Agrotech Halka Arz Haberleri

Talepler toplandı! Borsa İstanbul'da gong bu kez Koton için çaldı, halka arzın büyüklüğü 4,17 milyar lira

Borsa İstanbul'da gong bu kez Koton için çaldı. Düzenlenen törenin ardından Koton hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Pay fiyatının 30,50 lira olarak belirlendiği halka arza ilişkin talep toplama sürecinde yurt içi bireysel yatırımcılar ve şirket çalışanlarından 1,4 kat, yurt içi kurumsal yatırımcılardan ise 4,8 kat talep toplandı.

Finans 2024-05-10 14:41:20

AK Parti’de ‘Niye oy vermediniz?’ anketi! Gündem yaratacak sonuç: ‘Zamları durdurun, halka geri dönün’

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde alınan sonucun ardından AK Parti’de çalışmalar devam ediyor. CHP’nin birinci parti olarak çıktığı seçimlerle ilgili ‘Niye oy vermediniz?’ sorusuna cevap arayan AK Parti yönetiminin karşısına iki önemli mesaj çıktı. Ekonomide yaşanan yüksek enflasyonla ilgili ‘Zamlar belimizi büktü’ diyen seçmen ayrıca ‘Halktan koptunuz’ mesajı da verdi. İşte AK Parti’nin anket çalışmasının detayları…

Haber 2024-05-10 07:31:13

SPK onayladı! Bir şirket daha halka arz oluyor, hisse bedeli belli oldu

SPK, Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ'nin ilk halka arzını onayladı. Pay başına 70 liradan halka arz oluyor.

Finans 2024-05-10 07:16:22

Yatırımcılar dikkat! Sermaye artırımı, halka arzlar, yatırım projeleri... İşte günün önemli şirket haberleri (8 Mayıs 2024 Çarşamba)

İş dünyasındaki önemli gelişmelerin gününe güçlü bir başlangıç yapın! Bugün şirketler arasındaki stratejik iş birlikleri, büyüme stratejileri ve yatırım projeleri büyük ilgi görmekte. Ayrıca sermaye artırımları, yeni iş fırsatları ve şirketlerde gerçekleşen değişiklikler de gündemdeki önemli konular arasında bulunuyor. Bu gelişmeler piyasalar üzerinde etkili olacak ve iş dünyasının geleceğine yön verecek başlıkları kapsıyor. Güne dair önemli şirket haberlerine birlikte göz atalım!

Finans 2024-05-08 09:21:05

Goldman Sachs uyardı, bakır 10 bin doları test etti

Bakır fiyatları, Goldman Sachs’ın artan arz stresi konusunda uyarması sonrası ton başına 10 bin doları test etti.

Finans 07-05-24 16:42

Halka arzda savunma sanayi rüzgârı! Altınay Savunma 8-10 Mayıs'ta talep toplayacak

Halka arz bekleyen yatırımcılar için savunma sanayi şirketinden haber geldi. Altınay Savunma halka arz oluyor. Şirket ALTNY bist koduyla Borsa İstanbul'a gelecek. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, "Halka arzın en büyük özelliği milletimizden almış olduğumuz güçle var ettiğimiz ve uluslararası düzeyde teknoloji oyuncusu olabilme potansiyeli olan bir teknoloji şirketini tekrar milletiyle beraber buluşturup kuvvetlendirmek" dedi.

Finans 07-05-24 10:26

Koton halka arzında detaylar netleşti: Büyüklük 4,17 milyar TL oldu

Koton’un talep toplama süreci tamamlandı. 2024 yılında gerçekleşen en büyük halka arzlardan biri olarak öne çıkan Koton’un halka açıklık oranı yüzde 16,5 oldu. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 4.166.300.000 TL olarak açıklandı.

Finans 06-05-24 10:59

Kakao fiyatlarında tüm zamanların en hızlı haftalık düşüşü

Kakao fiyatları, arz endişelerinin hafiflemesiyle bu hafta tüm zamanların en hızlı haftalık düşüşünü kaydetti. Kakao fiyatları, emtia piyasasında bu sene sert dalgalanmalarla öne çıktı.

Finans 05-05-24 15:39

Borsadaki yeni yatırımcılar için dikkat çeken araştırma: En çok cezbeden halka arzlar

Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor gelirken yatırımcı sayısında da artış yaşanıyor. Borsa İstanbul'un yüzde 81'ini ise 10 milyon TL ve üzeri portföy sahipleri oluşturuyor. Yeni yatırımcıları en çok cezbeden seçenekler neler?

Finans 03-05-24 16:53

Koç Metalurji ve Altınay Savunma halka arz olacak

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koç Metalurji ile Altınay Savunma Teknolojilerinin ilk halka arzını onayladı.

Finans 03-05-24 08:43

Kredi kartı asgari ödeme tutarı nedir, kredi kartı asgari ödeme tutarı nasıl hesaplanır?

Kredi kartı kullanımının oldukça yaygın olduğu bilinirken bu kartların borç tutarları ile ödeme günlerinin nasıl belirlendiği sıklıkla araştırılır. Bir kredi kartının asgari ödeme tutarı ile son ödeme tarihinin bilinmesi ise bu noktada önem arz eder. Kredi kartından ay boyunca harcama yapan bir kişinin hesap kesim tarihinden sonra son ödeme gününe kadar en az asgari ödeme tutarında belirtildiği kadar ödeme yapması gerekir. Peki, kredi kartı asgari ödeme tutarı nasıl hesaplanır?

Finans 02-05-24 18:19

Lila Kağıt halka arzında talep topluyor: Hisse bedeli belli oldu

Lila Kağıt, halka arz sürecinde talep toplama işlemlerine devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Lila Kağıt'ın halka arzında 30 Nisan'da başlayan talep toplama süreci, 2-3 Mayıs'ta pay başına 37,39 lira fiyatla devam ediyor.

Finans 02-05-24 15:52

Koton halka arzında detaylar belli oldu!

Kadın giyim markası Koton, halka arz oluyor. Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle global bir moda markası olma yolculuğunu büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Koton, orta vadede yurt içi ve yurt dışında 130 ile 150 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Finans 30-04-24 16:54

Lila Kağıt'ın halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu

Lila Kağıt'n halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Talep toplama 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Genel Müdür Alp Öğücü, "Halka arzda aramıza katılacak yatırımcılarımızla birlikte, sektördeki konumumuzu daha da güçlendireceğimize inanıyoruz" dedi.

Finans 27-04-24 11:26

SPK onayladı! Aralarında bilinen bir giyim mağazası da var: İki şirket daha halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

Finans 26-04-24 08:31

DEM Parti konserinde 'İsrail bayrağı' iddiası! Görüntüler hızla yayıldı: Sosyal medyada gündem oldu!

DEM Parti'nin Van'da dün gece düzenlediği halka ücretsiz konser, kent merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan konser sırasında açıldığı iddia edilen bir İsrail bayrağı gündem oldu.

Haber 21-04-24 17:09

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-24 15:10

Petrol fiyatları için uyarı! 'Devreye girebilir...'

İran-İsrail geriliminin yol açtığı arz endişeleriyle yılın en yüksek seviyelerini gören petrol fiyatlarının, jeopolitik gerilimlerin piyasa üzerinde etkisini artırmasıyla kısa vadede "keskin dalgalanmalarla" karşı karşıya kalabileceği öngörülüyor.

Finans 20-04-24 13:39

O ilçede halka ücretsiz dağıtılıyor! Belediye yetiştiriyor...

İzmit Belediyesi, mantar üretim tesisinde yetiştirdiği istiridye mantarlarını vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırmaya devam ediyor.

Haber 20-04-24 13:33

Bir şirket daha halka arzda talep toplamaya başladı, hisse bedeli belli oldu

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzında talep toplama başladı. Halka arz edilecek hisselerin yüzde 80'i yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara ayrıldı.

Finans 17-04-24 10:53

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ halka açılıyor

Rönesans Holding'in ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ (RGY) halka açılıyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, RGY, halka arz kapsamında nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 lira olan paylarını halka arz edecek.

Finans 08-04-24 13:11

Yatırımcı talebinde yüzde 353 artış! Borsada ilk çeyrek rakamları geldi!

Borsa İstanbul'da yılın ilk üç ayında 9 şirket halka arz oldu. Rakamların 2023'ü geride bırakması beklenirken yatırımcı talebinde de yüzde 353 artış kaydedildi.

Finans 07-04-24 14:23

'Halka arz' yalanıyla 850 bin TL dolandırdılar! 6 kişiye gözaltı

Denizli'de halka arz ile yüksek miktarda hisse satabileceklerini söyleyerek vatandaşları kandırıp dolandıran 6 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) operasyonuyla yakalandı. Cumhuriyet Başsavcılığı, 850 bin TL dolandırıldığını söyleyen kişinin suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı.

Haber 06-04-24 18:26

O vaadi seçimi kazandırdı! Rakiplerine fark attı... Mazbatayı almadan harekete geçti 'Kaybeden belediye başkanları yaptığımızı yapsa sonuç böyle olmazdı'

Bursa’da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30’a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı. ’Göz boyamadık ev boyadık’ diyen Yamanlı Mahalle Muhtarı Necati Eren, "Seçim kaybeden belediye başkanları halka inip halka iç içe olabilselerdi şimdi durum çok farklı olurdu" dedi.

Haber 06-04-24 10:23

SPK onay verdi: Bir şirket daha halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırımın ilk halka arzını onayladı. SPK bültenine göre, kurul Garanti BBVA'nın 6 milyar dolar, Fibabanka'nın 250 milyon dolar, Aktif Yatırım Bankası'nın 50 milyon avro tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusuna da onay verdi.

Finans 05-04-24 08:15

Yerel seçimde oy kullanacaklar dikkat! Seçmene 'oltalama' uyarısı geldi!

Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gitmeye hazırlanırken, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi vatandaşları "oltalama" riskine karşı uyardı. Yapılan açıklamada "Seçmen Kaydı Bilgilerini Doğrulama, Seçmen Kaydı Sorgulama veya Oy Kullanacağınız Sandık Değişti gibi başlıklarla e-Devlet Kapısı arayüzünü taklit ederek size ulaşan kişilere itibar etmemeniz önem arz etmektedir" denildi.

Haber 31-03-24 00:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Arnavutköy mitinginde ‘Kent Lokantası’ detayı! Afişlerle kapatıldı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek. Arnavutköy'deki kent lokantasının ise Erdoğan mitingi öncesi Murat Kurum afişiyle kapatılması dikkat çekti.

Haber 30-03-24 07:52

SPK duyurdu: Halka arz şartlarında değişikliğe gidildi!

Sermaye Piyasası Kurulu, belirli sektörlerde şirketlerin paylarının ilk halka arzı öncesinde uyulacak ön şart tutarlarında indirime gitti.

Finans 29-03-24 09:56

Kütahya’da Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın çağrısı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart’ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

Yurthaber 29-03-24 07:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Sandık hepimizin namusuna emanettir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bursa mitinginden sonra Kocaeli mitinginde halka seslendi. 85 bin kişinin katıldığı mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli iradenin tecelli aracı olarak nitelediği sandıklar hakkında, "Gönül verdiğimiz partiler farklı olabilir ama Türkiye bizlerin ortak yurdu, ortak çatısı, ortak yuvasıdır. Sandıklar 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.

Haber 28-03-24 16:23

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

IC grubu ilk halka arzını IC Enterra Yenilenebilir Enerji ile yapıyor. Halka arz büyüklüğünün 3,7 milyar TL olacağı öngörüldüğü belirtildi. Şirketin talep toplayacağı tarihler de duyuruldu.

Finans 27-03-24 14:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yozgat mitinginde konuştu! Ortada bir matruşka ittifakı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta düzenlenen AK Parti mitinginde halka seslendi. 50 bin kişinin katıldığı mitingde Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e yüklendi. Erdoğan ayrıca muhalefet partileri arasındaki ittifak konusunda da "Seçmenin iradesini işporta malı gibi birilerine peşkeş çekiyorlar. Karşımızda matruşka ittifakı var." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-24 16:36

Nijerya'da katliam gibi yardım! 7 ölü...

Nijerya'nın Bauchi eyaletinde bir iş insanının halka 5 bin Nijerya nairası dağıtacağını söylemesi üzerine yardım etkinliği düzenlendi. Etkinlik sırasında yaşanan izdihamda 4'ü kadın ve 3 kız çocuğunun hayatını kaybettiği açıklandı.

Haber 25-03-24 17:44

Özgür Özel mitingde atılan o sloganı düzeltti: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim çalışmalarını İzmir'in ilçelerinde sürdürdü. Foça'da da halka seslenen Özgür Özel'in mitingde atılan bir slogan üzerine araya girdi. Özel "Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Slogancıyı değiştirin" diyerek atılan sloganı düzeltti.

Haber 24-03-24 20:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'matruşka ittifakı' vurgusu! Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde halka seslendi. Erdoğan, Ankara'nın daha fazla ataleti kaldıramayacağını belirterek, "Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, muhalefet kanadı için de "Ortada bir matruşka ittifakı var" ifadelerini kullandı.

Haber 23-03-24 14:32

SPK'dan bir şirketin daha halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu, IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arz başvurusunu onayladı. Birim pay fiyatı 10 lira olarak belirlenen IC Enterra Yenilenebilir halka arz büyüklüğünün yaklaşık 3,7 milyar lira, halka açıklık oranının ise yüzde 20,03 olacağı öngörülüyor.

Finans 22-03-24 11:41

3 aydan daha az sürede 2 kat arttı: Kakao fiyatları rekor seviyede

Kakao fiyatları arz endişeleriyle 3 aydan kısa bir sürede beri ikiye katladı. Buna göre kakao fiyatları ton başına 8 bin 394 dolar olarak rekor seviyeye yükseldi.

Finans 18-03-24 13:42

Köylüler tesadüfen buldu! 2 bin 100 yıllık yazıtta dikkat çeken mesaj

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde bulunan ve askeri helikopterle sarp kayalıklardan alınarak Perre Antik Kenti'ne taşınan 2 bin 100 yıllık yazıtın çevirisi yapılıyor. Pisa Üniversitesinden Prof. Dr. Margherita Facella, "Yazıtlarda Kommagene Kralı l. Antiochos'un halka verdiği demeçler var" dedi. Yazıtlarda özellikle vurgulanan mesaj ise dikkat çekti.

Haber 15-03-24 11:59

ABD, petrol fiyatı tahminini yükseltti

Brent petrolün varil fiyatının bu yıl ortalama 87 dolar, WTI ham petrolün ortalama varil fiyatının da 82,15 dolar olacağı öngörülüyor. Arz sıkılaşması nedeniyle küresel petrol stoklarının yılın ikinci çeyreğinde günlük ortalama 900 bin varil azalacağı, bu durumun petrol fiyatlarında yukarı yönlü baskı oluşturacağı tahmin ediliyor.

Finans 13-03-24 17:26

Altına hücum! Kuyumcular taleplere yetişemeyince Darphane gaza bastı: Hem fazla mesai hem çift vardiya

Altın fiyatlarındaki yükseliş talebi artırdı. Vatandaşlar fiyatlardaki artışın devam edeceği beklentisiyle kuyumculara adeta hücum etti. Özellikle İstanbul'da arz-talep dengesi bozulurken, birçok kuyumcu altın bulamama noktasına geldi. Yaşanan gelişmelerin üzerine İstanbul Kuyumcular Odası, Darphane yönetimi ile bir araya geldi. Oda başkanı Mustafa Atayık, Darphane’nin hafta sonu fazla mesai yaptığını, pazartesiden itibaren de çift vardiyaya geçtiğini söyledi.

Finans 13-03-24 07:54

Bakan duyurdu: Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Bu ay toplam 4 milyar TL'ye ulaşacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını duyurdu. Göktaş, "Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz" dedi.

Finans 10-03-24 13:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanları rabbim ıslah etsin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa mitinginde halka hitap etti. Erdoğan AK Parti gölgesinde yürüyüp çelme takmaya çalışanların olduğunu ifade ederek, "Rabbim onları ıslah etsin" dedi. Erdoğan ayrıca Şanlıurfa'ya 21 yılda 330 milyar lira değerinde kamu yatırımı yapıldığını açıkladı. Erdoğan seçime ilişkin ise "müreffeh bir gelecek" sözü verdi.

Haber 09-03-24 15:37

SPK'dan bir şirketin daha halka arzına onay, hisse bedeli belli oldu

Sermaye Piyasası Kurulu bir şirketin daha halka arzına onay verdi. Şirketin hisse bedeli de belli oldu. Kurul aynı zamanda Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 46 milyon 200 bin liralık bedelsiz sermaye artırımını da onayladı.

Finans 08-03-24 09:38

Mansur Yavaş Türkiye'de bir ilk diyerek duyurdu! 5 yıllık raporu açıkladı: 'Kuruşu kuruşuna halka hesap vermeye devam edeceğiz'

Geçtiğimiz ay mal varlığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu kez de "Türkiye'de bir ilk" diyerek 5 yıllık bir rapor açıkladı. Yavaş "Halktan aldığımız paranın hesabını kuruşu kuruşuna halka vermeye devam edeceğiz" mesajını verdi.

Haber 05-03-24 15:37

Halka arzlar ile yeniden 8 milyonu aşmıştı! Borsada yüzde 40 vergi iddiasına Bakan Şimşek’ten yanıt: ‘Kur Korumalı Mevduat’ örneği ile formülü anlattı

Borsada yatırımcı sayısı halka arzların gaza basması ile 8 milyon sınırını aştı. Yatırımcı sayısı artarken herkesin en çok merak ettiği ‘borsaya vergi mi geliyor?’ iddialarına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yanıt verdi. Bakan Şimşek hisse senedi fonları da dahil olmak üzere fonlara yönelik önceki dönemde alınan yüzde 40'a varan vergi yetkisiyle ilgili olarak "Piyasayı bozacak bir düzenleme gündemimizde değil" dedi.

Finans 04-03-24 12:25

Halka arz başladı, yatırımcı borsaya koştu! Bir kez daha 8 milyonun üzerinde

Borsada Aralık ve Ocak aylarında hızlanan yatırımcı kaybı, halka arzların yeniden hızlanmasıyla Şubat'ta yerini artışa bıraktı. Yatırımcı sayısı bir kez daha 8 milyonun üzerine çıktı.

Finans 04-03-24 09:00

Petrolde yeni karar! Haziran ayı sonuna kadar...

Suudi Arabistan, Rusya ve bazı OPEC+ üreticileri gönüllü ham petrol arz kesintilerini Haziran ayı sonuna kadar uzattı.

Finans 04-03-24 08:41

Sahur nasıl yazılır? Sahur mu savur mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Ramazan ayında gün doğmadan önce belirli bir vakitte yenilen yemeğe sahur adı verilir. Bu ifade söz edilen yemeğin yendiği vakti temsil edecek şekilde de kullanılır. Dolayısıyla sahur sözcüğünün TDK onaylı yazılışı, türü ve kökeni üzerine bilgi aktarılması önem arz eder. Türk Dil Kurumu güncel sözlüğüne göre sahur kelimesinin nasıl yazıldığı açıklandıktan sonra ise bu ifadenin yer aldığı cümle örnekleri sıralanarak sunulan bilgiler desteklenebilir.

Egitim 03-03-24 11:05

22-23 Şubat'ta talep toplamıştı: Borsa İstanbul'da bir şirket için daha gong çaldı

Borsa İstanbul'da Oba Makarna için halka arz töreni düzenlendi. Şirket 22-23 Şubat tarihlerinde talep toplamıştı.

Finans 01-03-24 14:46