Aile Destek Odemeleri Neden Yatmadi Haberleri

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 2024-05-07 14:30:22

Siroz nedir, siroz belirtileri nelerdir? Siroz neden olur? Siroz tedavisi

Siroz karaciğerin ciddi ve ilerleyici bir hastalığıdır ve tedavi edilmediğinde veya belirtileri fark edilmediğinde hayati tehlike oluşturabilir. Erken tanı ve uygun tedavi ile birlikte sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri sirozun ilerlemesini yavaşlatabilir ve hastanın yaşam kalitesini artırabilir. Ancak siroz tedavisi zor ve karmaşık bir hastalıktır ve hastaların sürekli takip ve destek alması gerekebilir.

Haber 2024-04-30 14:03:50

Bakan Göktaş duyurdu! Destek programına başvurular başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını açıkladı. Göktaş, yaşlı nüfus oranının yüzde 10,2’ye yükseldiği Türkiye'de, bakanlığının yaşlılara sunulan hizmetlerin sayısının artırılması ve ihtiyaçlara göre çeşitlendirilmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Finans 2024-04-28 09:39:53

Epilepsi nedir, neden olur? Epilepsi hastalığı geçer mi?

Epilepsi sosyal yaşamı etkileyebilecek bir dizi zorlukla ilişkilidir. Nöbetler iş performansını etkileyebilir, araç kullanmayı zorlaştırabilir ve kişinin günlük aktivitelerini kısıtlayabilir. Bu nedenle epilepsi hastaları için destek ve anlayış oldukça önemlidir. Peki, epilepsi nedir ve neden olur?

Haber 2024-04-27 10:21:17

8 kişilik aile restoranda menünün en pahalı yemeklerini yedikten sonra hesabı ödemeden kaçtı! Sosyal medyadan böyle ifşalandılar: En eski taktik

Galler'de yeni açılan Sicilya 8 kişilik bir aileden oluşan müşterilerinin menüdeki en pahalı yemekleri yedikten sonra hesabı ödemeden kaçması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayı ailenin güvenlik kamerasına takılan görüntüleriyle sosyal medyadan paylaşan restorana destek mesajları yağdı.

Trend 23-04-24 08:37

Bakan Göktaş duyurdu! Destek ödemeleri programında bütçe artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı’nın bütçesinin artırıldığını duyurdu. Söz konusu programdan temel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalıkları olan vatandaşlar yararlanıyor.

Finans 17-04-24 09:56

Her şey 25 TL'ye aldıkları o ürünle başladı! Şimdi 1,5 milyon TL'yi buldu... Yurt dışına bile satıyorlar

Osmaniye’de kooperatif aracılığıyla aile ekonomisine destek olmak isteyen kadın girişimcilerin 25 liraya aldıkları rende ile başlayan hikayeleri, 1 buçuk milyonluk sermayeden oluşan bir işletmeye dönüştü. Kurduğu kooperatifle ilgili konuşan Başkan Rahime Yüksek, "Kendim gibi ekonomik sıkıntı çeken kadınlara nasıl destek olabilirim, bunlarla nasıl bir iş birliği içerisinde bir platform kurabilirim diye düşünürken kooperatifi kurmak geldi aklıma" dedi.

Kadin 17-04-24 09:54

İki bakan duyurdu: Ödemeler bayram öncesi hesaplara geçti!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Aile Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bakanlığa ait destek ödemelerinin bayram öncesi hesaplara yatırıldığını duyurdu. Bakan Yumaklı, 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tutarında tarımsal destekleme ödemesinin 5 Nisan'da çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi. Bakan Göktaş da “Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı öncesi hesaplara yatırıyoruz” açıklamasını yaptı.

Finans 07-04-24 09:09

Bayram öncesi o paralar hesaplara yatıyor: Bakan Göktaş Aile Destek Programı ödemeleri için tarihi duyurdu

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri Ramazan Bayramı öncesine çekildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödemelerin 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Finans 03-04-24 14:14

Hakan Fidan'ın sözleri tartışma konusu oldu! Tepki gecikmedi: Hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir

Yerel seçimler siyaset gündemini belirlemeye devam ediyor. Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum'a destek sözleri tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili ve eski Dışişleri sözcüsü Namık Tan Bakan Fidan için, "Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir. Yazık…" ifadelerini kullandı.

Haber 25-03-24 13:26

Demans nedir, neden olur? Demans hastalığı belirtileri nelerdir?

Demans sadece bireyin zihinsel işlevlerini değil aynı zamanda aile bağlarını, toplumsal dinamikleri ve sağlık sistemlerini de derinden etkileyen karmaşık bir hastalıktır. Ancak bilinçli bir yaklaşımla, bu zorluğun üstesinden gelmek mümkündür. Demansla mücadelede erken tanı ve tedavi hayati öneme sahiptir

Haber 25-03-24 12:01

EPDK duyurdu! Destek alanlar için güvence bedeli artık alınmayacak

EPDK'dan yapılan açıklamada, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından elektrik faturası desteği alan vatandaşlardan elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli alınmayacağı duyuruldu.

Finans 21-03-24 10:47

Bakan Göktaş duyurdu: SED ödemeleri hesaplarda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Mart ayında 884,7 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.

Finans 19-03-24 15:14
sed

İftara giden 4 kişilik aile feci şekilde hayatını kaybetti! Bakırköy'deki kazaya karışan TIR 2019'da aynı yerde yine devrilmiş... Anadolu Efes'in yıldızı ölümden dönmüş

İstanbul Bakırköy'de aynı aileden biri çocuk 4 kişinin ölümüne neden olan TIR kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı belirlenirken, TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarptığı öğrenildi. O sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR dorsesi devrilmiş ve yaralanmıştı.

Haber 12-03-24 09:23

Bakan duyurdu: Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Bu ay toplam 4 milyar TL'ye ulaşacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını duyurdu. Göktaş, "Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz" dedi.

Finans 10-03-24 13:14

Dünyadaki en sağlıklı ülke İspanya'nın sırrı ortaya çıktı! Hastalık kapılarına uğramıyor, daha uzun yaşıyorlar

Resmi olarak dünyanın en sağlıklı ülkesi olan İspanya'nın sağlıklı yaşam sırrı merak ediliyor. Konuya dair yapılan araştırmalara göre İspanya halkının neden bu kadar sağlıklı olduğu ve nasıl çok daha uzun yaşadıklarına dair sonuçlar ortaya çıktı. Bunama, kalp hastalığı ve kanser gibi hastalıkların en az sayıda görüldüğü halkın en çok önem verdiği şeyin aile ve arkadaşlarla birlikte uzun sohbet eşliğinde yenen yemeklerin olduğu öğrenildi.

Haber 09-03-24 14:28

Diyarbakır'da kadın astsubaylar aile içi şiddeti önlemek için erkekleri bilgilendiriyor

Diyarbakır'da kadın astsubaylar, İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Kadın Destek Uygulamasının (KADES) kullanımını yaygınlaştırmak, aile içi ve kadına yönelik şiddetin önüne geçmek için kilometrelerce yol katederek, bilgilendirme yapıyor.

Yurthaber 28-02-24 12:38

500 bin TL karşılıksız destek paketi! Ev alacaklara, konut onaracaklara devletten yardım: 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin... Kimler yararlanacak? Şartlar neler? 6 ay detayına dikkat!

Ev alacaklara ve konutlarını onaracaklara devletten karşılıksız destek paketi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım kapsamında yapılan destekleri artırdı. Ev alacaklara 500 bin TL'ye kadar destek sunulan pakette, konut onarımında da 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin gibi yardımlar sağlanacak. Söz konusu destek paketinden yararlanmak için 6 ay ve 12 ay detayı dikkat çekti. Peki 500 bin TL'lik destek paketinden kimler yararlanacak, şartlar neler? İşte tüm detaylar...

Finans 22-02-24 08:26

İhtiyaç sahibi ailelere şubatta 872,4 milyon lira ödeme yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için şubat ayında 872,4 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını açıkladı.

Finans 20-02-24 10:53
sed

Kaçış Sendromu nedir, neden olur? Kaçış Sendromu belirtileri

Kaçış Sendromu nadir görülen ve hâlâ anlaşılması gereken bir tıbbi durumdur. Bu neden ile Kaçış Sendromu belirtileri olan kişilerin uzman bir sağlık ekibinden destek alması ve tedavi edilmesi önemlidir. Kaçış Sendromu'nun bilinmesi, hızlı tanı ve etkili müdahale ile hastaların hayatını kurtarabilir ve yaşam kalitesini artırabilir.

Haber 17-02-24 14:34

Evlilik kredisine ilk onlar başvurdu! 150 bin liralık faizsiz kredi için evlilik tarihlerini öne çektiler: Bakan Göktaş’tan o çifte sürpriz telefon

Evlilik kredisi başvuruları bugün başlamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk başvuruyu gerçekleştiren çifte sürpriz yaparak telefonla aradı. Aile ve Gençlik Fonu'ndan sağlanacak destek dolayısıyla evlilik tarihlerini öne çektiklerini belirten Kılıç ile nişanlısı Yüzbaşı Bakan Göktaş'ı düğünlerine davet etti.

Finans 15-02-24 14:29

Sonunda bu da oldu! Gözyaşlarıyla vefat eden aile üyesinin videosunu çekerek paylaştı.... Sosyal medyadan tepki yağdı

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede tepkilere neden oldu. İsmi açıklanmayan bir kullanıcısı, gözyaşları içinde vefat eden aile üyesinin videosunu çekerek paylaştı. Akrabasının ölüm anlarını duygusal bir müzikle birlikte sosyal medyadan yayınlayan genç kızın paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 13-02-24 09:12

Sevgililer Günü neden 14 Şubat'ta kutlanır? Sevgililer Günü ne zamandan beri kutlanıyor?

14 Şubat genel olarak sevgililer arasındaki romantik aşkın kutlandığı bir gün olarak akıllara gelse de bazı insanlar, aile bireylerine ya da evcil hayvanlarına sevgilerini göstermek ya da hayatlarında sevgilileri ile yaptıkları şeyleri kutlamak için de bu özel günü kutlamaktadır. Her yıl bu özel ve heyecanlı gün kutlanırken aynı zamanda tarihçesi ve anlamı da merak edilir. Peki Sevgililer Günü neden 14 Şubat'ta kutlanır?

Kadin 12-02-24 18:58

Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Bu ay toplam 4 milyar TL'ye ulaşacak: Türkiye Aile Destek Programı açıklaması geldi

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapılacağını açıkladı.

Finans 10-02-24 09:30

Sosyal medyada 'Ailecek altımıza yapma hikayemiz' diyerek anlattı! Aynı gün farklı şekillerde aile fertlerinin tuvaletini kaçırdığını söyledi

Sosyal medyada 'zegekoo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kız Amerika seyaheti sırasında anne, babası ve kendisinin aynı gün farklı şekillerde tuvaletlerini kaçırma hikayelerini anlatınca gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken videoda genç kızın detaylı bir şekilde anlattığı hikaye tepkilere neden oldu.

Trend 08-02-24 08:12

Diyarbakır'da evlerinde ziyaret edilen 158 bin 712 depremzede psikososyal destek aldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri evlerinde ziyaret ettikleri 158 bin 712 depremzedeye psikososyal destek verdi.

Yurthaber 30-01-24 11:26

Digor’da Aile Destek Projesi hayata geçirildi

Digor Kaymakamlığı’nca hayata geçirilen Aile Destek Projesi çerçevesinde kadınlar ve genç kızlar, mesleki yeterlilik kazanarak aile bütçelerine katkıda bulunacak.

Yurthaber 26-01-24 14:03

Elazığ’da 50 bin depremzedeye psikososyal destek hizmeti verildi

Elazığ’da 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yaklaşık 13 bin 600 aile ve 50 bin depremzedeye psikososyal destek hizmeti sağlandı.

Yurthaber 24-01-24 09:59

Tam 863 milyon TL! Bakanlık duyurdu: Ailelerin hesaplarına geçti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Ocak ayına ilişkin 863 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.

Finans 20-01-24 10:18

Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını belirtti. Bakan Göktaş, "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz." dedi.

Finans 10-01-24 15:08

Mustafa Sandal'ın paylaşımına yorum yağdı! O vatandaş neden gözaltında değil?

Sosyal medyada yaptığı çıkışlarla dikkat çeken şarkıcı Mustafa Sandal, Galata Köprüsü'nde Filistin'e destek yürüyüşünden dönen bir vatandaşa yapılan yumruk saldırının ardından yeni bir paylaşım yaptı. Mustafa Sandal, "Anayasal düzene karşı çıkan o vatandaş neden gözaltında değil? Üstelik polisin yanında bir kez daha açmış o bez parçasını!" ifadelerini kullandı.

Magazin 02-01-24 08:49

Van'da 650 kadın, Filistinliler için battaniye ve kışlık giyecek üretiyor

Van'ın Erciş ilçesindeki Halk Eğitimi Merkezi ile Aile Destek Merkezlerinde (ADEM) eğitim alan 650 kadın kursiyer, İsrail'in saldırıları altındaki Gazzeli kadın ve çocuklar için battaniye, kışlık giysi ve çeşitli ürünler üretiyor.

Yurthaber 26-12-23 11:08

Bakan Göktaş duyurdu! Aralık ayında 587 milyon TL SED ödemesi yaptık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aralık ayına ilişkin 587 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını duyurdu.

Finans 20-12-23 10:45

Aile Destek Merkezleri’nden kadınlar meslek ediniyor

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezleri (ADEM) kursiyerleri tarafından hazırlanan ürünlerin yer aldığı serginin açılışına katıldı.

Yurthaber 14-12-23 17:41

KADINLARA 4000 TL DEVLET DESTEĞİ 2023: Kadınlara 4000 TL devlet desteği verilecek mi, E devlet ile yardım başvurusu doğru mu, şartları neler?

Kadınlara 4.000 TL devlet desteği verileceği iddia edildi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri hakkında arama motorların sorgulama yapılıyor. Birçok kişi "Kadınlara 4000 TL devlet desteği verilecek mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, kadınlara 4000 TL devlet desteği verilecek iddiaları doğru mu, şartları neler, E devlet ile nasıl başvuru yapılır?

Finans 11-12-23 09:27

'Allah kuru iftiradan saklasın' demişti! Bakanlık Ender Saraç'la ilgili iddialar için harekete geçti: Çocuk ve anne için destek süreci başladı

Geçtiğimiz gün sosyal medyada yayılan ve kısa sürede gündeme oturan iddialarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Ender Saraç, oğlunu istismar etmekle suçlanmış hemen ardından bu iddiaları yalanlamıştı. Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı korkunç iddialar için devreye girdi ve Saraç'ın oğlu ile annesine destek sürecini başlattı.

Magazin 08-12-23 21:32

Bakan Göktaş duyurdu! Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını belirterek, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.

Finans 08-12-23 10:37

ARALIK 2023 AYI EVDE BAKIM MAAŞI: Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sorgulama ekranı

Evde bakım maaşı ile ilgili araştırmalar Aralık ayında hız kazandı. Bilindiği üzere Temmuz ayında yapılan zamla yaşlı, engelliler için destek ödemesi tutarı 5 bin 98 lira olmuştu. Yüzde 40-69 engeli olan vatandaşlara ödenen tutar aylık 1.875 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engeli olan kişilere 2.811 TL'ye yükselmişti. Peki, evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İşte 2023 Aralık ayı evde bakım maaşı ödemeleri ile ilgili detaylar...

Finans 04-12-23 15:05

Bakan duyurdu! O illere hane başı 5 bin TL yardım

Şiddetli yağışların artması bazı illerde sele neden olmuş hem vatandaşlar hem esnaflar zor durumda kalmıştı. Sert hava koşullarının ardından Aile Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman ve Zonguldak'ta selden etkilenenlere hane başı 5 bin TL yardım yapılacağını duyurdu.

Finans 28-11-23 17:33

Düşük nasıl olur, belirtileri nelerdir? Düşük nasıl gerçekleşir?

Hamilelik birçok kadının hayatında büyük bir değişim ve heyecan dönemidir. Ancak ne yazık ki bazen beklenmeyen zorluklarla karşılaşabiliriz. Hamilelikte düşük birçok anne adayının korkulu rüyası olabilir ve duygusal olarak zorlayıcı bir süreçtir. Düşük, gebelik sürecinde yaşanan bir kayıptır ve bu durum ebeveyn adayları üzerinde derin bir etki bırakabilir. Ancak, bu zorlu süreçte bile umudu korumak ve destek aramak önemlidir. Peki, düşük neden olur?

Haber 28-11-23 15:41

MS hastalığı nedir, neden olur? MS belirtileri nelerdir?

MS ya da EMES sinir sistemini etkileyen kronik bir hastalıktır. MS, bağışıklık sistemi vücutta sinir liflerini koruyan miyelin tabakasına saldırdığında ortaya çıkar. Bu durum iletişim hatlarını zayıflatarak çeşitli semptomlara yol açabilir. MS genellikle genç yetişkinlerde ve kadınlarda daha sık görülür. MS ile yaşayan bireyler, yaşam tarzı değişiklikleri ve destek gruplarından faydalanarak hastalıkla baş etmeyi öğrenebilirler.

Haber 24-11-23 13:56

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER 2023 KASIM: Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman ödenecek? Turkiye.gov.tr e Devlet ASHB destek ödemesi sorgulama

Evde bakım maaşı yatan iller listesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Bakan Göktaş, bu ay toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırmaya başladıklarını ifade etti. Peki, evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman ödenecek? İşte e Devlet evde bakım maaşı sorgulama ekranı...

Finans 13-11-23 11:11

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023 KASIM AYI: Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Gözler ASHB'de!

Aile Destek Paketi ödeme tarihleri merak edildi. Hane başına verilen Aile Destek Paketi ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık olarak yatırılmaktadır. Bahsi geçen ödemeler e-Devlet'ten sorgulanabilmektedir. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile Destek Paketi ne zaman yatacak?

Finans 10-11-23 13:36

Love bombing nasıl yapılır? Bir kişi neden love bombing yapar?

İnsanların hayatlarında kurdukları ilişkiler duygusal zenginliklerin yanı sıra karmaşıklıklarla da doludur. İnsanlar romantik arkadaşlık ve aile ilişkileri kurarken hem sağlıklı hem de toksik ilişkileri deneyimlerler. İşte sağlıklı ve toksik ilişkiler arasındaki farkları anlamak açısından önemli bir kavram olan "love bombing" konusuna derinlemesine bakmak gerekir. Peki, bir insan neden love bombing yapar?

Kadin 31-10-23 14:09

Fobi neden olur? Fobi nasıl tedavi edilir?

Psikolojik rahatsızlıklar, genellikle bireylerin yaşamında travmatik olaylar, çocukluk dönemindeki olumsuz deneyimler veya aile geçmişi gibi faktörlerle ilişkilendirilir. Örneğin şiddet, istismar, aile içi sorunlar gibi travmatik olaylar, kaygı bozuklukları, depresyon ve travma sonrası stres bozukluğu gibi psikolojik rahatsızlıklara yol açabilir. Fobiler de bu doğrultuda ortaya çıkabilen bir durumdur.

Haber 26-10-23 23:04

Çeyrek altın kavgasında kan akmıştı! Dehşet anlarını anlattı: Biz çok mutluyduk, hayatımızı mahvettiler

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde iki aile arasında "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle çıkan kavgada eşini yanlışlıkla vurduğu iddia edilen sanık ve oğlu, ilk kez hakim karşısına çıktı. Haydar Ş. savunmasında "Sırtım dönükken annemin yere yığıldığını gördüm. Biz çok mutluyduk, hayatımızı mahvettiler" diye konuştu.

Haber 19-10-23 15:28

Faizsiz kredi için çalışmalar tamam, Meclis’e geliyor! 9 taksit sınırı vardı: Önü açılıyor...

Evlenecek çiftlere destek olmak amacı ile 2 yıl vadeli 150 bin liralık faizsiz kredi için detaylar ortaya çıktı. Yasa teklifinin bu ay Meclis’e gelmesi beklenirken ‘faizsiz aile kredisi’nin birçok sektörü hareketlendireceği belirtildi. Ev tekstili, züccacciye, mücevherat gibi sektörler kredi uygulamasının ‘can suyu’ olacağını dile getirdi.

Finans 14-10-23 09:13

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ 2023: Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında? Gözler ASHB'de!

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere bu sosyal yardım ödemesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay belirli tarihte hesaplara aktarılıyor. Aile Destek Paketi Ekim ayı ödeme takvimi için yapılan sorgulamalar hız kazandı. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında?

Finans 06-10-23 13:39

Malatya'da 253 bin 306 depremzedeye psikososyal destek verildi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı ekiplerce bugüne kadar 253 bin 306 afetzedeye psikososyal destek hizmeti verildiği bildirildi.

Yurthaber 03-10-23 15:17