Derz Aralari Haberleri

Derz arası kirlerini silip süpürüyor! Fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak karışım

Fayans aralarındaki kirler temizlik yaparken en zorlu alanlardan biridir. Bazen standart temizlik ürünlerinin yeterli olmadığı derz arası kirleri için farklı temizlik yöntemleri araştırılıyor. Derz arası kirlerini silip süpüren ve fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak harika karışımı eve kolaylıkla deneyebilirsiniz. Bu karışım, derzlerde biriken zorlu lekelerle etkili bir şekilde başa çıkmanıza yardımcı olarak fayanslarınızı ilk günkü parlaklığına geri döndürebilir.

Kadin 2024-03-09 07:27:00

Derz arası lekelerini anında tertemiz yapıyor! Bembeyaz fayanslar için mucizevi karışım

Evinizdeki fayanslar zamanla derz aralarında lekeler ve kirlenme biriktirebilir. Bu lekelerin temizlenmesi bazen zorlu bir görev gibi görünebilir, ancak fayanslarınızı bembeyaz yapacak bir mucizevi karışım tarifi bulunuyor. Basit ve etkili bu karışım, derz arası lekelerini hızla temizlerken fayanslarınızı da parlatacak. İşte bembeyaz fayansların formülü

Kadin 2023-10-22 11:40:05

İnatçı derz arası lekelerini tertemiz yapıyor! Bembeyaz fayans araları için en etkili karışım

Genellikle mutfak ve banyo zeminlerinde kullanılan fayansların temizliği oldukça önem arz ediyor. İnatçı derz arası lekelerinden bir türlü kurtulamadıysanız bu mucizevi karışım ile bembeyaz fayans aralarına kavuşabilirsiniz.

Kadin 2023-08-24 09:05:45

Galata Köprüsü'ndeki çalışma trafik yoğunluğunu arttırdı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galata Köprüsü'nün derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmaları için tek yönlü kapatılması bölgede trafiğe neden oldu.

Yurthaber 2023-08-14 14:06:32

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü'nde yenileme çalışmasının ilk etabı bu gece başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı bu gece yarısı itibarıyla başladı. Belediyenin Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca iki etaplı gerçekleştirilecek çalışma kapsamında, köprüdeki trafik akışı alternatif güzergahlarla yapılacak. Çalışmalar iki etap halinde 40 gün sürecek.

Haber 12-08-23 18:56

İstanbullular dikkat! 29 yıl sonra bir ilk: Pazar gecesi başlıyor, 20 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

İstanbul'un önemli merkezlerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü’nde 29 yıl sonra ilk bakım çalışması yapılacak. Derz değişimi ve asfalt yenilemenin yapılacağı çalışma, 2 etaplı olarak gerçekleştirilecek ve toplam 40 gün sürecek. Köprüyü olası İstanbul depremine hazırlamayı amaçlayan çalışmanın 20 günlük ilk etabı, 13 Ağustos pazar gecesi 00.00’da başlayacak. Çalışmalardan tramvay seferleri etkilenmeyecek ancak otobüs seferleri belirlenen geçici güzergâhlardan yapılacak. İşte detaylar...

Haber 11-08-23 11:10

Taşlaşmış derz aralarını anında temizleyen iki malzemeli karışım! Fayans arasını temizlemenin etkili çözümü

Derz aralarında biriken kirleri ve harçları çıkarmak oldukça zorlu olabiliyor. Derz aralarını temizlemek için inatçı kirlere uygun temizleme yöntemlerini uygulamak gerekiyor. Derz arası kirlerini anında söküp atacak etkili karışımı paylaşan temizlik uzmanları fayanslarınızı tertemiz yapmanın yolunu açıkladı.

Kadin 05-06-23 14:29

Derz arası kirlerini bembeyaz yapıyor! Fayans aralarını anında temizleyen karışım

Fayans aralarında biriken kirler ve harç izleri bakımsız görünümler yaratıyor. Fayanslar ne kadar temiz olursa olsun derz arası kirleri pismiş gibi görünmesine sebep oluyor. Derz arası kirlerini anında temizleyecek bir çözüm arıyorsanız aşağıda yer alan basit karışıma göz atabilirsiniz.

Kadin 22-05-23 11:47

Derz arası kirlerini bembeyaz yapıyor! Fayanslarınızı temizlemek için mucizevi karışım

Fayansların temizliği hem mutfak hem de banyo için oldukça önem taşıyor. Bahar aylarında en çok aranan temizlik konuları derz araları nasıl temizlenir oluyor. Derz aralarını temizlemek için evde hazırlayacağınız mucizevi karışım fayanslarınızı bembeyaz yapıyor.

Kadin 03-05-23 09:48

Derz arası kirlerini söküp atıyor! Fayanslarınızı bembeyaz yapacak karışım

Fayansların temizliği çok daha kolay olsa da fayans arasındaki kirleri temizlemek bir o kadar zorlu olabiliyor. Derzlerdeki pislenmiş harç kalıntıları ve zamanla biriken kirler, tozlar fayansı ne kadar silerseniz silin bakımsız bir görünüme sebep olabiliyor. Derz aralarını temizlemek için etkili bir karışım arıyorsanız aşağıda bulunan karışıma göz atabilirsiniz.

Kadin 03-04-23 08:40

Bulduğu mucizevi karışım derz aralarını tertemiz yaptı! En inatçı lekeleri bile anında geçiriyor

Derz aralarında oluşan toz ve kirler zaman içerisinde kalıntı haline gelerek derz aralarının temizlenmesini zorlaştırıyor. Mutfak ve banyo fayanslarının pis görünmesine neden olan bu durumu çözmek için mucizevi etkiler yaratan bir karışım bulundu. Bu karışım derz aralarını tertemiz yapıyor.

Kadin 03-03-23 13:49

Derz aralarını bembeyaz yapmak için ovmanıza gerek yok! Mucizeler yaratır

Derz aralarında biriken toz ve kirler zamanla kalıntı haline gelebiliyor. Derz aralarının koyu görünümü birçok kişiyi oldukça rahatsız ediyor. Fayanslarınız temiz olsa bile derz arasının koyu görünümü pis gibi hissettiriyor. Derz araları nasıl temizlenir sorusu sıklıkla aratılıyor. Derz aralarını tertemiz yapmak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 12-12-22 10:38

Kalekim’den cephe kaplama sisteminde yeni ürün ve hizmet

Uygulama esnasında yapıştırıcı yeterli mukavemete erişinceye kadar kaplama malzemelerini emniyetli şekilde metal taşıyıcı konstrüksiyon üzerinde destekleyen Kalekim Level Joker aynı zamanda kaplama malzemelerinin yatay derz genişliğini ayarlayarak işçilikten ve zamandan tasarruf sağlıyor

Yurthaber 13-10-22 16:31

Tesadüfen bulduğu karışım derz aralarını mucize gibi bembeyaz yaptı

Temizlenmesi en sinir bozucu yerlerden biri olan derz araları, inatçı lekelerin en çok biriktiği yerdir. Amerikalı bir anne elinde tuttuğu yağ temizleyici içerikli bir karışımı yanlışlıkla elinden düşürünce hiç beklenmedik bir şey yaşandı. Elindeki deterjanın döküldüğü fayansların ve özellikle derz aralarının tertemiz olduğunu fark eden anne, bu ipucunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Kadin 28-06-22 08:27

Sürücüler dikkat! Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü ulaşıma açıldı

Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönündeki viyadüklerde derz değişimi çalışmalarının tamamlanmasıyla TEM Otoyolu, 32 gün sonra trafiğe açıldı.

Haber 17-06-22 11:39

Derz ne demek? Derz kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimelerin anlamları araştırılırken ilk bakılan Türk Dil Kurumu (TDK)'nun açıklamaları olur. Türkçeyi zenginleştirmek için yapılan çalışmalar, sözcüklerin kökenlerine kadar tüm detaylarını ortaya çıkarılmasını sağlar. Konuya ilgi duyan ya da kelimelerin anlamlarını merak edenler de TDK'nın perspektifiyle araştırmalarını sürdürür. İrdelenen sözcükler arasında bulunan Derz kelimesi de birçok kişi tarafından mercek altına alınır. Ara sıra dikkat çekerek araştırılan Derz kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 21:52

Unkapanı Köprüsü'ne ne oldu? Unkapanı Köprüsü neden ayrıldı? Unkapanı Köprüsü açıldı mı?

İstanbul Fatih'te bulunan Unkapanı Köprüsü'nün bağlantı noktalarında açılmalar meydana geldi. Soğuk havadan kaynaklandığı ileri sürülen bu açılmalar nedeniyle köprü iki yönden trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen ekipler Unkapanı Köprüsü'nde oluşan 20 santimlik derz açıklıklarını onarmak için çalışmalara başladı. Unkapanı Köprüsü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. İşte Unkapanı Köprüsü'ndeki son durum!

Haber 12-03-22 02:38

Fayans aralarınızdaki boşlukları rahatça giderecek uzun ömürlü en iyi derz dolgu çeşitleri

Derz dolgu, fayansların uzun ömürlü olmasını sağlıyor ve dekoratif bir görünüm sunuyor. Bunun yanı sıra küf oluşumunu engelleyerek sağlığı da koruyor. Kolayca uygulayabileceğiniz pratik seçeneklerin olduğu derz dolgular, evinin temiz ve ferah görüntüsünden ödün vermeyenler için alternatifler de sunuyor. Bir taşla birkaç kuş vurabileceğiniz derz dolguda doğru seçimi yapmak oldukça önemli. Bu nedenle “En iyi derz dolgu hangisi?” sorusunu sizler için sorduk. Listemizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 15-02-22 11:43

Arnavutluk'taki 18. yüzyıl Osmanlı eseri Kurşunlu Camisi Vakıflar Genel Müdürlüğüne emanet

İşkodra kentinin Osmanlı Dönemi anıt eseri, Osmanlı Valisi Mehmed Bey tarafından yaptırılan ve 1980'lerden beri hizmet veremeyen caminin restorasyon protokolü, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Arnavutluk Kültür Bakanı Elva Margariti tarafından ocak ayında imzalandı - Restorasyon kapsamında, su taşkınlarının da etkisiyle giderek metruk hale gelen Kurşunlu Camisinin minaresi tamamlanacak, kurşun örtüsü yenilenecek, derz, sıva işleri, minber ve ahşap işleri, yağmur sularının tahliyesi için taşkın önleme sistemi yapılacak - Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: - "Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak ilk kez Arnavutluk'ta restorasyon yapıyoruz. Osmanlı dönemine ait eski bir eser olan Kurşunlu Camisi, çok eski ve güzel bir eser. Başarılı bir çalışmaya imza atacağız"

Yurthaber 17-03-21 11:12

Arnavutluk'taki 18. yüzyıl Osmanlı eseri Kurşunlu Camisi Vakıflar Genel Müdürlüğüne emanet

İşkodra kentinin Osmanlı Dönemi anıt eseri, Osmanlı Valisi Mehmed Bey tarafından yaptırılan ve 1980'lerden beri hizmet veremeyen caminin restorasyon protokolü, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Arnavutluk Kültür Bakanı Elva Margariti tarafından ocak ayında imzalandı - Restorasyon kapsamında, su taşkınlarının da etkisiyle giderek metruk hale gelen Kurşunlu Camisinin minaresi tamamlanacak, kurşun örtüsü yenilenecek, derz, sıva işleri, minber ve ahşap işleri, yağmur sularının tahliyesi için taşkın önleme sistemi yapılacak - Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: - "Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak ilk kez Arnavutluk'ta restorasyon yapıyoruz. Osmanlı dönemine ait eski bir eser olan Kurşunlu Camisi, çok eski ve güzel bir eser. Başarılı bir çalışmaya imza atacağız"

Yurthaber 17-03-21 11:11

Arnavutluk'taki 18. yüzyıl Osmanlı eseri Kurşunlu Camisi Vakıflar Genel Müdürlüğüne emanet

İşkodra kentinin Osmanlı Dönemi anıt eseri, Osmanlı Valisi Mehmed Bey tarafından yaptırılan ve 1980'lerden beri hizmet veremeyen caminin restorasyon protokolü, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Arnavutluk Kültür Bakanı Elva Margariti tarafından ocak ayında imzalandı - Restorasyon kapsamında, su taşkınlarının da etkisiyle giderek metruk hale gelen Kurşunlu Camisinin minaresi tamamlanacak, kurşun örtüsü yenilenecek, derz, sıva işleri, minber ve ahşap işleri, yağmur sularının tahliyesi için taşkın önleme sistemi yapılacak - Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: - "Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak ilk kez Arnavutluk'ta restorasyon yapıyoruz. Osmanlı dönemine ait eski bir eser olan Kurşunlu Camisi, çok eski ve güzel bir eser. Başarılı bir çalışmaya imza atacağız"

Yurthaber 17-03-21 11:11

Derz temizliği nasıl yapılır?

Özellikle temizlik konusunda oldukça hassas olan kişiler için fayans aralarındaki derzlerde oluşan kalıntı ve kirler sorun teşkil edebiliyor. Zamanla sararan ya da kirlenen derzlerin temizliği ise artık zannedildiği kadar zor değil.

Haber 08-12-20 12:17

Bolu Dağı Tüneli 27 gün sonra trafiğe açıldı

Düzce’de 14 Ekim’de derz yenileme çalışması nedeniyle kapatılan TEM Otoyolu Bolu Dağı Ankara istikameti 27 gün sonra yeniden trafiğe açıldı.

Haber 10-11-20 16:31

Sürücüler dikkat! Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü trafiğe kapatıldı

Tünel viyadüklerinde derz yenileme ve bakım çalışması nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde İstanbul istikametinden çift yönlü sağlanan ulaşım, Ankara yönüne kapatıldı.

Haber 07-11-20 18:00

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti 1 ay ulaşıma kapatıldı

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti 1 ay sürecek derz yenileme çalışması nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Ankara istikametine gidecek araçlar, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişini kullanacak.

Haber 14-10-20 16:24

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü trafiğe kapatıldı

Güzergah, tünel viyadüklerinde yapılacak derz yenileme çalışması nedeniyle 14 Kasım'a kadar ulaşıma kapalı kalacak

Yurthaber 14-10-20 16:09

Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara yönü 1 ay ulaşıma kapanacak

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti derz yenilemesi çalışması nedeniyle 1 ay boyunca trafiğe kapatılacak.

Haber 10-10-20 18:57

Sürücüler dikkat! Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü 32 gün kapalı olacak

Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü, tünel viyadüklerinde yapılacak derz yenileme çalışması nedeniyle 12 Ekim'den itibaren 32 gün ulaşıma kapalı kalacak.

Haber 10-10-20 16:05

Haliç Köprüsü'nde derz yenileme çalışmasının ikinci etabı başladı! 14 Ağustos'a kadar sürecek

Haliç Köprüsü'nde ilk bölümü tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı. Çalışma 14 Ağustos'ta tamamlanacak.

Haber 08-08-20 07:53

Haliç Köprüsü’ndeki yenileme çalışmasının 2. etabı başladı

Haliç Köprüsü’nde ilk etabı tamamlanan derz yenileme çalışmasının 2. etabı başladı. Çalışma nedeniyle Edirnekapı-Okmeydanı istikametindeki 3 şeridin 2’si bu gece itibariyle 7 gün boyunca kapalı tutulacak.

Haber 08-08-20 01:38

FSM Köprüsü’nün ikinci etabı trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: - "FSM Köprüsü’ndeki üstyapı ve derz onarım çalışmalarının ikinci etabında çalışmaları tamamlayıp bugün köprüyü trafiğe açıyoruz” - "İleriki yıllarda ihtiyaç duyulması halinde, yapılacak üstyapı onarımlarında trafiğin en az seviyede etkilenmesi için sadece en üst tabaka yani 2,5 santimetre taş mastik asfaltın yenilenmesi yeterli olacak"

Yurthaber 28-07-19 11:30

FSM Köprüsü’nün ikinci etabı trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: - "FSM Köprüsü’ndeki üstyapı ve derz onarım çalışmalarının ikinci etabında çalışmaları tamamlayıp bugün köprüyü trafiğe açıyoruz” - "İleriki yıllarda ihtiyaç duyulması halinde, yapılacak üstyapı onarımlarında trafiğin en az seviyede etkilenmesi için sadece en üst tabaka yani 2,5 santimetre taş mastik asfaltın yenilenmesi yeterli olacak"

Finans 28-07-19 11:28

FSM Köprüsündeki çalışmaların birinci etabı tamamlandı

İstanbul trafiğinin ana damarlarından birisi olan, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Karayolları Genel Müdürlüğünce başlatılan asfalt yenileme ve derz onarım çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.FSM çalışmalarında ikinci etaba geçiliyorAsya ve Avrupa’yı 1988 yılından beri birbirine bağlayan toplamda bin 510 metre uzunluğa sahip Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde 27 Haziran günü başlatılan asfalt yenileme ve derz onarım çalışmalarında ilk olarak Avrupa’dan Asya’ya geliş yönü kapatılmış trafik 2’şer şeritten verilmişti.

Haber 14-07-19 01:51

Ulaştırma Bakanı açıkladı: FSM Köprüsü'nün birinci etabı bu gece trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün (FSM) birinci etabındaki üstyapı ve derz onarım çalışmalarının bu akşam tamamlanacağını ve bu gece birinci etabın trafiğe açılacağını bildirdi.

Haber 13-07-19 19:21

FSM Köprüsü'nün birinci etabı bu gece trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: - "Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün birinci etabındaki üstyapı ve derz onarım çalışmaları bu akşam tamamlanacak ve birinci etap bu gece trafiğe açılacak" - "İkinci etap çalışmalarının ise Kurban Bayramı öncesinde bitirilmesi planlanıyor"

Finans 13-07-19 18:43

Anadolu Otoyolu'nda derz yenileme çalışması

Otoyolun İstanbul yönü Kaynaşlı ile Bolu Tüneli arası 20 gün süreyle ulaşıma kapatıldı - Ulaşım, İstanbul-Ankara istikametinden çift yönlü sağlanıyor

Yurthaber 24-06-19 20:00

Anadolu Otoyolu'nda derz yenileme çalışması

Otoyolun İstanbul yönü Kaynaşlı ile Bolu Tüneli arası 20 gün süreyle ulaşıma kapatıldı - Ulaşım, İstanbul-Ankara istikametinden çift yönlü sağlanıyor

Haber 24-06-19 20:00

TEM'in Bolu Dağı geçişindeki viyadüklerde çalışma başladı

BOLU'da, TEM yolunun Bolu Dağı Tüneli viyadükleri mevkiinde derz yenileme çalışmaları başladı.

Haber 30-04-19 16:14

DHA YURT BÜLTENİ-14

1)TEM'İN BOLU DAĞI GEÇİŞİNDE VİYADÜKLER 26 GÜN TRAFİĞE KAPATILDI  BOLU'da, TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli viyadükleri mevkiinde derz yenileme çalışmaları başladı.

Haber 30-04-19 15:27

TEM'in Bolu Dağı geçişindeki viyadüklerde çalışma başladı

BOLU'da, TEM yolunun Bolu Dağı Tüneli viyadükleri mevkiinde derz yenileme çalışmaları başladı.

Haber 30-04-19 15:10

TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde yol çalışması başladı

Bolu’da, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinde başlayan derz yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul yönü 26 gün süreyle trafiğe kapatıldı.Karayolları 4’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, TEM yolunun Kaynaşlı Kavşağı-Bolu Tüneli arasındaki Viyadük 1, Viyadük 2, Alper Şahan Özdoğan Viyadüğü ve Dilaver Kavasoğlu Viyadüğü’nde kırık genleşme derzlerini yenileme çalışmaları başladı.Çalışmalar nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Haber 30-04-19 13:58

Anadolu Otoyolu'nda bakım çalışması başladı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinde yapılacak olan derz yenileme çalışması nedeniyle İstanbul yönü ulaşıma kapandı - Ulaşım, Ankara istikametinden 24 Mayıs'a kadar çift yönlü olarak sağlanacak

Yurthaber 30-04-19 10:31

Anadolu Otoyolu'nda bakım çalışması başladı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinde yapılacak olan derz yenileme çalışması nedeniyle İstanbul yönü ulaşıma kapandı - Ulaşım, Ankara istikametinden 24 Mayıs'a kadar çift yönlü olarak sağlanacak

Haber 30-04-19 10:28

Bolu’da, TEM Otoyolu İstanbul yönü 26 gün trafiğe kapalı

Bolu’da, TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişi İstanbul istikametinde viyadüklerde yapılacak derz çalışması nedeniyle, yol 29 Nisan itibariyle 26 gün trafiğe kapalı olacak.TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişi bulunan viyadüklerde 29 Nisan tarihinde derz çalışması yapılacak.

Haber 26-04-19 16:39

TEM'in Bolu Dağı geçişinde viyadük çalışması; İstanbul yönü 26 gün kapalı olacak

TEM yolu Bolu Dağı Tüneli geçişi İstanbul yönü, viyadüklerde yapılacak derz çalışması nedeniyle 29 Nisan Pazartesi'den itibaren 26 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Haber 26-04-19 15:21

Anadolu Otoyolu'nda bakım çalışması yapılacak

Otoyolun İstanbul yönü Kaynaşlı Kavşağı-Bolu Dağı Tüneli arası, Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinde yapılacak köprü derz çalışması nedeniyle 29 Nisan'dan itibaren 26 gün süreyle ulaşıma kapatılacak

Yurthaber 26-04-19 14:46

Anadolu Otoyolu'nda bakım çalışması yapılacak

Otoyolun İstanbul yönü Kaynaşlı Kavşağı-Bolu Dağı Tüneli arası, Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinde yapılacak köprü derz çalışması nedeniyle 29 Nisan'dan itibaren 26 gün süreyle ulaşıma kapatılacak

Haber 26-04-19 14:45

Anadolu Otoyolu'nda bakım çalışması

Otoyolun İstanbul-Ankara yönünde Abant ile Yumrukaya kesimi, köprü derz çalışması nedeniyle 15 gün süreyle ulaşıma kapandı - Ulaşım, 1 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikametinde çift yönlü sağlanacak

Yurthaber 17-04-19 14:40

Anadolu Otoyolu'nda bakım çalışması

Otoyolun İstanbul-Ankara yönünde Abant ile Yumrukaya kesimi, köprü derz çalışması nedeniyle 15 gün süreyle ulaşıma kapandı - Ulaşım, 1 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikametinde çift yönlü sağlanacak

Haber 17-04-19 14:40