Ariel Haberleri

Hakiki deri, özel taban teknolojili Camper Pelotas Ariel ayakkabının fiyatı düştü

Hakiki deri, rahat, şık tasarımlı bir ayakkabı arıyorsanız Camper Pelotas Ariel tam da size göre! Yenilikçi Pelotas taban sistemiyle yer çekimine meydan okuyan ve adımlarınıza ekstra destek sağlayan bu ayakkabı Bahar Fırsatları'na özel 1800 TL indirim ile sizleri bekliyor.

Haber 2024-03-12 14:08:56

Silahlı çeteler hapishane bastı, 4 bine yakın mahkum firar etti! Haiti'de çatışmalar yayılıyor, ölü sayısı artıyor

Haiti'de tam anlamıyla kaos yaşanıyor. Çetelerin hapishaneye düzenlediği silahlı saldırı sonrası 3 bin 600 mahkum firar ederken, çatışmalar ülke sokaklarına yayıldı. Bir süredir Başbakan Ariel Henry'in istifası talebiyle protestolar düzenlenen ülkede, binlerce kişi sık sık polisle karşı karşıya geliyor.

Haber 2024-03-04 08:47:14

Rahatlığı ve stili yeniden tanımlayan Camper'ın en ikonik modelinde büyük fırsat

Ayakkabı dünyasında çığır açan tasarımlarıyla ünlü Camper'ın en ikonik modelinde kısa süreliğine kaçırılmayacak bir indirim başladı. Ayak sağlığını ön planda tutan ve hakiki deriden üretilen Camper Pelotas Ariel Erkek Oxford Bağcıklı Ayakkabı 1800 TL indirim ile sizi bekliyor.

Haber 2024-02-06 16:02:23

Fiyatı 3 bin 899 TL'ye düştü! Özel taban teknolojisi, hakiki deri materyaliyle öne çıkan Camper ayakkabı indirimde

Hakiki deri, rahat, şık tasarımlı bir ayakkabı arıyorsanız Camper Pelotas Ariel tam da size göre! Yenilikçi Pelotas taban sistemiyle yer çekimine meydan okuyan ve adımlarınıza ekstra destek sağlayan bu ayakkabı Günün Fırsatları'na özel 2100 TL indirimle sizleri bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 2024-01-04 10:36:18

Fiyatı 3517 TL'ye düştü! Camper Pelotas Ariel Oxford Erkek Ayakkabısı'nda büyük fırsat

Şık ve rahat bir yürüyüş deneyimi için tasarlanan Camper Pelotas Ariel Oxford Erkek Ayakkabısı'nda 1480 TL indirim sizleri bekliyor. Camper kalitesiyle bir kez tanışan, uzun yıllar markanın eşsiz ve özgün tasarımlı ayakkabılarından vazgeçemiyor. Siz de yağmur, çamur demeden hem baharda hem de kışın giymek için bir ayakkabı arıyorsanız bu modele mutlaka bir göz atmalısınız.

Haber 02-10-23 14:52

Modern Family'in Alex'i Ariel Winter, 25 yaşında! Göğüslerini küçültmesi gündem olmuştu! İşte son hali

Rol aldığı The Modern Family adlı diziyle yıldızı parlayan oyuncu Ariel Winter, 25. yaşını kutladı. Dizide küçücük olan Winter şimdilerde bambaşka biri. Ariel Winter göğüslerini küçülterek bir süre gündem olmuştu.

Magazin 04-02-23 07:01

Tuvaletteyken doğum yaptı! Bir de kocası o anları sosyal medyadan paylaştı... Olay yaratan görüntüler

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan sosyal medya fenomeni Ariel Tyson ve eşi Michael ilginç doğum hikayelerini TikTok’tan paylaşarak kısa sürede gündem olmayı başardı. Eşinin doğum yapmasına az bir süre kala tuvalete gittiğini ifade eden Michael o anlarda cep telefonuyla kayıttaydı ve bebeğinin tuvalette doğumuna anbean şahit oldu. O anları sosyal medyadan paylaşınca tepkiler çığ gibi büyüdü.

Trend 18-01-23 11:00

Kaspersky, Orta Doğulu APT grubu DeftTorero'nun kullandığı yeni taktikleri ortaya çıkardı

Kaspersky GReAT Kıdemli Güvenlik Araştırmacısı Ariel Jungheit: - "Kuruluşların herkese açık web uygulamalarından kaynaklanan güvenlik açıklarını ve web uygulamalarının dosya bütünlüğünü sürekli olarak izlemelerini tavsiye ediyoruz"

Yurthaber 05-10-22 11:03

2009'dan bu yana sadece 2 yıl hamile değildi! 7 çocuk annesine yorum: ''Seks dışında bir hobi edin''

Ariel Tyson ve eşi Michael, 7 çocuklu bir aileye sahip. 6 erkek çocuğun ardından şimdi kız bebeklerini kucaklarına alan ikili kalabalık bir aileye sahip olmaktan oldukça mutlu. Ancak sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve burada hikayesini paylaşmaktan keyif alan genç anne, aldığı kaba yorumlardan şikayetçi.

Trend 08-06-22 16:31

Haiti Başbakanı Ariel Henry’e suikast girişiminin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Korumalar böyle kaçırdı

Haiti Başbakanı Ariel Henry’e 1 Ocak'ta Bağımsızlık Günü kutlamaları için geldiği Gonaives şehrinde suikast girişimi gerçekleştirilmişti. Henry’nin korumalar eşliğinden kiliseden çıkarıldığı anlarda kurşunlar yağmıştı. Başbakana yapılan suikast girişiminin yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde korumaların Henry'nin etrafını kapattığı ve araçlara doğru koştuğu anlar dikkat çekiyor.

Haber 04-01-22 23:53

Haiti Başbakanı Ariel Henry’e suikast girişimi! Saldırı anı kameraya kaydedildi

Haiti Başbakanı Ariel Henry’e, Bağımsızlık Günü kutlamaları için geldiği şehirde suikast girişiminde bulunuldu. Çıkan çatışmada Başbakan Henry yara almadan kurtulurken, bir kişi ise hayatını kaybetti. Saldırı anı ise saniye saniye kameralara kaydedildi. Haiti'de geçtiğimiz yıl da Devlet Başkanı Moise silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Haber 03-01-22 01:08

Moise suikastı ile ilgili soruşturulmak isteniyordu! Haiti Başbakanı Henry, başsavcıyı görevden aldı

Haiti Başbakanı Ariel Henry, Devlet Başkanı Jovenel Moise'ye yönelik suikastla ilgili olarak kendisini soruşturmak isteyen Port-au-Prince Başsavcısı Bedford Claude'u görevden aldı.

Haber 15-09-21 09:09

Ariel Winter tanga bikinisiyle pozunu paylaştı!

Oyuncu Ariel Winter son paylaşımıyla gündem oldu. Ariel Winter tanga bikinisiyle ayna karşısına geçip boy gösterdi.

Magazin 06-08-21 11:56

Kaspersky'den APT aktörleri, sistemleri istismar etmeye devam ediyor tespiti

GReAT Kıdemli Güvenlik Araştırmacısı Ariel Jungheit: - "Geçtiğimiz çeyrekten elde edilen belki de en büyük çıkarım, başarılı tedarik zinciri saldırılarının ne kadar yıkıcı olabileceğidir"

Yurthaber 05-05-21 11:07

Ariel Winter'ın rahatlığı şaşırttı! Şekilden şekle girdi

Ariel Winter uzun süre sonra ortaya çıktı. Otomobilini şarj ettirirken görüntülenen Winter direksiyondaki rahat haliyle dikkat çekti.

Magazin 13-11-20 17:06

Siber saldırganlar yeni ve eski teknikleri yaratıcılıklarıyla birleştiriyor

Kaspersky Küresel Araştırma ve Analiz Ekibi Kıdemli Güvenlik Araştırmacısı Ariel Jungheit: - "Bazı tehdit aktörleri zaman içinde tutarlı kalırken ve kurbanları kötü amaçlı ekleri indirmeye ikna etmek için Kovid-19 gibi popüler konuları kullanmaya çalışırken, diğer gruplar kendilerini ve araç setlerini yeniden keşfediyor" - "Saldırıya uğrayan platformların genişleyen kapsamı, yeni bulaşma zincirleri ve saldırı altyapılarının bir parçası olarak yasal hizmetlerin kullanımı, son çeyrekte tanık olduğumuz şeyler"

Yurthaber 04-11-20 10:46

Javier Saviola, Fenerbahçe formasıyla poz verdi

Arjantin futbolunun efsane isimlerinden olan Javier Saviola'dan Fenerbahçe taraftarlarını mest eden paylaşım geldi. Fenerbahçe'nin 2002-2003 döneminde giydiği formayla poz veren Saviola, Ariel Ortega'nın büyük bir hayranı olduğunu dile getirdi.

Spor 01-06-20 20:08

TOFAŞ - Umana Reyer Venice: 73-80

SALON: Nilüfer TOFAŞ HAKEMLER: Petros Papapetrou (Yunanistan), Marko Juras (Sırbistan), Jordi Aliaga (İspanya) TOFAŞ: Berk Uğurlu 2, DJ White 4, Sammy Mejia 10, Matt Lojeski 8, Devin Williams 16, Muhsin Yaşar 14, Tarık Phillip 12, Barış Ermiş 7, Berkan Durmaz UMANA REYER VENICE: Ike Udanoh 2, Julyan Stone 5, Michael Bramos 28, Jeremy Chappell 13, Mitchell Watt 13, Austin Daye 11, Andrea De Nicolao 3, Ariel Filloy 3, Gasper Vidmar 2, Bruno Cerella 1'İNCİ PERİYOT: 19-22 DEVRE: 38-41 3'ÜNCÜ PERİYOT: 55-60 7Days EuroCup B Grubu 8’inci hafta mücadelesinde TOFAŞ Basketbol Takımı, İtalyan temsilcisi Reyer Venezia’ya sahasında 80-73 mağlup oldu.

Spor 20-11-19 22:07

GRAFİKLİ - İsrail'in yerleşim birimleri Batı Şeria'yı parçalıyor

İsrail'in aralıksız sürdürdüğü yasa dışı yerleşim birimi faaliyetleri, iki devletli çözüm önündeki en büyük engellerden biri olarak görülüyor - Selfit Belediye Başkanı Abdulkerim Zubeydi: "Ariel Yahudi yerleşim yeri, yüz ölçümü bakımından Selfit kentinden daha büyük bir şehir haline geldi. Bu genişleme, Filistin topraklarından alınarak yapılıyor" - Ayrım Duvarı ve Yahudi Yerleşim Birimleriyle Mücadele Konseyi Başkanı Velid Assaf: "İsrail, ruhsatsız olarak kabul ettiği küçük Yahudi yerleşim birimlerini, büyük yerleşim yerlerine dahil ederek Batı Şeria'daki Yahudi yerleşimlerine meşruiyet kazandırmaya çalışıyor"

Haber 09-08-19 16:06

Ariel Winter son haliyle şoke etti! 'Kalçamı geri istiyorum'

Rol aldığı Modern Family dizisiyle genç yaşta şöhrete ulaşan Ariel Winter görenleri şaşırtıyor. 21 yaşındaki genç oyuncu hızla kilo vermesinden pek de mutlu değil...

Trend 12-04-19 15:29

İsrail Tarım Bakanı Ariel, Mescidi Aksa’ya baskın düzenledi

İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, İsrail askerlerinin korumasıyla bir grup Yahudi yerleşimciyle birlikte Mescid’i Aksa’ya baskın düzenledi.İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel’in bir grup Yahudi yerleşimciyle birlikte Mescidi Aksa’ya girdi.

Haber 11-04-19 12:58

İsrailli Bakan'dan Mescid-i Aksa'ya baskın

İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel ve beraberindeki bir grup fanatik Yahudi, Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi

Haber 11-04-19 10:23

İsrail Batı Şeria'da 840 yeni konut inşa edecek

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Batı Şeria'daki yasa dışı Ariel Yahudi yerleşim birimine 840 ek konut inşasına başlanacağını belirtti

Haber 18-03-19 17:31

Trump, Vietnam'da Kim Jong-un'u ikna etmeye çalışacak

ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Haziran 2018'de Pyongyang'ın nükleer silah ve füze programının sınırlandırılmasının görüşüldüğü Singapur'daki ilk zirvenin ardından, Vietnam'da ikinci kez bir araya gelecek - Vietnam'da yapılacak zirvede ABD, nükleer silah ve füze programının dondurulması konusunda Kuzey Kore'yi ikna etmeye çalışacak - Carnegie Uluslararası Barış Vakfından Tom Dalton ve Ariel Levite'nin ortak makalesinden: - "Kore Yarımadası'nda nükleer silahların yok edilmesi konusunda ayrıntılı bir anlaşmaya varmak için henüz çok erken ancak zirvede kısa ve orta vadeli planlar yapılabilir ve yapılmalıdır"

Haber 26-02-19 14:56

İsrail Tarım Bakanından Mescid-i Aksa’ya baskın

İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, işgal altındaki Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel ve beraberindeki bir grup fanatik Yahudi, İsrail polisi koruması altında Mescid-i Aksa’nın avlusuna girdi.

Haber 05-02-19 13:29

İsrailli bakandan Mescid-i Aksa'ya baskın

Tarım Bakanı Uri Ariel ve beraberindeki bir grup fanatik Yahudi, Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi

Haber 05-02-19 11:42

İsrail güçleri Kubbet’üs Sahra’ya girişi engelledi

İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, İsrail işgal güçleri himayesindeki Mağrip Kapısı’ndan İsrailli fanatiklerle birlikte Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Haber 30-01-19 06:52

Migros, Ariel ve TOG iş birliğiyle binlerce çocuğun yüzünü güldürüyor

Migros, Ariel ve TOG iş birliği ile bu yıl yedinci kez düzenlenen “Kıyafet Bağış Kampanyası” tamamlandı - 56 ildeki Migros mağazalarında toplanan binlerce çocuk kıyafeti Ariel tarafından yıkanıp temizlendi - Kıyafetler, Toplum Gönüllüsü gençler tarafından 20 şehre ulaştırılarak bir kez daha binlerce çocuğun yüzünü güldürecek

Haber 15-01-19 17:15

İsrail Tarım Bakanı'ndan Mescid-i Aksa'ya baskın

Tarım Bakanı Ariel ve beraberindeki bir grup fanatik Yahudi, İsrail polisi eşliğinde Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi

Haber 07-01-19 14:15

Ariel Ardit, CRR'de konser verdi

İstanbul'da ilk kez hayranlarıyla buluşan Arjantinli tango şarkıcısına piyanoda Andres Linetzky, kemanda Manuel Quiroga, kontrabasta Pablo Guzman ve bandoneonda Ramiro Boero eşlik etti

Haber 18-12-18 22:54

Kıyafet Bağış Kampanyası çocukların yüzünü güldürecek

Ariel, Migros ve Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle bu yıl 7'nci kez düzenlenen "Kıyafet Bağış Kampanyası" kapsamında 56 ildeki Migros, Kipa ve Macro Center mağazalarından kıyafet bağışları toplanacak

Haber 07-11-18 14:12

“Kıyafet Bağış Kampanyası” çocukların yüzünü güldürecek 

 Ariel, Migros ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile 2010 yılında ilk defa hayata geçirilen ve bu yıl yedinci kez düzenlenen “Kıyafet Bağış Kampanyası”, kapsamında 56 ildeki Migros mağazalarından kıyafet bağışları toplanacak.  30 Kasım’a kadar devam edecek kampanyanın sonunda toplanan kıyafetlerin binlerce çocuğa ulaştırılması hedefleniyor.  Kampanya kapsamında, 56 ildeki toplam bin 157 Migros, Kipa ve Macro Center mağazasına getirilen kıyafetler, Ariel ile yıkanıp temizlendikten sonra Toplum Gönüllüsü gençlerin desteği ile 20 farklı ilde binlerce çocuğa ulaştırılacak.   Bu zamana kadar 600 bin kıyafetle çocukların yüzünü güldüren kampanyanın bağış rekoru, 100 bin kıyafetle 2017 yılına ait.   Kıyafetin çocuklar için mutluluğu ifade ettiğini söyleyen P&G Türkiye ve Kafkasya Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay, şöyle devam etti:  “Ülkemizin toplumsal dayanışma ve paylaşma geleneğine duyduğumuz sonsuz güvenle bu kampanyayı 2010 yılında başlattık.   “Migros’un ve TOG’un müthiş destekleriyle birlikte kampanyamız Türkiye çapında ses getiren bir kampanyaya dönüştü.

Finans 07-11-18 12:22

İsrail Tarım Bakanı Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi

İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel ve beraberindeki 250’den fazla fanatik Yahudi polisi eşliğinde Mescid-i Aksa’ya girdi

Haber 09-09-18 12:12

İsrail, Batı Şeria'da terk ettiği yerlere geri dönüyor

Ariel Şaron'un 2005'te Batı Şeria'da boşalttığı yasa dışı yerleşim bölgesine, Yahudi yerleşimciler geri dönüyor

Haber 25-07-18 17:43

Ariel Winter'dan flaş karar!

Modern Family dizisinin genç yıldızı Ariel Winter, tüm sosyal medya hesaplarını kapatma kararı aldı

Magazin 04-07-18 11:20

Filistin protestoları: Türkiye ve İsrail arasındaki ticaretin boyutları ne?

İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, yaşanan son gelişmeler üzerine Türkiye'den tarım ürünleri ithalatını dondurduklarını açıkladı. Peki iki ülke arasındaki ticaretin boyutlarını ne ve en çok hangi ürünlerin ticareti yapılıyor?

Finans 16-05-18 14:05

İsrail Türkiye'den tarım ürünleri ithalatını dondurdu

İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, Türkiye'den tarım ürünleri ithalatını dondurduğunu açıkladı.

Finans 16-05-18 00:04

Uluslararası Zeytindağı Barış Ödülleri Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (3) - "Biz ülkemizde hala 3,5 milyon Suriyeli kardeşimizi misafir etmeyi sürdürüyoruz. En ufak bir tereddüdümüz yok, yardım gelse de gelmese de biz bunu yapmaya devam edeceğiz. Şu ana kadar yaptığımız yardım, 31 milyar dolar oldu. Biz bunu asli görevimiz telakki ediyoruz" - "Bereketi de geliyor. Avrolar gelse de gelmese de bereketi var. Şu ana kadar verdikleri 1 milyar 850 milyon avro, söz 6 milyon avro. İşte Batı bu. Onun için Batı'yı iyi tanıyın, iyi bilin ve biz iyi biliyoruz. İyi tanıdım 16 yıllık Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yaşamımda" - "Türkiye olarak kim ne yaparsa yapsın, elimizdeki gücü ve imkanları Filistinli, Suriyeli, Afrikalı kardeşlerimiz başta olmak üzere insanlığın yararı için kullanmayı sürdüreceğiz. Rabb'imizin emrine ve ecdadımızın bıraktığı mirasa uygun şekilde nerede bir mazlum varsa yanında olmak için daha çok çalışacağız" - "(Ariel Şaron ile görüşme) İkili görüşmede enteresan bir şey anlattı. Tabii sonra da malum çok çile çekti. Söylediği şuydu: Hayatta en çok zevk aldığım şey Filistinlileri öldürürken tank üstündeki görevimdi. Düşünebiliyor musunuz? Bu insanların karakteri bu, yapısı bu. Peki ne oldu sonra? Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

Haber 07-05-18 14:16

Ariel Wİnter mini elbisesine hakim olamadı!

20 yaşındaki Amerikalı oyuncu Ariel Winter, Los Angeles'ta erkek arkadaşıyla gezerken görüntülendi.

Magazin 25-04-18 11:05

Ariel Winter Coachella festivaline iç çamaşırıyla geldi

20 yaşındaki genç oyuncu Ariel Winter, Coachella festivali için tercih ettiği kombinle yine adından söz ettirdi

Magazin 15-04-18 11:52

İsrail askerleri Batı Şeria’da bir Filistinliyi öldürdü

İsrail askerleri, Batı Şeria’nın kuzey batısında, Nablus yakınlarında, İsrail yerleşimcilerin bulunduğu Selfit kasabasındaki illegal Ariel Yahudi yerleşim bölgesinde İsrail plakalı arabasını askerlerin ve sivillerin üzerine sürdüğünü iddia ederek bir Filistinliyi öldürdü.İsrail askerlerinin ateş ettiği 30 yaşlarındaki Filistinli, ağır şekilde yaralanarak aracı kontrolünü kaybederek otobüs durağına çarptı.

Haber 03-04-18 12:45

İsrail'in 'Batı Şeria'yı ilhak' projesinin ilk adımı

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Ariel Yahudi yerleşim birimini İsrail'e bağlayacak olan ve 2025 yılında tamamlanması beklenen tren hattı projesi Ulaştırma ve İstihbarat Bakanlığınca onaylandı - Filistin Hükümet Sözcüsü Mahmud: - "Bu, işgal hükümetinin, ABD Başkanı Donald Trump'tan aldığı cesaretle topraklarımızı çalmak ve talan etmek için işgal altındaki topraklarımızda uygulamayı planladığı projenin bir adımıdır"

Haber 17-03-18 02:17

İsrail'in Batı Şeria'daki ihlalleri

- İsrail meclisindeki Arap milletvekili Cebarin: "Yahudi yerleşim birimlerini meşru hale getiren tasarının onaylanmasının ardından şimdi de başka bir tehlikeli yasayla karşı karşıyayız. Sağcı İsrail hükümeti, Ariel Üniversitesi bahanesiyle Ariel yerleşim birimini kendi topraklarına katmaya çalışıyor"

Haber 30-01-18 22:51

İsrailli bakandan skandal sözler: Daha çok Filistinli öldürmeliyiz

Yahudi yerleşimlerinin bir hahamının silahlı saldırıda öldürülmesi üzerine İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, daha çok Filistinli kanı dökülmesini istedi. Ariel, ''Bize ateş ediyorlar, sonra da bizim güçlerimizin onlara saldırdığını iddia ediyorlar. Artık onların da yaralanmasının, ölmesinin zamanı geldi'' dedi.

Haber 10-01-18 17:44

İsrail'de yağmur duasına tarım bakanı da katıldı

Dört yıldır kuraklıkla mücadele eden İsrail'in Ortodoks Yahudi Tarım Bakanı Uri Ariel, Kudüs'teki Ağlama Duvarı önünde yağmur duası için toplanan dini liderlerin ayinini yönetti. "Dua etmenin kesinlikle yardımı olacaktır" diyen bakana 'Biraz daha dünyevi çözümlerle gelebilmesi gerekirdi" eleştirisi getirildi.

Haber 29-12-17 07:56

Yair Netahyahu'nun köpeğinin dışkısı İsrail'de tartışma konusu oldu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, köpeğinin dışkısını temizlemediği iddiasıyla başlayan sert bir tartışmaya girdi. Tartışmaya eski Başbakanlardan Ehud Olmert'in oğlu Ariel Olmert de katıldı.

Haber 04-08-17 16:42

Tff Ile Pg Türkiye Sponsorluk Anlaşması Imzaladı

Türkiye Futbol Federasyonu ile sporun en büyük destekçilerinden PG, Gillette ve Ariel markalarının dahil olduğu özel bir sponsorluk anlaşmasına imza

Yurthaber 22-05-17 12:14

Genç oyuncu yine olay oldu

Oyunculuğunun yanı sıra Instagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Ariel Winter yine nefes kesti.

Magazin 18-03-17 05:18