Bilezik Ne Kadar Haberleri

Tanju Özcan, Faruk Özlü'ye bu sefer teşekkür etti! 'Ankara’dan arayıp affınızı isteyen olursa...'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün bir paylaşımını alıntılayarak teşekkür etti. Açıklamasının devamında Özcan "Ankara’dan arayıp affınızı isteyen olursa, sonuna kadar direnin" dedi.

Manşet 2024-07-26 19:46:43

Tüm dünya alarmda: 'En bulaşıcı Covid-19 varyantı' hızla yayılıyor! Bu belirtilere dikkat

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Peki, hangi belirtileri dikkate almalıyız? Covid testi ne zaman yaptırmalıyız? İşte detaylar...

Haber 2024-07-26 14:50:42

26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-07-26 09:20:09

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans 2024-07-26 09:18:39

Ünlü iş insanı Bodrum Türkbükü'nde loca kiraladı! Bir aylık kira bedeli ağızları açık bıraktı

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle adeta hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Pahalılık bu kadar konuşulurken ünlü isimler ve ünlü iş insanları Bodrum'dan vazgeçemiyor. Ünlü bir iş insanı Bodrum Türkbükü'ndeki loca kiraladı! Bir aylık için ödediği kira bedeli ağızları açık bıraktı.

Magazin 26-07-24 07:33

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den sahipsiz hayvan açıklaması! O maddeyi işaret etti: 'Yasa uygulanabilir değil'

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, katıldığı canlı yayında sahipsiz hayvanlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 4 milyon hayvanın sahiplendirilinceye kadar barınaklarda bakmanın mümkün olmadığını ifade eden Özlü, "Ben bu yasa tasarısının uygulanabilir olmadığı kanaatindeyim" dedi.

Manşet 25-07-24 22:58

İstanbul'u yağışlı hava etkisi altına alacak! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş azaltma kararı! AKOM'dan uyarı geldi

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ), beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın saat 15.00'e kadarki uçuşlarda yüzde 5 azaltma kararı alındığını duyurdu. Diğer yandan da AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı uyarısında bulundu. Yağışların, cuma akşamı 17.00’ye kadar devam etmesi bekleniyor.

Haber 25-07-24 18:18

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor 25-07-24 17:14

Seren Serengil önce sokak hayvanları yasasına karşı çıktı sonra da Çağla Şıkel'i hedef aldı! 'Ne boş bir kadınsın'

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasaya tepki gösteren Seren Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı.

Magazin 25-07-24 15:55

Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan olayından yeni bir dava daha çıktı! 2 kişinin adını verdi 'O büyük bir tefecidir'

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan, Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani hakkında yeni dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, Seçil Erzan'ın savcılıkta alınan ifadesinde, "Süleyman Aslan büyük bir tefecidir. Benden bu zamana kadar defalarca para karşılığı faiz almıştır. Süleyman Aslan isimli tefeciden Moci ile 10 milyon lira para aldım, 14 milyon lira olarak geri ödedim" dediği aktarıldı.

Haber 25-07-24 15:30

Elazığ sorunu çözdü! 2057 yılına kadar rahatlar

Elazığ Belediyesi atık su sorununa çözüm bulmak için büyük bir adım attı. Kentin en büyük yatırımı olan ‘İleri biyolojik atık su arıtma tesisinde' yüzde 55 oranında çalışmaları tamamladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Haber 25-07-24 15:22

MSB duyurdu: 94 terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir haftada, biri terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan 94 terörist etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı bin 521 oldu. MSB ayrıca Ege denizinde İtalyan gemisiyle yaşanan gerginlik hakkında da bilgi verdi.

Haber 25-07-24 12:17

Düşüş ivmesi devam ediyor: Brent petrolün varil fiyatı 81,14 dolar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 81,14 dolardan işlem görüyor. Dün 82,23 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 81,71 dolar seviyesinde tamamladı.

Finans 25-07-24 11:18

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 25-07-24 10:35

Netanyahu ABD'de ayakta alkışlandı... O isim utanç gecesine bu pankartla çıktı: Yıllar sonra aynı kare!

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington'daki ABD Kongresinde senatörler tarafından ayakta alkışlandı. Netanyahu Kongrede yaptığı açıklamada "İsrail, Hamas'ın askeri yeteneklerini yok edene kadar devam edecek. Bu da tam galibiyet anlamına geliyor" açıklamasında bulundu. Utanç anlarına dair Türkiye başta olmak üzere dünyadan tepkiler yağarken, Kongredeki bir görüntünün Nazi döneminde çekilen bir fotoğrafla benzerliği gündem oldu.

Haber 25-07-24 09:24

25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-07-24 09:20

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! MOTORİNE İNDİRİM geldi! 45 TL'ye yükselmişti ama tabelalar güncellendi (25 Temmuz Perşembe benzin-motorin fiyatı)

Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. ÖTV zamlarının ardından araç sahipleri akarkayıt fiyatlarına yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ederken bu kez indirim haberi geldi. Motorin fiyatlarındaki düşüş akaryakıt tabelalarına yansıdı. Motorine ne kadar indirim geldi, yeni fiyatlar neler? (25 Temmuz Perşembe güncel benzin motorin ve LPG fiyatları)

Finans 25-07-24 08:03

'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' sözleri olay olmuştu! İpek Filiz Yazıcı'ya o kare soruldu! Ne diyeceğini bilemedi

İki sene önce Roma'da ani bir kararla evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazıcı son olarak kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşarak 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Ünlü isme o kare yeniden sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 25-07-24 07:26

Netanyahu, ABD'de ayakta alkışlandı! Türkiye'den ilk tepki geldi

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, ABD'de yaptığı açıklamada "İsrail, Hamas'ın askeri yeteneklerini yok edene kadar devam edecek. Bu da tam galibiyet anlamına geliyor" dedi. Netanyahu konuşmasını yaparken ABD'li senatörler tarafından ayakta alkışlandı. Bu duruma ilk tepki TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan geldi.

Haber 24-07-24 23:11

Ayrıldığı kişinin kendisiyle ilgili sela okuttuğunu öğrenen kadın polise başvurdu! İkindiye kadar bir şey mi yapacak diye korktum

Bursa'da Zafer K. (38), geçimsizlik nedeniyle evden ayrılan eski dini nikahlı eşi Tuğçe Emir (28) için camiden sela okutup, cenazesinin ikindi vakti kaldırılacağı anonsunu yaptırdı. Olayı yakınlarından öğrenen ve öldürülme korkusuyla polise giderek şikayette bulunan Emir, "'İkindide Hürriyet Camisi'nde kaldırılacak' denildiği için acaba ikindiye kadar bir şey mi yapacak diye korktum" dedi. Bu arada Zafer K.’nın sela okuttuğu sırada cami önünde cep telefonuyla bu anı kaydettiği görüldü.

Haber 24-07-24 21:02

Hediye olarak en çok tercih edilen çiçek çeşitleri

Çiçekler, yüzyıllardır insanlar arasında duyguları ifade etmenin en güzel, en zarif yollarından biri olmuştur. Doğum günlerinden yıldönümlerine, özel kutlamalardan "Sadece seni düşündüğüm için…" hediyelerine kadar, doğanın bize armağanı olan bu ürünler her zaman anlamlı ve zarif bir hediye seçeneği olmuştur.

Trend 24-07-24 15:44

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

Emekli maaşı arttı bankalar yarışa girdi promosyon 24 bin TL'yi aştı ama... Uyarıları dinlemeden hamle yapmayın!

En düşük emekli maaşının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükselmesinin ardından bankalar da promosyon ödemelerinde artış yapmaya başladı. Devlet bankalarıyla başlayan süreç özel sektöre de yansıdı. Promosyon tutarları 24 bin TL'ye kadar dayandı ama SGK uzmanından vatandaşa canlı yayında uyarılar geldi!

Finans 24-07-24 14:47

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 24-07-24 14:41

Uzmanı 'başvurularda artış var' diyerek uyardı! Basit görülen büyük tehlike: Komaya kadar gidebiliyor!

Dışarıda yenen yemekler, tarihi geçmiş gıdalar ve diğer bazı nedenlerden ortaya çıkabilen gıda zehirlenmesi durumu günümüzde yaygın yaşanan durumlardan biri. Son zamanlarda sıklıkla gündeme gelen gıda zehirlenmesine ilişkin konuşan Başhekim Uzm. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, böyle bir durumda bir an önce acile başvurulması gerektiğini çünkü şuur bulanıklıkları ve komaya kadar giden bir süreç olduğunu ve birçok durumu tetikleyecek akut komplikasyonlarının da görülebileceğini ifade etti.

Haber 24-07-24 14:23

45 liraya yükselen motorin ve benzin fiyatı sonrası flaş hamle! Ankara’da toplu taşıma araçlarına zam: Sırada İstanbul var

ÖTV zammı sonrasında artan akaryakıt fiyatları 45 liraya kadar ulaştı. Benzin ve motorin fiyatlarındaki artış toplu ulaşım ücretlerine de yansımaya başladı. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) bugün gerçekleştirilen toplantısında toplu ulaşıma yüzde 40 zam kararı alındı. İstanbul'da da yarınki UKOME toplantısında yüzde 13'lük zam beklentisi var. Teklifin kabul edilmesi halinde tam bilet fiyatı megakentte 20 TL'ye yükselecek.

Finans 24-07-24 13:31

Camiden kendi selasını duydu! Akılalmaz olayın arkasından madde bağımlısı eski koca çıktı: Bir de gülerek kayda almış

Bursa'da yaşayan Tuğçe Emir dini nikahlı eski eşinden ölüm tehditleri alırken camiden kendi selasının okunduğunu duydu. 'Cenazesi ikindide kaldırılacak' sözlerini duyunca o saate kadar öldürüleceğini düşünen kadın polise koştu. Selayı eski dini nikahlı eşinin verdirdiği ortaya çıkarken talihsiz kadın o anları gülerek kayda alan eş için şikayette bulundu.

Haber 24-07-24 11:25

24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-07-24 09:20

Son dakika: Akaryakıta indirim geliyor! Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti: Tarife bu gece değişecek (24 Temmuz Çarşamba benzin-mazot-LPG fiyatı)

Temmuz ayının gelmesiyle ÖTV artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminde kalmaya devam ediyor. ‘Benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL?’, ‘Bugün akaryakıta indirim-zam var mı?’ gibi sorular merak edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Dizel araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geliyor… İşte 24 Temmuz 2024 Çarşamba güncel benzin ve mazot litre fiyatı…

Finans 24-07-24 08:23

Gece uyurlarken üzerlerine kredi çekildi! Ne onay kodu ne bildirim aldılar: Bu saatlere çok dikkat

Özel bir bankanın müşterileri bir sabah uyandığında hayatları kabusa döndü: Siber dolandırıcılar yine iş başındaydı! Mobil bankacılık uygulamalarına sızan sahtekarlar yüzlerce kişi adına kredi çekti, kendi hesaplarına aktardı. Mağdurlar kendileri çekmedikleri, bir lirasını bile kullanmadıkları kredileri ödemek zorunda kalmalarına isyan etti. Tüketici Mahkemesinden mağdurları umutlandıran bir karar geldi.

Haber 24-07-24 08:20

Şimdi de girdi maliyeti bahanesi… 81 il var ama en çok onlar etkileniyor! Muğla’dan Bodrum’a gelene kadar yüzde 100’ün üzerinde artış…

Fahiş fiyatlarla gündemden düşmeyen Bodrum için bir açıklama daha geldi. Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, fiyatların yüksek olmasını girdi maliyetlerine bağladı. Nazlıoğlu’na göre Muğla’dan Bodrum’a gelen taze fasulyenin kilosu 60 liradan 150 liraya yükselerek aynı şehir içinde yüzde 100’ün üzerinde fiyatla satılıyor. Ve bu rakam marketlere göre daha ucuz olduğu için vatandaşın tercihi olan pazar tezgahlarında görülüyor.

Finans 24-07-24 07:46

Kuaförlerin pazar tatili isyanı... Yeni evlenecekler dikkat! Düğünlerde bir dönem sona eriyor

Kadın kuaförleri için getirilen, "Pazar günleri kapalı olma" zorunluluğu isyan ettirdi. Çalışanlar kadar müşterilerin de mağdur olduğunu iddia eden kuaförler, alınan kararı İstanbul'da protesto etti. Söz konusu yeni uygulamayla özellikle çalışan kadınların mağdur olacağı belirtilirken, pazar günü düğünü olanlar için bir istisna söz konusu. Kuaförler; gelinin ablası, kardeşi, yakınları içinse bir dönemin sona erdiğini belirtiyor.

Finans 24-07-24 07:13

Müstehcen içerikli partiler düzenliyorlardı! 'Fergio House' olayında yeni gelişme: Cezaevinden helikopterle çıktı

Yaptıkları paylaşımlarla gündem olan ve müstehcen içerikli partiler düzenleyen 'Fergio House' olayında organizatör F.G. tutuklanmış ve hakkında 3 yıla kadar hapis cezası isteniyordu. Bugün yeni bir gelişme yaşandı. F.G. tahliye oldu. F.G.'nin iki koruma eşliğinde cezaevinden helikopterle ayrılmasına ait görüntüler ortaya çıktı.

Manşet 23-07-24 22:30

Krisp nedir, ne işe yarar? Krisp ücretsiz mi?

Krisp, uapay zeka yardımıyla arka plandaki gürültü ve yankıyı algılayabilen bir yazılımdır. Gürültü azaltma opsiyonunda Discord kullanıcılarının da karşısına çıkan bu yazılım internet üzerinden indirilebilir. Ardından herhangi bir görüşme esnasında aktifleştirilebilen Krisp kullanılmayacağı zaman ise kolaylıkla kapatılabilir.

Haber 23-07-24 16:20

Defne Samyeli sokak hayvanları düzenlemesi sonrası patladı! Kapalı kapılar ardında oylamalar ne kadar demokratik?

Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik öneren yasa teklifinin, sağlıklı hayvanlara 'ötanazi' öngören ve kamuoyunda en çok tartışma yaratan 5. Maddesi günlerdir gündemde. Defne Samyeli oylamanın yapılış tarzına ve yasaya isyan etti.

Magazin 23-07-24 15:39

SON DAKİKA: Merkez Bankası kararını duyurdu! Uzmanlardan ilk yorum geldi! Ne araba ne ev! Şu an zamanı değil, ilave düzenlemeler gelebilir!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası son dakika faiz kararını duyurdu. Banka beklentilere paralel olarak politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken uzmanlardan da ilk değerlendirmeler geldi.

Finans 23-07-24 15:01

Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Narkozun etkisindeyken ilk sözleri bakın ne oldu

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kız isteme, söz ve nişan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan Ezildi şimdi de hastane odasından paylaşım yaptı. Ünlü isim bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Magazin 23-07-24 14:55

Her evde bulunan gizli tehlike: Klozetten bile daha fazla bakteri barındırıyor! Uzmanlardan 'mikrop yuvası' uyarısı

Yurt genelinde yüksek sıcaklıklar hakimiyetini koruyor. Türkiye'nin en sıcak illerden biri olan Aydın'da etkili olan sıcak hava bölge vatandaşlarının hem yaşam hem de uyku kalitesini olumsuz etkiliyor. Uzmanlar, uyku kalitesi kadar uyku ortamının hijyeninin de önemli olduğuna vurgu yapıyor. Uykuda direkt olarak yastıkla temas edildiğinden özellikle yastık kılıflarının hijyenine dikkat edilmesi gerekiyor. Yastık kılıflarının klozetten bile daha fazla bakteri barındırabildiği belirtiliyor.

Haber 23-07-24 14:22

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya alışverişte! Beğendiği ceketin fiyatı dikkat çekti

Acun Ilıcalı ve kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, Mykonos tatilinde Yunan basınından Nikos Zotos'a yakalandı. Genç sevgilinin alışveriş sırasında beğendiği ceket gözlerden kaçmadı. Ceketin fiyatı kadar Altunkaya'nın çantasının fiyatı da gündem oldu.

Magazin 23-07-24 14:10

Çöpten çıkanlar akıllara durgunluk verdi! Altın, dolar... 'Sektör çok büyük' deyip açıkladı: İkinci el pazarı bile var

Her gün tonlarca atığın toplandığı Antalya’da çöpe atılanlar geri dönüşüm işçilerini dahi şaşırtıyor. Elbiseden ayakkabıya, elektronikten ziynet eşyasına kadar akla gelebilecek her şeyle karşılaşan çalışanlar, kentte en çok israfın ekmek ve gıda ürünlerinde yaşandığını belirtti. İşçiler "Çöpten cüzdan, altın, dolar dahi çıkıyor" dedi. Antalya Geri Dönüşüm Çalışanları Derneği Başkanı Kemal Şentürk geri dönüşümün 2. el pazarına dönüştüğünü ve haftada 1 kurulan bir pazarları dahi olduğunu belirtti.

Haber 23-07-24 12:22

SON DAKİKA: Düşüş eğilimindeydi ama o karar her şeyi değiştirdi! Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş, Yeni zirveler bekliyoruz

Son dakika haberi: Düşüş eğiliminde hareket eden altın fiyatları ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararının ardından değişti. Altın fiyatalarında ibre yeniden yukarı yönlü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi gram altın çeyrek altın 23 Temmuz Salı ne kadar oldu?

Finans 23-07-24 11:24

Ne Bodrum ne Akçay! Tatile gidemeyenin imdadına 'akraba' yetişti

Bodrum'daki fiyat tartışmaları sürerken TÜİK'in açıkladığı veri dikkat çekti. Yurt içinde yapılan seyahat harcamaları bu yılın birinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103,2 artarak 45 milyar 262 milyon lirayı aşarken seyahat başına ortalama 4 bin 593 lira harcama gerçekleştirildi.

Finans 23-07-24 10:57

Fiyatlar aşağı yönlü baskılanabilir: Brent petrolün varil fiyatı 82,45 dolar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 82,45 dolardan işlem görüyor.Dün 83,22 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 82,4 dolar seviyesinde tamamladı.

Finans 23-07-24 09:53

23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-07-24 09:20

İlk etapta 4 bankada hayata geçirildi! Ucuz faizli kredi dönemi başladı: 2 milyon liraya kadar kredi…

BES katılımcıları için yasal düzenleme yapılarak nakit ihtiyacını karşılayacak adım geçtiğimiz ay atıldı. Bu kapsamda BES teminatlı ucuz kredi uygulaması şimdilik Türkiye İş Bankası, TEB, Halkbank ve Albaraka Türk’te başladı. Artık BES’te biriken fonlarını teminat gösterenler bu birikimlerinin yüzde 80 veya yüzde 100’ü kadar kredi kullanabiliyorlar. 100 bin TL’lik BES’e 83 bin lira kredi kullandırılabilirken, rakam 2 milyon lirayı da görebilecek. İşte BES teminatlı düşük faizli kredi şartları…

Finans 23-07-24 08:08
BES

Bursaspor, 2 bin taraftarıyla sezonu açtı

Bursaspor takımı, 2024-2025 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne yaklaşık 2 bin kadar yeşil-beyazlı taraftar geldi.

Spor 22-07-24 21:56

Çok satan Philips Lumea Prime Day'in son gününde flaş fırsat ürünü oldu

Prime Day'in son gününde "İyi ki aldım!" diyeceğiniz bir fırsatla tanışmaya ne dersiniz? Çok satanlar listesinde zirvede yer alan Philips Lumea Lazer Epilasyon IPL Tüy Alma Cihazı yalnızca birkaç saatliğine özel indirimli fiyatıyla sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik, fırsatı kaçırmak istemeyenler detaylar yazımızda...

Kadin 22-07-24 17:16

Dilan Polat'ı ziyaret eden Sıla Doğu isyan etti: Kardeşim bitmiş durumda. 47 kilo...

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tutukluluğuna yapılan itiraz sonrası karar merak edilirken henüz talebin bir sonuca varmadığı ortaya çıktı. Emrullah Erdinç Polat'ın son durumunu değerlendirirken Sıla Doğu bakın ne dedi.

Magazin 22-07-24 15:40

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Batuhan Taşarası Survivor'a göz kırpıyor

Batuhan Taşarası, sahne adıyla Batt, Kısmetse Olur 2. sezon yarışmacısı olarak 1. bölümden finale kadar elenmeden ilerlemeyi başardı. Yarışmada seslendirdiği "Düşemem" şarkısı ve kendine özgü doğal tavırlarıyla izleyicilerin dikkatini çekiyor.

Haber 22-07-24 14:11