Aile Sosyal Hizmetler Bakanligi Haberleri

Arda Güler'in annesi ve ablası paylaştı! Sosyal medyada yine beğeni yağdı: Çok güzel bir aile

Son dönemin en popüler futbolcuları arasında yer alan Arda Güler sezonun stresini kız arkadaşı ve ailesiyle birlikte Bodrum'da atıyor. Arda Güler'in ailesi tarafından yapılan paylaşımlar ise fanlarından büyük beğeni topluyor.

Magazin 2024-07-22 10:01:52

Bakan Göktaş duyurdu: SED ödemeleri hesaplarda!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık” açıklamasını yaptı.

Finans 2024-07-19 09:52:48

Bakan duyurdu: Evde Bakım Yardımı'ndan yararlananların sayısı belli oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: "Hali hazırda 555 bin vatandaşımız Evde Bakım Yardımı’ndan yararlanıyor. Toplam 4,1 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık” açıklamasını yaptı.

Finans 2024-07-16 10:21:35

Türkiye'de tatil yapmak için gelen gurbetçi 200 Euro (7200 TL) bozdurdu! Bir top para verdiler dedi... Günün sonunu bile getiremedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Türkiye'ye tatil yapmak için gelen gurbetçi bir aile 200 Euro bozdurdu ve ellerindeki 7.200 liranın 1 hafta boyunca yeteceğini düşündüğünü dile getirdi. Ancak işler hiç hesapladığı gibi gitmedi ve aile 200 Euro ile bir günü bile tamamlayamadı.

Trend 2024-07-16 08:36:04

Bakan Göktaş duyurdu: Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplarda!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırdıklarını açıkladı. Destek ödemelerinin tutarı ise 4 milyar TL olarak duyuruldu.

Finans 11-07-24 12:20

Mauro Icardi ile ayrılığı doğrulamıştı... Wanda Nara soluğu ünlü rapçinin yanında aldı! Onunla müstehcen görüntüler vermişti

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık haberlerini doğruladı ve 'Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz' dedi. İddiaya göre; Nara, ayrılık kararının ardından soluğu bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi L-Gante'nin yanında aldı.

Magazin 11-07-24 11:56

Wanda Nara, Icardi ile ayrıldıklarını sosyal medyadan duyurdu: Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz

Ünlü futbolcu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara eşini takipten çıkarmıştı. Büyük aşkın bitip bitmediğini herkes merak ediyordu. Wanda Nara sessizliğini bozdu ve ayrılık iddialarını sosyal medya hesabından doğruladı. Wanda yaptığı açıklamada ayrılığı resmen açıklayarak, "Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum" ifadelerini kullandı.

Spor 10-07-24 23:08

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Şanlıurfa'da koruma altında olan çocuğun iddialarına ilişkin açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "3 Temmuz 2024 tarihinde kuruluştan izinsiz ayrılarak babası tarafından kaçırılan A.Ö., bugün emniyet birimleri tarafından Bakanlığımıza teslim edilerek yeniden devlet korumasına alınmıştır" açıklamasını yaptı.

Haber 10-07-24 22:54

14 yaşındaki kız çocuğu anne ve babası tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Ölümünden saatler öncesinde sosyal medyadaki paylaşımı ortaya çıktı

İngiltere'nin Darlington şehrinde 14 yaşındaki Scarlett Vickers isimli bir kız çocuğu anne ve babası tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Küçük kızın cansız bedeni aile evindeki odasında bulundu. Göğsüne aldığı bir bıçak darbesi nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edilen Vickers'in ölümünden sadece saatler öncesinde aynı odadan sosyal medya paylaşımı yaptığı belirtildi.

Trend 10-07-24 08:49

Acun Ilıcalı'nın kızı ile sevgilisi bir arada! Torunu Begüm'ün doğum gününü böyle kutladı

Hem özel hayatı hem de yaptığı programlarla adından söz ettiren Acun Ilıcalı son olarak sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile torunu Begüm'ün doğum günü kutlamasına katıldı. Ilıcalı'nın damadı, kızı ve sevgilisi ile verdiği aile pozu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kulis 06-07-24 11:47

Arda Güler'in aile pozu sosyal medyayı salladı! Şahane bir aile

A Milli Takımımızın yıldız isimlerinin başında gelen Arda Güler özel hayatıyla da merak ediliyor. Başarılı futbolcunun ailesi sosyal medyada Güler'i yalnız bırakmıyor. Arda Güler'in annesinden aile pozu geldi.

Magazin 04-07-24 14:53

E-devlet üzerinden başvuruldu! 234 binden fazla kişi kart sahibi oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için başvurularını e-Devlete taşıdığı engelli kimlik kartına Ağustos 2021’den bugüne kadar 234 bin 588 kişi başvurdu.

Finans 04-07-24 10:09

SON DAKİKA: Doğuma teşvik için düğmeye basıldı! Bakan Göktaş duyurdu, yeni adım atıldı: Bir açıklama da ÖTV’siz araç düzenlemesi için geldi

Son dakika haberi... Doğurganlık oranlarının düşmesinin ardından hükümetten doğuma teşvik için yeni adım geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıkladı. Doğurganlık oranının artırılmasına yönelik yeni politikalar için Aile ve Nüfus Politikaları Daire Başkanlığı kuruldu. Bakan Göktaş gündemde olan ÖTV'siz araç düzenlemesine ilişkin de açıklama yaptı.

Finans 03-07-24 12:39

Son dakika: Bakan Mehmet Özhaseki sağlık sorunları nedeniyle istifa etti

Son dakika haberi: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Özhaseki sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Üstlendiğim bu kutlu görevi sağlık sorunlarım sebebiyle kendi dileğimle bırakmak istediğimi Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim. Bundan sonraki dönemde kuracağımız aile vakfında sağlığım elverdiğince hizmet vermeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Haber 01-07-24 23:16

Öğrencilere yaz tatilinde yapabilecek en güzel öneriler

Yaz tatilinin, çocukların ruh haline ve gelişimine etkileri olan özel bir dönem olduğunu vurgulayan Psikolog Dilara Dalyan, “Daha esnek bir programla, çocuklar hayal güçlerini ve üreticiliklerini keşfetme fırsatı bulabilirler. Yaz tatilinde ailece vakit geçirmek, aile bağlarını güçlendirmenin ve ilişkileri derinleştirmenin harika bir yolu olabilir. Çocuklar için aileleriyle birlikte vakit geçirmek, duygusal ve sosyal olarak daha sağlıklı büyümelerine yardımcı olabilir” dedi.

Kadin 01-07-24 14:06

30 pilot ilde başlayacak! Bakan Göktaş duyurdu... Herkesi davet etti! Birçok ülke örnek alıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “2002'de 515 çocuğumuza bakan 500 koruyucu ailemiz varken, hali hazırda 8 bin 547 koruyucu ailemizin yanında 10 bin 256 çocuğumuz himaye ediliyor” dedi. Herkesi bir çocuğun hayatını tümden değiştirecek bir dokunuşla koruyucu aile olmaya davet eden Göktaş, "Koruyucu Aile Hizmet Modelimizi Dünya’ya tanıtacağız" ifadelerini kullandı. Göktaş, Geçici Koruyucu Aile Modelini yıl sonuna kadar 30 pilot ilde başlatmayı planladıklarını söyledi.

Haber 29-06-24 10:15

Bakan Göktaş duyurdu: O yolculara uçuşlarda yüzde 50 indirim uygulanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli yolcuların tüm seyahatlerinde yüzde 50'ye varan indirim uygulanmasını öngören protokol imzalandı. Protokoller iç hat uçuşlarında yüzde 50 indirim sağlandı.

Finans 28-06-24 13:00

Tanesini 20 bin TL'ye satıyorlar! Kadınlara gelir kapısı oldu... Japonya'dan birincilik bile geldi

Ardahan'ın Damal ilçesinde yaşayan Gülfidan Atmaca tarafından yaklaşık 50 yıl önce yapımına başlanan Damal bebek, yöre kadınları için gelir kaynağı oldu. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan aile sosyal destek kurslarına katılan kadınlar, usta öğreticilerden hem Damal bebeği yapmayı öğreniyor, hem de ürettikleri bebekleri satarak aile ekonomisine katkı sağlıyor. Damal bebekler, 800 ile 20 bin lira arasında alıcı buluyor.

Kadin 28-06-24 10:12

Canlı yayındaki itiraf ağızları açık bıraktı... 'Karım her gece başım ağrıyor diyor' deyince Nur Viral kendini tutamadı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Aile Terapisti Fatih Reşit Civelekoğlu'nun konuk olduğu programa gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral ise duydukları karşısında kendini tutamadı.

Magazin 27-06-24 14:45

Artık simit yemek de hayal oldu! 499 TL'lik simit tabağı sosyal medyada olay yarattı: 5 kişilik aile gitsen maaş bitti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde simitin sunum şekliyle birlikte fiyatı çok konuşuldu. Kaşar peyniri, domates, yumurta ve az miktardaki pastırmadan oluşan simit tabağının 499 TL'lik fiyatı sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Kullanıcılar o anları yorum yağmuruna tuttu.

Trend 27-06-24 11:31

İYİ Partili Çömez'in devlete ait çocuk yurtlarında yaşananlarla ilgili iddiası gündem oldu! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan açıklama

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşılan videoda Çömez devlete ait çocuk yurtlarındaki yaşananlarla ilgili iddiaları aktardı. Çömez'in iddialarına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Manşet 25-06-24 22:10

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada gündem yarattı! Kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle evlendi... Bunun adı aşk

Kanada'nın Ontario bölgesinde yaşayan 58 yaşındaki Colleen ve 37 yaşındaki kocası Haithem aralarındaki yaş farkının tepkilere neden olmasına rağmen evliliğe karar verdiklerini dile getirdi. 5 yıldır mutlu bir evlilikte devam ettiklerini söyleyen Colleen, "60 yaşında yeniden anne olmak istiyorum. Bir aile kurmak için hazırız" dedi.

Trend 25-06-24 10:44

Nakdi destek, kesintisiz maaş... Doğuma teşvik için hepsi mercek altında! Doğurganlıkta 'Türkiye' uyarlaması

Doğum oranlarını artırmak için yeni önlemler yolda! Cumhurbaşkanı Erdoğan doğum oranlarını "Türkiye açısından varoluşsal bir tehdit, bir felaket" olarak nitelendirmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda dünyada öne çıkan örnekler mercek altına alındı: Nakdi destek, kesintisiz maaş, robot bebekler...

Finans 25-06-24 08:54

Görüntüler büyük tepki çekti! Kendini küçük çocuğa zorla öptüren Duygu Özgül Kalebayır tutuklandı

Nevşehir'de kendini 5 yaşındaki kuzenine zorla dudağından öptüren Duygu Özgül Kalebayır sosyal medyada infial yarattı. Yanağından öpen çocuğa "Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı?" dediği anlarla büyük tepki çeken kadın, cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Bu sırada cep telefonu detayı da dikkat çekti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından gelişmelerle ilgili açıklama geldi.

Trend 24-06-24 14:11

Bakan Göktaş'tan açıklama! Cezayir’deki Türk iş insanlarının varlığı iki ülke açısından hem ekonomik hem de stratejik öneme sahip

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cezayir’de bulunan Türk iş insanlarının varlığının iki ülke açısından hem ekonomik hem de stratejik öneme sahip olduğunu söyledi.

Haber 24-06-24 10:40

İnternetten sipariş edilen çikolata sosunun içinden ölü fare çıktı! Fark etmeden önce defalarca kullandık

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşımda aile internet üzerindne sipariş ettikleri bir çikolata sosu kutusundan ölü fare çıktığını görünce dehşete düştü. Aile olayı sosyal medyadan paylaşınca marka duruma anında el koyarak şişenin üretim kodunu istedi. Sosyal medya kullanıcıları ise yaşanan olayın ardından şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 20-06-24 11:49

Bakanlıktan kadın girişimciler için web sitesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, girişimci olan ve olmayı hedefleyen kadınlar için eğitim, araştırma, finansal destek ve mentörlük çalışmalarını bir internet sitesinde topladı.

Finans 20-06-24 11:11

Yine Yunanistan yine hesap kıyaslaması! Bu kez Selanik'te şehrin en iyi otelindeyim diyerek fiyatları gösterdi... Türkiye'de biz bayağı soyguna maruz kalıyoruz

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde Yunanistan'ın Selanik şehrinde tatil yapan bir Türk ailenin sözleri dikkat çekti. Şehrin en iyi otellerinden birinde konakladıklarını söyleyen aile fiyatları göstererek şaşkınlığını gizleyemedi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 19-06-24 08:16

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe'nin yüzünü ilk kez gösterdi! 'Tıpkı babası'

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde karşımıza çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa oğlu Kurt Efe ile bir karesini paylaştı. Tatlıtuğ'un bu gönderisi kısa sürede gündem oldu.

Kulis 15-06-24 14:55

Kurban Bayramı’nın hemen öncesinde hesaplara yatıyor! Bakan Göktaş duyurdu: 887 milyon TL…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Haziran ayına ilişkin 887 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırıyoruz” dedi.

Finans 15-06-24 10:20

Deniz Akkaya'nın kızı babası Efe Önbilgin'e teslim edildi! Avukatı böyle duyurdu

Eski manken Deniz Akkaya’nın Sosyal Hizmetler Kurumu’nda kalan 16 yaşındaki kızının, babası Efe Önbilgin'e teslim edilmesine karar verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan raporda; Ayşe'nin babasının yanında kalmak istediğini söylediği belirtildi.

Magazin 15-06-24 09:50

Bakan Göktaş duyurdu: Bayram öncesi destek ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Evde Bakım Yardımı ödemelerine ilişkin açıklama geldi. Bakan Göktaş, söz konusu ödemelerin Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatırılacağını söyledi. Ödemelerin toplam tutarı ise 4.2 milyar TL olarak duyuruldu. Evde Bakım Yardımı kapsamında hak sahibi başına aylık 7.608 TL ödeme yapılacak.

Finans 13-06-24 10:37

Raporlu ilaçlar için yeni gelişme: Liste belli oldu

Raporlu ilaç yazdıran hastalar için yeni dönem başladı. Aile hekimlerinin raporlu reçete edebildiği ilaç sayısı 1858'e yükseldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan vatandaşların SMS yoluyla ilaçlara dair bilgilendirileceğini duyurdu.

Finans 13-06-24 10:25

İzmir'de yaşanan iğrenç olayla ilgili Aile Bakanlığı'ndan açıklama geldi!

İzmir’in Narlıdere ilçesinde 13 yaşındaki B.A. mahalle kahvesine gidip gelmeye başladıktan sonra hayatı kabusa döndü. B.A'ya birden çok kişi tarafından cinsel istismarda bulunuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İzmir’de 13 yaşındaki bir çocuğun istismara uğradığına yönelik haberlere ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Açıklamada, suç duyurusu sonrasında adli işlemlerin başlatıldığı ve çocuk hakkında koruma kararı çıkarıldığı bildirildi.

Haber 12-06-24 22:10

Beykoz'da huzurevinde kan donduran görüntüler! Personel tutuklandı! Bakanlıktan açıklama geldi

İstanbul Beykoz’daki özel bir huzurevinde hasta bakıcı yaşlı insanlara şiddet uyguladı. Dehşet dolu anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin ardından, personel tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da yaşanan olayın ardından açıklama yaptı.

Haber 11-06-24 01:23

Huzurevinde skandal görüntüler! Hasta bakıcının yaşlılara yaptıkları sosyal medyayı ayağa kaldırdı: Bakanlık'tan açıklama

İstanbul Beykoz’da bulunan bir huzurevinde hasta bakıcı Mehmet Şakir Ö., huzurevinde kalan 3 yaşlıya eziyet etti. O anlara ilişkin görüntüler, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntüler üzerine çalışma başlatan polisler, şüpheliyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan konuyla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Haber 10-06-24 15:59

Bakan Göktaş duyurdu! Yaşlı ve engellilerin haziran aylıkları hesaplara yatırıldı

Yaşlı ve engellilerin haziran aylıkları hesaplara yatırıldı. Aile ve Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş aylıkların toplam tutarının 4.8 lira olduğunu duyurdu.

Finans 09-06-24 11:06

Selin Şekerci'nin elbisesine yorum yağdı! Az kaldı açılacak

Selin Şekerci son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Serap Koruzade' karakteriyle adından söz ettirmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan Şekerci bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. Şekerci, uzun derin dekolteli elbisesi ile poz verdi. Oyuncuya hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-06-24 09:13

SED hizmeti kapsamında olmadığınız değerlendirildi ne demek, ne anlama gelir?

Devlet tarafından vatandaşlara sunulan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından takibi yapılan SED hizmeti, Türk vatandaşı ailelere sunulan özel bir hizmettir. 2016 yılının haziran ayından bu yana sunulmaktadır. Açılımı ise Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti’dir.

Haber 07-06-24 17:49

Mahkemeden, kadın memur için yarı zamanlı çalışma hakkı! 'Aile düzeninin olumsuz etkileneceği' vurgulandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında çalışan bir memurun doğum sonrası yarı zamanlı çalışma talebi reddedilmişti. Bu karar yargıya taşındı. Mahkeme, 'aile düzeninin olumsuz etkileneceğini' vurgulayarak işlemin durdurulması kararı vererek kadın memura yarı zamanlı çalışma hakkı tanıdı.

Finans 07-06-24 10:37

Otizmli öğrenci gösteriye alınmamıştı! Bakan Göktaş'tan açıklama: 'Bu çirkin ayrımcılığın güçlü bir şekilde karşısındayız'

İstanbul'da bir anaokulunun mezuniyet törenine otizmli bir çocuğun alınmaması sosyal medyada tepkilere yol açmıştı. Olayla ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Bu çirkin ayrımcılığın güçlü bir şekilde karşısında, evladımızın ve ailesinin yanındayız" dedi.

Manşet 06-06-24 19:00

Fahriye Evcen yeni yaşını kutladı! Doğum günü pastası dillere düştü... 'Ben böyle bir şey görmedim'

Kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa doğum günü pastası ile dillere düştü. Doğum gününü aile arasında kutlayan Evcen'in devasa pastası hiç beğenilmedi.

Magazin 06-06-24 09:48

Bakan Göktaş duyurdu! Destek ödemesi yüzde 40 artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocuk hasta alt bezi ve külotlu hasta alt bezi fark bedeli ödeme desteğinin yüzde 40 oranında artırıldığını duyurdu.

Finans 05-06-24 23:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Türkiye için felaket' açıklamasını yapmıştı! 3 ilde çalışma başlatılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de doğum hızının düştüğüne dikkatleri çekerek "Türkiye için felakettir" ifadelerini kullanmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatacağız" dedi.

Manşet 02-06-24 18:03

Deniz Akkaya'nın eski eşi harekete geçti! Ne kızı hakkında ne de Efe Önbilgin hakkında konuşabilecek

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla çok konuşulan Deniz Akkaya son dönemde kızı ile yaşadıklarıyla gündemde... Kızı tarafından darp edildiğini söyleyen ünlü isim 15 yaşındaki kızını 'burnu sürtsün' diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdiğini söylemişti. Deniz Akkaya hakkında, çocuğunun babası Efe Önbilgin, Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu. Akkaya, karara uymazsa 'zorlama hapis' cezası alacak.

Magazin 31-05-24 15:33

Cem Yılmaz'dan mutlu aile karesi! Kız kardeşinin doğum gününü böyle kutladı

Cem Yılmaz'ın kız kardeşi ünlü komedyen Tolga Çevik ile evli. Cem Yılmaz, kız kardeşi Özge Yılmaz'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Kayınbiraderi Tolga Çevik ve yeğenlerinin de olduğu kareyi Instagram hesabıdan paylaşan Yılmaz'a beğeni yağdı.

Kulis 30-05-24 22:49

'Kocam tam sekiz kadınla...' diyerek itiraf etti! Nur Viral kendini tutamadı... Ağzına geleni saydı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral duydukları karşısında kendini tutamadı...

Magazin 29-05-24 13:51

Sokak ortasında 'açım' diyerek kendini kesti, mal varlığı şoke etti!

Ankara'dan ailesiyle Bolu’ya gelen Levent Ü. (39), ev bulamadığını ve aç kaldığını söyleyerek sokak ortasında bıçakla kendini kesti. Aileye yardım etmek için inceleme yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Levent Ü.'nün şaşırtıcı mal varlığını tespit etti. Bunun üzerine aile, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasından kaçarken, olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Levent Ü.'nün bıçakla kendisine zarar verdiği anlar ise kameraya yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 28-05-24 15:10

Doğurganlık hızı düştü, hükümet harekete geçti: Doğum izninin uzatılmasından esnek çalışmaya... Çalışan annelere yeni düzenleme gündemde

Türkiye İstatistik Kurumu verileri açıkladı. Türkiye'de doğurganlık hızının düşmesinin ardından hükümet harekete geçti. Çalışan anneler için 5 başlıkta yeni düzenlemeler yapılması planlanırken bir adım da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan geldi. Doğurganlığın en düşük, boşanmanın en fazla olduğu iller mercek altına alınacak. İşte detaylar...

Finans 26-05-24 14:24