisi sert olurken Leyla, Efe'ye aşık olduğunu inkar ediyor. Neriman'ın "Sen başka o başka, denk değilsiniz" sözleri üzerine gözyaşlarını tutamayan Leyla'nın durumu izleyicileri de derinden etkiliyor.

Magazin 28-11-21 23:42

Yalancı dizisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet Emir, Deniz'in evine zorla giriyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Yalancı 8. bölümüyle ekrana geldi. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerde oynadığı Yalancı'nın 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yalancı yeni bölümde, Deniz'in kapısına dayanan Mehmet Emir zorla eve giriyor. Korkunç yüzünü bir defa daha gösteren Mehmet Emir, "O akşamı hatırlıyor musun? Ne kadar güzeldin, ne kadar heyecanlıydın. Hatta güzelliğinin bir parçası heyecanındandı" diyor. Büyük korku yaşayan Deniz ise "Senden iğreniyorum, sen sapıksın" diyor.

Magazin 10-11-21 02:28

Üç Kuruş 2. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Kartal'dan dikkat çeken konuşma: Sen bize bakınca ne görüyorsun?

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'un 2. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'u buluşturan Üç Kuruş'un ön izleme sahnesinde, Kartal'ın Romanlar olarak uğradıkları ayrımcılığa dair örnek olacak bir konuşma yaptığı sahne dikkat çekiyor. Kartal, "Size benzemeyene kötü diyorsunuz, pis diyorsunuz. Bir gelin bir görün, biz kimiz tanıyın. Öyle konuşun, olmaz mı?" ifadelerini kullanıyor. Kartal, Efe'ye "Peki sen bize bakınca ne görüyorsun?" diye soruyor.

Magazin 04-11-21 20:17

Üç Kuruş dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kartal ve Efe, katili bulmak için bir araya geliyor

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'u buluşturan Üç Kuruş'un 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kartal ve Efe'nin katili bulmak için bir araya geldiği tanıtımda ikilinin birlikte mücadele verdiği anlar büyük bir heyecanla bekleniyor. Fragmanda Kartal'ın "Sen şimdi 'Anlaştık mı?' diyorsun ya, biz seninle anlaşamayız" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 02-11-21 01:04

Dizide Ilgaz'dan vazgeçmiyor! Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu meğer ünlü oyuncuyla sevgiliymiş!

Ekranların sevilen dizisi Yargı'da Neva karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu, meğer Sen Çal Kapımı dizisindeki eski rol arkadaşıyla sevgiliymiş!

Magazin 14-10-21 09:22

Kerem Bürsin’in annesiyle verdiği poz sosyal medyada gündem oldu

Sen Çal Kapımı dizisi final yaptıktan sonra ekrana kısa bir ara vereceğini söyleyen Kerem Bürsin’in, annesi Çiğdem Bürsin ile verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-09-21 15:59

İkimizin Sırrı 8. bölüm fragmanı yayınlandı! ''Neva hiçbir yere gitmiyor!''

ATV ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Sırrı'nın 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Emir, Neva'ya ''Sen gitmezsen ben seni zaten göndereceğim'' diyerek gözdağı veriyor. Bu tehdidi duyan Alp'in yanıtı ise ''Neva, hiçbir yere gitmiyor'' oluyor.

Magazin 20-09-21 13:03

Sen Çal Kapımı, Game of Thrones’un rekorunu kırdı

Geçtiğimiz gün son bölümüyle final yapan Sen Çal Kapımı dizisi, efsane dizi Game of Thrones’un rekorunu kırdı. Dizi için Twitter'da açılan "sonkezsençalkapımı" etiketi 9 milyon tweetle dünyada en fazla konuşulan dizi olarak Game of Thrones'u geçti.

Magazin 09-09-21 13:58

Sen Çal Kapımı ekrana böyle veda ediyor! Sen Çal Kapımı 52. ve final bölümü 2. fragmanı yayınlandı!

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin 52. ve final bölümünden yeni fragman yayınlandı. Çekimleri geçtiğimiz haftalarda sona eren dizisinin final bölümünde izleyenleri büyük sürprizler bekliyor.

Magazin 07-09-21 21:38

Sen Çal Kapımı final bölümü fragmanı yayınlandı

Başrollerini Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in paylaştığı romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisi final yapıyor. Yayınlandığı günden itibaren gündemden düşmeyen Sen Çal Kapımı final bölümü fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Magazin 03-09-21 00:17

Sen Çal Kapımı 51. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı! Hamile olan Eda, bebeğinin cinsiyetini öğreniyor

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin 51. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çekimleri sona eren ve final yapmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı'nın yeni bölüm fragmanında, hamile olan Eda bebeğine kavuşmak için gün sayıyor. Eda ve Serkan bebeklerinin cinsiyetini de öğreniyor.

Magazin 26-08-21 02:28

Sen Çal Kapımı 50. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Eda ve Serkan'ın bebek sevinci

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin 50. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çekimleri sona eren ve final yapmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı'nın yeni bölüm fragmanında, Eda'nın hamileliği Serkan'ı mutluluktan havaya uçuruyor. Fragmanda Eda'nın "Çifte bebek" sözleri ise dikkat çekiyor.

Magazin 23-08-21 01:21

Sen Çal Kapımı 50. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı! Hamilelik haberi ortalığı karıştırıyor!

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin 50. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çekimleri sona eren ve final yapmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı'nın yeni bölüm fragmanında, Aydan Bolat'ın hamile olduğu haberi ortalığı karıştırıyor. Gerçek hayatlarında da sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolleri paylaştığı dizinin yeni bölümünde, Eda, Serkan'a bir sürpriz yaparak yeni evlerini gösteriyor.

Magazin 19-08-21 02:30

Fox TV'den kötü haber! Sen Çal Kapımı final yapıyor

FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, final yaparak ekran macerasını bitiriyor. Çekimleri tamamlanan dizinin oyuncuları ise son set gününde duygusal anlar yaşadı. Bu anlar sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Magazin 14-08-21 15:32

Final yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri sona erdi

Fox TV'nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı final yaparak ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerde oynadığı dizinin çekimleri de sona erdi.

Magazin 12-08-21 21:19

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Çal Kapımı yeni bölümde neler olacak?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her Çarşamba ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin gibi sevilen isimlerin rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 49. bölüm fragmanı sonrası, dizinin son bölümünde neler yaşandığı da merak ediliyor. Son bölümde Serkan ve Eda sonunda evlenmişti. Peki Sen Çal Kapımı yeni bölümde neler olacak? İşte Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı...

Magazin 12-08-21 15:42

Sen Çal Kapımı 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Eda'dan Serkan'a sürpriz

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin 49. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Final yapmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı'nın yeni bölüm fragmanında, evlenen Eda ve Serkan'ın hayatındaki değişim dikkat çekiyor. Gerçek hayatlarında da sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolleri paylaştığı dizinin yeni bölümünde, Eda, Serkan'a bir sürpriz yapacağını açıklıyor.

Magazin 12-08-21 02:40

Sen Çal Kapımı 48. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Eda Yıldız ve Serkan Bolat'ın romantik anları!

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin 48. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Final yapmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı'nın yeni bölüm fragmanında Eda Yıldız, Serkan Bolat'a aşkını ilan ediyor. İkili arasındaki romantik anlar dikkat çekerken, yeni bölümde Eda ve Serkan'ın düğünü de ekrana gelecek.

Magazin 09-08-21 02:24

Sen Çal Kapımı 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Eda Yıldız ve Serkan Bolat evleniyor!

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı 47. son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin 48. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Final yapmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümüne Eda Yıldız ve Serkan Bolat'ın düğünü damga vuracak. Eda ve Serkan'ın evlenmesinin ardından ise sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Magazin 05-08-21 01:12

Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu'nun yaşı şaşkına çevirdi!

Daha önce atv'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yine atv'de yayınlanan Baş Belası dizisi ile seyircinin karşısına çıktı. Dizide İpek karakterini canlandıran genç oyuncunun özel hayatı hayranları tarafından merak edilirken Helvacıoğlu'nun yaşını duyanlar inanmakta zorlandı.

Magazin 26-07-21 09:28

Sen Çal Kapımı dizisi 44. bölüm fragmanı yayınlandı: Eda ve Serkan aşkı yeniden alevleniyor!

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın 44. bölüm fragmanı yayınlandı. iki sezondur izleyici karşısına çıkan dizinin yeni bölümünde Serkan ve Eda arasındaki büyük aşk yeniden alevlenirken, Kiraz'ın velayeti ortalığı iyice karıştırır. Tam yeniden bir araya gelerek aile olması beklenen çiftin, arasındaki gerilimin nasıl son bulacağı merak ediliyor.

Magazin 07-07-21 10:44

Melisa Döngel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Melisa Dönel hangi dizilerde rol aldı?

Sen Çal Kapımı adlı dizide yıldızı parlayan ünlü oyuncu Melisa Döngel, hakkında ortaya çıkan taciz iddiaları ile en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Şimdilerde Fox TV'nin sevilen dizisi 'Aşk Mantık İntikam' da rol alan güzel oyuncunun hayatı merak ediliyor. Peki Melisa Döngel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Melisa Dönel hangi dizilerde rol aldı?

Magazin 04-07-21 12:11

Sen Çal Kapımı final mi yapacak? Sen Çal Kapımı ne zaman final yapacak?

Fox TV erkanlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'da final çanları çalıyor. Yaklaşık iki sezondur izleyici karşısına çıkan dizi, yayınlandığı her hafta izlenme rekorları kırıyor. Öte yandan dizinin son yayınlanan fragmanı izleyicinin aklında final mi yapacak sorusunu getirdi. Peki Sen Çal Kapımı final mi yapacak? Sen Çal Kapımı ne zaman final yapacak? Detaylar haberimizde...

Magazin 26-06-21 21:18

Ne yaptılarsa olmadı! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’li Sen Çal Kapımı dizisi final yapıyor

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi hakkında final kararı çıktı. Geçtiğimiz yıl yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı, yeni sezonda da devam etmiş düşen reytingler yüzünden kısa bir ara vermişlerdi. Haziran’da yeniden başlayan dizi için final kararı verildi.

Magazin 25-06-21 19:56

Baş Belası dizisinin İpek'i İrem Helvacıoğlu'nun ablasıyla benzerliği şaşırttı! İşte İrem Helvacıoğlu'na ikizi kadar benzeyen ablası...

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Baş Belası dizisinde İpek karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nun ablası ile büyük benzerliği şaşırttı. Daha önce ATV'de yayınlanmış olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandıran ve şimdilerde Baş Belası dizisi ile ekranlarda boy gösteren güzel oyuncunun ablası ile fotoğraflarını görenler ikizi sanıyor.

Magazin 20-06-21 22:35

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı | Serkan Eda’nın sırrını öğreniyor mu?

Birkaç ay önce sezon finali veren Sen Çal Kapımı dizisi, yaz aylarına girerken tekrar izleyici ile buluştu. FOX TV ekranlarında ikinci sezonu ile ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel yer alıyor. Sezon finalinin ardından yeni bir sürprizle izleyici karşısına Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan, gerçeği öğrenecek mi?

Magazin 16-06-21 15:20

Ada Masalı’nın Hakan karakteri Cem Anıl Kenar kimdir? Cem Anıl Kenar kaç yaşında?

Cem Anıl Kenar, yaz sezonunda Star TV ekranlarında izleyici karşısına geçen Ada Masalı dizisinde, Hakan karakterine hayat veriyor. Daha önce birçok reklam filmi ve dizide rol alan Cem Anıl Kenar, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinden tanıdığımız Cem Anıl Kenar, işletme mezunudur. Cem Anıl Kenar, kamera karşısına ilk defa Hayat Şarkısı dizisi ile geçmiştir.

Magazin 14-06-21 14:02

Sen Çal Kapımı 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Çal Kapımı'da Serkan'dan Eda'ya aşk itirafı: Beni unutmadığını söyle

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı yeni sezonuyla seyirciyle buluştu. Dizideki aşkları gerçek hayata da taşınan Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in başrollerde oynadığı Sen Çal Kapımı'nın 40. yeni bölümü 9 Haziran Çarşamba akşamı ekrana geldi. Dizinin yeni sezonunda Eda Yıldız ve Serkan Bolat'ın hikayesi 5 yıllık zaman atlamasıyla ekrana taşındı. Sen Çal Kapımı'nın 41. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Serkan'ın "Sana aşığım Eda. Beni unutmadığını söyle" sözleri Eda'yı şaşırtıyor.

Magazin 10-06-21 02:10

Diziden flaş karar! | Savaşçı bitecek mi? Savaşçı hangi kanalda başlayacak? FOX TV'ye veda...

Başladığı ilk günden beri büyük bir beğeni ile takip edilen Savaşçı dizisinden flaş karar açıklandı. Bu sene ekranlara gelmesi polemiğe sebep olan Savaşçı dizisi için final kararı alındı. Savaşçı dizisinin 5. Sezona başlayabilmesi için ise “Sen Çal Kapımı” adlı dizinin bitirilmesi kararı alındığı da iddia edilmişti.

Magazin 03-06-21 14:13

Sen Çal Kapımı 2.sezondan yeni fragman! Sen Çal Kapımı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fox TV'de ekrana gelen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı yeni sezonuyla seyirciyle buluşacak. Dizideki aşkları gerçek hayata da taşınan Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in başrollerde oynadığı dizinin, 2. sezonun da yeni fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonunda Eda Yıldız ve Serkan Bolat'ın hikayesi 5 yıllık zaman atlamasıyla ekrana taşınacak.

Magazin 27-05-21 22:35

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez'den final yapan diziye veda mesajı: Artık kanatlanıp uçma vakti

Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 27 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 64. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Mucize Doktor'da otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'yı canlandıran başarılı oyuncu Taner Ölmez , yaptığı veda paylaşımıyla dikkat çekti. Ölmez paylaşımında "Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi" ifadelerini kullandı. Mucize Doktor'un finaline ise Nazlı ve Ali Vefa'nın düğünü damga vurdu.

Magazin 27-05-21 20:46

Peynirli dokusu ve yumuşacık kıvamıyla San Sebastian’ın rakibi Adını Sen Koy tatlısını evde yapabilirsiniz

San Sebastian Cheesecake, kısa zamanda popülerleşen tariflerden biri halini aldı. Az malzemeyle hazırlanmasına rağmen kıvamını tutturmak oldukça zor olan bu lezzete yeni bir rakip geldi. İçerisindeki krema ve beyaz çikolatanın muhteşem uyumundan doğan Adını Sen Koy tatlısını kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Yemek 21-05-21 16:46

Sen Çal Kapımı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! İşte Sen Çal Kapımı 2. sezondan ilk fragman

Fox TV'de ekrana gelen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı yeni sezonuyla seyirciyle buluşacak. Dizideki aşkları gerçek hayata da taşınan Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in başrollerde oynadığı dizinin, yeni sezonundan ilk fragman da yayınlandı. Sen Çal Kapımı dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı.

Magazin 13-05-21 22:12

Sen Çal Kapımı yeni sezon çekimleri başladı! Hande Erçel ile Kerem Bürsin'den ilk kare

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı geçtiğimiz Nisan ayında sezon finali yaparak ekrana veda etmişti. Aşk yaşadıkları ortaya çıkan dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin ise yeni sezon çekimlerine başladı. Sen Çal Kapımı'nın yeni sezonunda da ilk kare geldi.

Magazin 12-05-21 02:42

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO'da İlyas masadan birini öldürüyor

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın merakla beklenen 194. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. EDHO yeni bölüm fragmanında Hızır Çakırbeyli, İlyas'ı uyarıyor. Hızır'ın "İki araba sana sıkmaya gelmişler. Yarın on araba gelecekler. Hedefte sen varsın" sözleri dikkat çekiyor. Masada ise İlyas kimsenin beklemediği bir anda silahını çekip masadan bir kişiyi öldürüyor.

Magazin 10-05-21 23:18