Anayasa 24 Madde Haberleri

Galatasaray nasıl şampiyon olur? Kalan 3 maçta 4 puan alırsa matematiksel olarak 24. şampiyonluğunu ilan edecek...

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Ligin bitimine 3 hafta kala Galatasaray büyük bir avantaj elde etti. Sarı-kırmızılılar kalan 3 maçta 4 puan alması halinde şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan edecek.

Spor 2024-05-06 22:22:02

Sürpriz görüşme! Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek

Siyasette sıcak dakikalar yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Sürpriz görüşmenin saat 12'de olması beklenirken iki lider, Anayasa, iç siyaset ve dış politikadaki son durumla ilgili görüş alışverişinde bulunacaklar.

Haber 2024-05-06 18:51:48

Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Mağdur sayısı ve istenen ceza yükseldi! Dikkat çeken 'kar payı' detayı

Aralarında spor camiasında önemli isimlerin bulunduğu 26 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla ilgili olan Seçil Erzan olayına yeni bir iddianame daha eklendi. Böylelikle mağdur sayısının 27'ye yükseldiği olayda Seçil Erzan'la ilgili istenen hapis cezası da 87 yıldan 285 yıla çıktı. Erzan 24 Mayıs'ta yeniden hakim karşısında olacak.

Haber 2024-05-06 17:01:38

AK Parti'ye yakın gazeteciden çok konuşulacak sözler: Yakın çevresi Cumhurbaşkanını kuşatıyor!

Yerel seçimlerin ardından AK Parti'de görev değişimleri bekleniyordu fakat henüz bu konuda bir gelişme yaşanmadı. Yeni anayasa tartışmaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ile görüşmesi siyasette yeni dönem olarak nitelendirildi. AK Parti'ye yakın gazeteci Mehmet Çek ise çok tartışılacak bir çıkışla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresi tarafından kuşatıldığını iddia etti.

Haber 2024-05-06 14:47:13

Uyuşturucu şüphelisi 2 kişiye gözaltı

Balıkesir’de narkotik ekipleri bir araca yönelik gerçekleştirdiği operasyondan uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 06-05-24 13:34

İzmir açıklarında 24 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 8'i çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 06-05-24 07:43

Önce otopsi görüntüleri sonra son anları ortaya çıkmıştı... Karabulut ailesi kararını verdi! Avukat Epözdemir, Cem Garipoğlu'yla ilgili o detaylara dikkat çekerek duyurdu

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili şaibe ve iddialar sürüyor. Karabulut ailesinin fethi kabir (mezarının açılması) talebi sonrası Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ve son anlarına ait görüntüler ortaya çıkarken; ailenin avukatı Dr. Rezan Epözdemir'den yeni bir açıklama geldi. Fethi kabir için temel gerekçelerini madde madde açıklayan Epözdemir, "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi.

Haber 05-05-24 14:16

At yarışlarında yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlandı: Doping yerine...

At yarışlarında "doping" kavramı yerine "yasaklı madde" ifadesi kullanılacak. Atların yarış veya start denemesinin yapıldığı günlerde yasaklı madde ve uygulamaları muayenesine tabi tutulması esas olacak.

Finans 05-05-24 13:12

Araç almayı düşünenler dikkat! Otomotiv piyasasında 21 ay sonra bir ilk: Daralma yaşansa da fiyatlar artabilir

Otomotivde 21 ay sonra bir ilk gerçekleşti, piyasada daralma yaşandı. Daralmanın nedeni olarak 3 madde sıralandı. Bu durumun devam edip etmeyeceği ve ikinci el piyasasına nasıl yansıyacağı gibi merak edilen sorulara yanıt gelirken fiyatlarda düşüş yaşanmayacağı yönündeki değerlendirme dikkat çekti. İşte araç piyasasındaki son gelişmelerle fiyatlardaki son durum...

Finans 05-05-24 10:13

Hızla zayıflamanızı sağlayacak 5 önemli madde!

Zayıflamak, birçok kişinin hayatında önemli bir hedeftir. Sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek için bazı önemli maddelere uymak gerekiyor. Hızla zayıflamanızı sağlayacak beş önemli maddeyi haberimizde derledik.

Kadin 04-05-24 12:20

Özel günlerin özel lezzeti: Fıstıklı limonata! Alanya’nın tescilli lezzeti oldu

Alanya’nın yaz-kış ayırt edilmeksizin severek tüketilen içeceği ‘fıstıklı limonata’ Alanya Belediyesi tarafından yapılan girişimler sonucunda Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi. Fıstıklı limonata, 24 Mayıs 2023 tarihinde yapılan başvuruda, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu'nun 41'inci maddesi kapsamında korunmak üzere 17 Nisan 2024 tarihi itibariyle Mahreç İşareti ile koruma altına alındı.

Yemek 04-05-24 08:23

Bu belirtiler varsa hemen hastaneye koşun! 24 saat içinde tedavi edilmeli: Geç müdahale ölüme götürüyor!

Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz sıtma hastalığı hakkında uyarılar gelmeye devam ediyor. Sıtmayı sivrisineklerin plazmodium adlı paraziti insanlara bulaştırması yoluyla oluşan ateşli bir enfeksiyon hastalığı olarak tanımlayan Dr. Mehmet Uluğ, “Sıtma, dişi anofel sivrisineklerinin ısırmasıyla bulaşır. Dişi sivrisinekler yumurtalarını beslemek için bir kan emerler. Bulaşma, sivrisineklerin sayısına ve hayatta kalmasını etkileyebilecek iklim şartlarına da bağlıdır” dedi. İşte belirtileri...

Haber 04-05-24 07:39

Bitcoin de yönünü yukarıya çevirdi: 61 bin doların üzerinde!

Bitcoin'in fiyatı ABD’deki istihdam verileri sonrasında 61 bin doları geçti. Kripto para biriminin, verilerin ardından değer kazancı yüzde 4'ü aşarken, son 24 saatteki değer kazancı yüzde 5,7'ye ulaştı.

Finans 03-05-24 17:43

Yasaklı madde tespit edilen limonlarla ilgili yeni gelişme! Harekete geçildi, soruşturma başladı

Yasaklı madde kullanıldığı için Bulgaristan tarafından geri çevrilen limonlarla ilgili yeni gelişme... Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü üretici ve ihracatçı firmalar hakkında soruşturma başlattı.

Finans 03-05-24 12:42

Tarihi görüşmeye damgasını vuran anlar: Özel, Erdoğan'a o fotoğraf ile mektubu verdi! 'Mülakat' detayı da dikkat çekti

AK Parti ve CHP liderleri 8 yıl sonra ilk kez görüştü, siyasetin gündemine damgasını vuran Erdoğan-Özel görüşmesinden merak edilen ayrıntılar ortaya çıktı. Liderlerin hediyeleşme merasiminin ardından Özgür Özel'in Erdoğan'a verdiği fotoğraf ile mektup da dikkat çekti. Son günlerin dillerden düşmeyen konusu yeni anayasa tartışması ve mülakat uygulaması da liderlerin masaya yatırdığı konulardandı. İşte uzun yıllar konuşulacak görüşmenin tüm ayrıntıları...

Haber 03-05-24 08:29

İlkokulda skandal! 11 yaşındaki öğrencisiyle yasak ilişkisi ifşa edildi... Anne müstehcen mesajlarla gerçeği ortaya çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Wisconsin bölgesindeki bir ilkokulda görev yapan 24 yaşındaki Madison Bergmann isimli öğretmenin 11 yaşındaki öğrencisiyle uygunsuz ilişkisi ifşa edildi. Olay öğrencinin annesinin oğlunun öğretmenle telefonda konuştuğunu duymasıyla ortaya çıktı. Bergmann görevinden uzaklaştırılarak tutuklandı.

Trend 03-05-24 08:21

Numan Kurtulmuş 'anayasa' ziyaretlerine devam ediyor! İlk adresi DEM Parti oldu: 'Temizlik' vurgusu dikkat çekti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un yeni anayasa için siyasi partilere ziyaretleri devam ediyor. Kurtulmuş'un bugünkü ilk adresi DEM Parti oldu. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatımoğulları Oruç, yol temizliğine ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kurtulmuş ardından Saadet Partisi ve İYİ Parti'yi ziyaret etti.

Haber 02-05-24 14:59

Malatya'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 24 zanlı tutuklandı

Malatya'da polis ve jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 24 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 02-05-24 14:53

Alanya’da 2 kilo 663 gram uyuşturucu ve 483 sentetik hap ele geçirildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde emniyet ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği narkotik operasyonlarında 2 kilo 663 gram uyuşturucu madde ve 483 adet sentetik hap ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 09:55

Konya'da midibüsle panelvanın çarpışması sonucu 24 kişi yaralandı

Konya'nın Karapınar ilçesinde midibüsle panelvanın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 24 kişi yaralandı.

Yurthaber 02-05-24 07:30

Tüm gözler Erdoğan-Özel görüşmesinde! 8 yıl sonra bir ilk olacak... Masada neler var?

Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme saat 16.00'da AK Parti genel merkezinde gerçekleşecek. Merakla beklenen görüşmede ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları. Görüşmede Erdoğan ve Özel'e kurmayları da eşlik edecek.

Haber 02-05-24 06:56

Takıntılı aşığın yaptığı dehşete düşürdü! Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Zonguldak'ta takıntılı eski sevgilinin yaptığı dehşete düşürdü. 24 yaşındaki Serdar E., takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin sevgilisi Batuhan Y.'nin otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Batuhan Y.'nin babasının arabayı sanayi ustasına götürmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Olay yerine bomba imha ekibi getirildi ve bomba, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Haber 01-05-24 18:37

Erdoğan başkanlık etti! Cumhurbaşkanlığı YİK toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapıldı. Türkiye’de siyaset kurumunun ilgi alanına giren konularla ilgili genel değerlendirmeler ile özellikle yeni anayasa çalışmaları toplantıda ele alındı; Türkiye’nin sivil, demokratik, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya olan ihtiyacı vurgulandı.

Haber 01-05-24 15:13

Şaban Sevinç ile Ferhat Murat arasında canlı yayında tansiyon yükseldi: 31 Mart'tan sonra size bir şey oldu!

Gazeteci Şaban Sevinç ile Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. Yeni anayasa tartışmalarının masaya yatırıldığı programda Sevinç'e tepki gösteren Murat, "31 Mart'tan sonra size bir şey oldu." dedi. İkili arasında sesler bir anda yükseldi.

Haber 01-05-24 10:52

İzmir’de helikopter destekli operasyon! 13 şüpheli yakalandı

İzmir’de, polis ekiplerince belirlenen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen helikopter destekli operasyonda 13 şüpheli yakalandı. Operasyonda; 11 tabanca, bir miktar uyuşturucu madde ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi.

Haber 01-05-24 07:33

AK Parti medyasında büyük kavga, ihanet suçlaması! Ekibin tetikçiliğini, kalemşörlüğünü yapıyor

Türkiye, yeni Anayasa konusunu tartışırken bir yandan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi siyasetin gündeminde. Yaşanan tartışmalar AK Parti medyasındaki isimler arasında da gerilime neden oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin son dönemdeki yazılarına gazeteci Mehmet Çek'ten sert tepki geldi. Çek, "Abdülkadir Selvi, Ak Parti merkez temsil alanlarında etkili ve seçim hezimetinin de birinci dereceden sorumlusu ekibin tetikçiliğini, kalemşörlügünü yapıyor." dedi.

Haber 30-04-24 20:55

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan dikkat çeken anayasa sözleri: Bu görüş tam bir çarpıtmadır, tamamen dayanaksızdır!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "1982 Anayasası zaten neredeyse tamamen değişti yeni anayasa hedefi gereksizdir" eleştirilerinin dayanaksız olduğunu belirterek, "Bu görüş tam bir ezberdir, görüşü tamamen dayanaksızdır." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 15:49

Hırsızlık suçundan aranıyordu, uyuşturucuyla yakalandı

Kastamonu’da ’hırsızlık’ suçundan aranan şahıs polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ile yakalandı. Gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Yurthaber 30-04-24 15:13

CHP lideri Özel'den 1 Mayıs çıkışı! AYM kararını gösterdi: Taksim'i yasaklamak anayasayı tanımamaktır!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs'ta yasaklanmasına tepki gösterdi. Anayasa değişikliği gündemine de atıfta bulunan CHP lideri Özel, bu konuda Anayasa Mahkmesi'nin kararı olduğunu hatırlatarak "Sen mevut anayasaya uymuyorsan, yenisini yapsan ne olur. O yüzden yenisi yapılana kadar eskisine uymak herkesin görevidir." diye konuştu.

Haber 30-04-24 14:15

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'anayasa' turu! Özgür Özel'den dikkat çeken vurgu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa hazırlıkları kapsamında CHP'yi ziyaret etti. Kurtulmuş ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, "Anayasa yapım sürecine ilişkin görüşleri aldım" ifadesini kullandı. CHP lideri Özgür Özel ise, "Yeni anayasa konuşulurken mevcut anayasa tam uyum sağlanması gerektiğini ifade ettik." dedi.

Haber 30-04-24 12:30

Uyuşturucuya geçit yok: 6 gözaltı

Tekirdağ’da jandarma ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde ele geçirilerek 6 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 30-04-24 11:19

Bingöl’de 5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi: 2 gözaltı

Bingöl’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, araç içerisinde gizlenmiş bir şekilde 5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 30-04-24 10:26

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: 'Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz'

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Müsavat Dervişoğlu rakiplerini geride bırakarak genel başkan seçilmişti. Görevi Akşener'den devralmaya hazırlanan Dervişoğlu, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni anayasa tartışmaları hakkında konuşan Dervişoğlu, "Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz" dedi.

Haber 29-04-24 21:23

Eşini öldürüp intihar etti! Yakınlarından şoke eden 'uyuşturucu' iddiası: 'Alıp içeri atmış olsalar...'

Manisa'da Hamza Demirkıran (24), eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı" dedi.

Haber 29-04-24 14:59

Jandarma’dan narkotik operasyonu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde jandarma tarafından yapılan narkotik operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurthaber 29-04-24 14:26

İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı, eylül ayında Ankara'da düzenlenecek

İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı, 19-21 Eylül'de Ankara'da düzenlenecek.

Yurthaber 29-04-24 13:51

Kastamonu merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan şüpheliler adliyede

Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen suç örgütü operasyonunda gözaltına alınan 32 şüpheliden 24'ü adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 29-04-24 10:02

Yeni anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, parti gruplarını ziyaret edecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bu hafta parti gruplarına yapacağı ziyaretle yeni anayasa için görüşmelere başlayacak. Kurtulmuş'un anayasa ve içtüzük değişikliği konusunda ziyaretlerine 30 Nisan Salı günü Meclis'te CHP grubu ile başlaması bekleniyor.

Haber 29-04-24 07:34

Manisa’da gece yarısı korkunç olay! Yatak odasında karısını öldürüp, intihar etti

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Hamza Demirkıran (24), 2 çocuğu odalarında uyuduğu sırada eşi Buse Demirkıran’ı (23) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Daha sonra oturduğu 2 katlı binanın çatı katına çıkan Demirkıran aynı silahla intihar etti.

Haber 29-04-24 06:24

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi öncesi dikkat çeken çıkış! Cumhurbaşkanı başdanışmanı 'ana ilkeleri' tek tek açıkladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum yeni anayasa tartışmalarına dair çok önemli bir açıklamada bulundu. Uçum, yeni anayasada ilk üç maddenin 'milletin vazgeçilmezi' olduğunu ifade ettiği açıklamasında, yeni anayasanın ana ilkelerinin neler olabileceği konusunda da ipuçları verdi. CHP lideri Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında önümüzdeki hafta olacak görüşme öncesi Uçum'un çıkışı dikkat çekti.

Haber 28-04-24 16:34

Başrolünde Jennifer Lopez'in yer aldığı 'Atlas' filminin fragmanı yayınlandı! Aksiyon sahneleri fragmandan bile tam not aldı

Başrolünü Jennifer Lopez’in üstlendiği "Atlas" filminden yeni bir fragman yayınladı. Film 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak. Ancak şimdidedn fragmandaki aksiyon sahneleri izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı. Fragmanın ardından sosyal medyadan yapılan yorumlarda aksiyon sahnelerine övgü yağdı.

Trend 27-04-24 15:53

1 yıllık spor salonu ücreti için akılalmaz iddia! 700 çivinin üzerine yattı, hastaneye koştu: Sırtında delikler oluştu

Antalya’da yaşayan Ozan Kuşçu (24), arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine yaklaşık 700 çivinin bulunduğu tahtanın üzerine yatıp, 100 kilogramlık ağırlık kaldırdı. İddiayı kazanan Kuşçu, çivilerin sırtına batması nedeniyle tetanos aşısı oldu. Girdiği iddia üzerine 1 yıllık spor salonu ücreti ödemeyecek olan genç, sırtında deliklerin oluştuğunu belirtti.

Haber 27-04-24 10:50

İçişleri bakanı Yerlikaya duyurdu! Uyuşturucu satıcılarına yönelik 42 ilde 'Narkoçelik-14' operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde 'Narkoçelik-14' Operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, 322 kilogram uyuşturucu madde, 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandığını açıkladı.

Haber 27-04-24 08:14

Yoğun bakımdaki hastaya hemşireden cinsel saldırı! İğrenç olayın cezası belli oldu

İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde erkek hemşire Emre Kale (30), yoğun bakımda tedavi gören kanser hastası N.C.'ye (63) cinsel saldırıda bulundu. Sanık Kale’ye, duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 26-04-24 17:30

Hakkari’de 15 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Hakkari’de “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’’ suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Yurthaber 26-04-24 15:20

Kayseri'de uyuşturucu imalatı yaptıkları iddiasıyla 12 sanık yargılanıyor

Kayseri'de, sentetik uyuşturucu yapımında kullanılan yaklaşık 2 ton kimyasal madde ele geçirilmesine ilişkin haklarında 30'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan biri firari 12 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 26-04-24 11:43

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından organize suç örgütü operasyonuyla ilgili açıklama

Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ve elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiği "Mahzen-32" operasyonlarında 24 şüphelinin gözaltına alındığı, 3 zanlının da yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Yurthaber 26-04-24 10:05

Bandırma’da uyuşturucu operasyonu

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi tarafından düzenlenen operasyon sonucu uyuşturucu madde ticareti suçundan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 25-04-24 10:21

Resmi Gazete'de yayımlandı! Bu ürünlere dışarıdan madde eklenemeyecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının "Türk Gıda Kodeksi Arı Ürünleri Tebliği" yürürlüğe girdi. Arı sütü, toz arı sütü, arı poleni, kurutulmuş arı poleni ve arı ekmeğine dışarıdan herhangi bir madde eklenemeyecek.

Finans 25-04-24 09:46