Kara Golun Canavari Filmi Haberleri

İstanbul İçin Son Çağrı filminin psikoloğu Senan Kara'nın eşi kendisinden de ünlü çıktı! Meğer Hercai’nin yıldızıyla evliymiş

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu'dan 13 yıl sonra 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi için birlikte kamera karşısına geçti. Netflix'in yeni yerli yapımında bir psikoloğa hayat veren Senan Kara gündem oldu. Ünlü oyuncunun eşini ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Senan Kara'nın eşi, 15 Mart 2019 - 25 Nisan 2021 tarihleri arasında ATV'de yayınlanan Hercai dizinin oyuncusu çıktı.

Magazin 2023-11-24 15:09:37

KARA BELA FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kara Bela filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Film nerede çekildi?

Kara Bela filmi ile ilgili araştırmalar filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Erkan Kolçak Köstendil, Cengiz Bozkurt, Cihan Ercan ve Seda Bakan'ın başrolü paylaştığı film BKM yapım imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Kara Bela filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Film nerede çekildi? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 2023-08-25 19:40:58

Ricou Browning neden öldü? Kült korku filmi Kara Gölün Canavarı'nın oyuncusu Ricou Browning kimdir, kaç yaşında öldü? Acı haberi açıkladı

Ricou Browning, Kara Gölün Canavarı (Creature from the Black Lagoon) isimli kült korku filmindeki performansıyla hafızalara kazınmıştı. Ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği açıklandı. Acı haber sevenlerini üzdü. Peki, Ricou Browning neden öldü? Ricou Browning kimdir, kaç yaşında öldü? İşte detaylar...

Magazin 2023-03-06 13:52:14

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum’un paylaştığı “Hazine” filminin fragmanı yayınlandı

Yönetmenliğini Canbert Yerguz'un üstlendiği filmin senaryosu Yerguz'un ve Burak Yerlikaya'nın imzasını yaşıyor. BKM imzasıyla çıkacak olan Hazine filminin fragmanı paylaşıldı. Türü kara komik olarak tanımlanan Hazine filmi ilginç konusuyla komedi sevenleri sinema salonlarına çekmeye aday.

Trend 2022-10-15 11:57:15

Kara komedi filmi Hazine'nin yayın tarihi belli oldu! Çağlar Çorumlu yine kırıp geçirecek!

Kara komedi türündeki Hazine filminden ilk görüntüler yayınlandı. BKM imzalı filmde Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaşar ve Hasibe Eren başrollerde oynuyor. Yönetmen koltuğunda Canbert Yerguz'un oturduğu Hazine'nin vizyon tarihi de belli oldu.

Magazin 06-10-22 21:42

Kara Bela filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kara Bela ne zaman çekildi?

Kara Bela filminin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar merak ediliyor. Kara Bela bu akşam Star Tv'de saat 20:00'de ekranlara gelecek. Filmin fragmanını izleyen ekranı başındakiler film hakkındaki detayları sorgulamaya başladı. Peki, Kara Bela filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kara Bela ne zaman çekildi? İşte Kara Bela filmi hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Trend 04-10-22 18:33

Kara Bela filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kara Bela konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yerli film Kara Bela hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Zaman zaman ekranlarda da yerini alan Kara Bela dizisinin oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Seda Bakan gibi isimler yer alıyor. Peki Kara Bela filmi nerede ve ne zaman çekildi? Kara Bela konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 30-09-22 00:30

Yönetmen koltuğunda Kemal Danacı’nın oturduğu yerli korku filmi “Cin Hikayeleri: Kayıp Bebek” çekimleri devam ediyor

"Ehrimen Kanlı Yol", "Kara Neme Gelin Deresi" ve "Hafir", "Karanlık Mezar" korku filmlerinin de yönetmenliğini yapan Zonguldaklı Yönetmen Kemal Danacı yeni projesi olan “Cin Hikayeleri Kayıp Bebek ”adlı sinema filminin çekimleri Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde devam ediyor.

Trend 16-05-22 17:54

Christopher Nolan’ın ‘Oppenheimer’ filminin başrol oyuncusu belli oldu! Başrolünü Cillian Murphy üstlenecek

Tenet, Batman Kara Şövalye ve Prestij gibi filmlerle adını sinema sektörüne altın harflerle yazdırmayı başaran Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer büyük bir merakla bekleniyor. Henüz yapım aşamasındaki filmin başrol oyuncusu kesinleşti. Son açıklanan bilgilere göre filmin başrolünde Peaky Blinder dizisinin yıldızı Cillian Murphy yer alacak.

Trend 13-10-21 16:35

Kara Bela filmi nerede, ne zaman çekildi? Kara Bela oyuncuları kimler?

Başrollerini popüler oyuncular Cengiz Bozkurt ve Seda Bakan'ın paylaştığı "Kara Bela" filmi, yönetmen ve senaristliğini Burak Aksak'ın üstlendiği 2. sinema filmidir. Kara Bela filminin çekimleri üç farklı şehirde gerçekleşti. Söz konusu filmde halka açık gala düzenlendi ve Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen galayı yaklaşık olarak beş bin biletli seyirci izledi.

Trend 27-08-21 21:40

Scarlett Johansson açık konuştu: Kara Dul karakteri fazla cinselleştirildi

Scarlett Johansson, yeni filmi öncesi Black Widow (Kara Dul) karakterinin Iron Man 2'de cinselleştirilmesini eleştirdi.

Magazin 18-06-21 11:30

GDO Kara Kedi oyuncuları kimlerdir? GDO Kara Kedi nerede çekildi?

Setra Film imzalı GDO Kara Kedi filmi en beğenilen komedi filmleri arasında yer alıyor. Senaryosu Şafak Sezer'e ait olan GDO Kara Kedi filminin yönetmen koltuğunda ise Murat Aslan yer alıyor. Televizyonda ve dijital dizi/film izleme platformları üzerinden izlenmeye devam eden filmin ise nerede çekildiği merak konusu oldu. İşte, detaylar...

Trend 07-04-21 21:45

Kara Bela filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Kara Bela filmi oyuncuları...

Kara Bela filmi 2015 tarihinde beyaz perdede gösterime girdi. Filmin galası, Türkiye’de bir ilk olarak halka açık bir şekilde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlendi. Kara Bela filminin galasına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 2015 yapımı filmin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor. Burak Aksak, filmin hem yönetmenliğini yapmış hem de senaryosunu kaleme almıştır.

Magazin 06-04-21 13:16

Kurtuluş Savaşı’nda milli mücadelenin sembolü bir kadın üsteğmen: Kara Fatma

Milli mücadele döneminde Kurtuluş Savaşı’nın sembol isimlerinden biri olarak kabul edilen Üsteğmen Kara Fatma’nın hayatı beyaz perdeye uyarlanacak. Asker eşiyle birlikte cepheden cepheye koşan Fatma Seher ve kadın kahramanların gösterdikleri fedakarlıkları anlatan filmi için çalışmalar başladı.

Trend 08-03-21 12:08

Korku filmi gibi! Ardahan karga istilasına uğradı

Ardahan’da, son günlerde özellikle sabahın erken ya da akşam saatlerinde şehir merkezinde yaşanan karga istilası, ünlü yönetmen Alfred Hitchcock'un 'Kuşlar' adlı filmini anımsattı. Şehrin üstüne kara bulut gibi çöken kargaların gürültülü uçmaları, halkı endişelendirirken, uzmanlar karga popülasyonundaki artışa dikkat çekti.

Haber 10-02-21 11:00

Maya Hawke ve Camila Mendes, Netflix’in yeni yıldızları olacak

Maya Hawke Camila Mendes ile birlikte Netflix’in yeni filmi Strangers’ın yıldızı olacak. Netflix’in iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Strangers, kara komedi tarzında olacak.

Trend 12-11-20 08:07

Meşhur filmdeki kara kedi sahnesi ne anlama geliyordu?

Bilimkurgunun kült filmi Matrix’te Neo'nun dejavu yaşadığı kara kedi sahnesi ne anlama geliyordu?

Trend 15-10-20 10:01

Kara Kule filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kara Kule ne zaman çekildi?

Stephen King’in 7 ciltlik roman serisini baz alarak çekilen Kara Kule filmi bu akşam televizyonda izleyicisi ile buluşacak. Fantastik film Kara Kule’i Ron Howard yönetiyor. 2017 yıında vizyona giren Kara Kule filmi ATV'de yayınlanıyor. Peki Kara Kule filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Magazin 28-05-20 20:04

Kara Bela filmi nereden ve ne zaman çekildi? Kara Bela konusu nedir, oyuncuları kimler?

Komedi filmi Kara Bela bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak'ın kaleme aldığı Kara Bela eğlenceli bir yol macerasınını konu alıyor. 2015 yılında vizyona giren filmde Çukur'daki Vartolu rolüyle sevilen Erkan Kolçak Köstendil, Cengiz Bozkurt ve Seda Bakan başrollerde oynuyor. Peki Kara Bela filmi nerede çekildi? Kara Bela konusu nedir? Tüm ayrıtılar haberimizde…

Magazin 21-05-20 20:05

Florence Pugh’tan Black Widow (Kara Dul) övgüsü

Scarlet Johansson’un başrolünü üstlendiği Black Widow (Kara Dul) filminin oyuncu kadrosunda yer alan genç isim Florence Pugh filmi, “çok değişik, çılgın ve farklı bir deneyim” olarak tanımladı.

Trend 20-11-19 15:25

1950'li yılların sineması Batı'dan kopya değil

Oyuncu Deniz Türkali: - "1950’li yılların sineması ilginç bir şekilde Batı'dan kopya değil. Batı'dan kopya çok az film var. O durum daha çok 1960’larda başlıyor. 1950’li yıllarda daha çok arayışlar var" - "Kutsallaştırmak, toz kondurmamak, eleştiriye kapalı olmak, ‘Çünkü ben onu çok seviyorum’la açıklanabilir bir şey değil. Yılmaz Güney’i birçok yanıyla ben de çok seviyorum ama birçok yanıyla da midemi bulandırıyor" - Sinema yazarı Atilla Dorsay: - "Lütfi Akad, Erman Film’de muhasebeci. Böyle bir proje var ve Hürrem Erman ‘O yönetmeni kovdum, bunu sen yöneteceksin’ diyor. Lütfi Akad bu koşullarda ‘Vurun Kahpeye’ gibi bir filmi yapıyor" - " 'Alageyik’, ‘Bu Vatanın Çocukları’, ‘Karacaoğlan'ın Kara Sevdası'... Size içtenlikle söylüyorum, bu filmi art arda seyretseniz Atıf Yılmaz’a aşık olursunuz"

Magazin 04-11-19 18:30

Arnold Schwarzenegger’li Terminator: Dark Fate, gişede dibi gördü

Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton ikilisini bir araya getiren yeni Terminatör filmi, Terminator: Dark Fate (Terminatör: Kara Kader) gişede büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Trend 04-11-19 08:48

'Terminatör' klasiği 'Terminatör: Kara Kader' ile devam ediyor

Terminatör klasiğinin yaratıcısı James Cameron'ın yapımcılığını üstlendiği yönetmenliğini Tim Miller'ın yaptığı bilim kurgu, macera ve aksiyon türündeki yeni filmi "Terminatör: Kara Kader" izleyici ile buluşacak.

Trend 01-11-19 09:41

Bu hafta 5 film vizyona girecek

Deadpool'un yönetmeni Tim Miller'ın yeni filmi "Terminatör: Kara Kader"; bilim kurgu, macera ve aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday - Usta sinemacı Bong Joon-ho'nun Altın Palmiye ödülüne layık görülen filmi "Parazit" Türk izleyicisi ile buluşacak - Senaryosunu Ahmet Ümit'in yazdığı, "Merhaba Güzel Vatanım" Nazım Hikmet'in hayatına anlatıyor

Haber 31-10-19 09:14

Terminator: Dark Fate’den yeni fragman

James Cameron’ın bilim kurgu sinemasına kazandırdığı en önemli yapımlardan Terminator serisinin son filmi Terminator: Dark Fate’den (Terminatör: Kara Kader) yeni bir fragman geldi.

Trend 02-10-19 17:35

Karakteriyle değer katan gerçek kahramanlar unutturuluyor

"Misal" adıyla da tanınan rap müzik sanatçısı Resul Aydemir: - "Muhammed Ali hapisteyken Rocky filmi çekildi. Hapisten çıkarıldıktan hemen 2 ay sonra maça çıkarıldı ve yenildi. Ama bir sene sonra yenildiği adamı da onu yeneni de yendi. Muhammed Ali, doğru insanları temsil eden dünyadaki en önemli insanlardan biri" - "İlmiyle, ahlakıyla, sporcu kişiliğiyle ya da karakteriyle bize değer katan gerçek kahramanlar unutturulmaya çalışılıyor. Sinemada Malkoçoğlu, Kara Murat ve Battalgazi gibi karakterleri canlandıran Cüneyt Arkın bir kahraman" - "Bizim Türk insanımızın Almanya'ya çok büyük katkıları ve etkileri var. Onların yaşadığı mücadeleyi de klipte anlatmaya çalışıyoruz"

Haber 14-03-19 11:46

Türkiye'de 2018 böyle geçti (3)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin şehir merkezinin Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteğindeki Özgür Suriye Ordusu mensuplarınca bu sabah 08.30 itibarıyla tamamen kontrol altına alındığını açıkladı - TSK ve ÖSO güçlerince kontrolün sağlandığı Afrin şehir merkezine Türk bayrağı asıldı - DSP Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Sami Türk görevinden istifa etti - Karadeniz'i Doğu Anadolu üzerinden İran'a bağlayan Artvin-Rize-Ardahan kara yolundaki Cankurtaran Geçidi'nde inşa edilen tünel, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından ulaşıma açıldı - "Ayla" filmi, ABD'de düzenlenen 24. Sedona Uluslararası Film Festivali'nde, "En İyi Yabancı Film" ve izleyici oylarıyla belirlenen "En İyi Film" ödüllerini kazandı - İran'ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde, Başaran Holding'e ait özel bir Türk uçağı düştü ve 11 kişi hayatını kaybetti

Haber 20-12-18 10:51

Suç Unsuru: Gerçek hayat hikayesinin festival yolculuğu!

Suç Unsuru filmi, 9-15 Kasım tarihlerinde Malatya Uluslararası Film Festivali ve İstanbul Uluslararası Suç ve Ceza Filmleri Festivali'nde izleyici ile buluşuyor. Varyete Film ekibi Süleyman Arda Eminçe, Behlül Berk Parça ve Kaan Songün’ün ilk uzun metrajlı filmlerinin konusunu başlarından geçen gerçek bir hayat hikayesi oluşturuyor. Bir sabah yaşadıkları polis baskınını konu alan kara komedi filmi "Suç Unsuru" deneyimli kadrosu ile dikkatleri çekiyor. İşte filmin fragmanı ve detaylar..

Magazin 08-11-18 08:17

Çocukluğumda kahramanım Şener Şen'di

Sinemada 20'nci yılını kutlayan oyuncu, senarist, yapımcı ve komedyen Cem Yılmaz: - "Şener Şen'in oynadığı karakterleri çok severim. Bizim geçmişimiz de çok benziyor. Benim çocukluğumda kahramanım Şener Şen'di" - "(Kara Komik Filmler serisi) Biraz değişik bir macera, 60 dakikalık iki filmi bir seansta izleyeceksiniz art arda. İkisi de farklı türde filmler. Bir deney gibi değil de değişik seyircileri bir araya getirme gayretindeyim"

Haber 09-10-18 03:36

Anons filminde farklı türler denedim

Mahmut Fazıl Coşkun'un yönetmen koltuğunda oturduğu "Anons" filmi, 25. Uluslararası Adana Film Festivali'nde 4 ödül aldı - Yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun: - "Filmde türler içinde gezinmek ve başını bilinçli olarak 'Kara Film' dediğimiz türün olduğu döneme yaklaştırmak istedim" - "Bir darbeyi analiz etme ya da askerler üzerine bir meselesi yok filmin. Bir ideale, fikre veya düşünceye kör bir şekilde inanan ve buna herkesin itaat etmesi gerektiğini düşünen insanlara işaret etmekti niyetim" - "O dönem hakikaten biraz polisiye, ne oldukları tam belli olmayan, atmosferin de gerçekten karanlık olduğu bir dönem. Filmin ilerleyen dakikaları için farklı türler denedim" - "Benim insanlara büyük meseleler açıp onu tartışmak gibi bir niyetim yok. Kendi gördüğüm meseleleri kendimce, bildiğim yolla anlatmaya çalışan bir yönetmenim"

Haber 01-10-18 11:34

Film gibi hayat kurtarma hikayesi

İzmir'in Kınık ilçesinde ikinci kattan düşme sonucu beyin ve göğüs travması geçiren bir yaşındaki Muhammed Emin İssi, hastaneye kısa sürede hava ambulansıyla yetiştirilmesi sayesinde hayata tutundu - Baba Mehmet Sait İssi: - "Amerikan filmlerinde 911 sahneleri vardı. Film sahnesinde çocuklar ölmüyor, doktorlar yetiştiriyor ya ben o filmi yaşadım sanki. Allah devletimize zeval vermesin. Benim oğlum için kalkıp helikopter gönderdiler" - Hava ambulansında görevli doktor Neslihan Arı: - "Kara ambulansıyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi en az 2 saat, eğer öyle götürülseydi çok fazla vakit kaybı olacaktı. Hava ambulansıyla 30 dakika içinde hastayı teslim ettik"

Haber 19-06-18 11:21

Bilim kurgu filmi değil, gerçek! Jandarma artık böyle gezecek

Gaziantep-Şanlıurfa kara yolunun 15. kilometresinde görev alan jandarmayı gören şaşırmadan edemiyor.

Haber 18-05-18 07:58

Tüm zamanların en çok gişe yapan filmleri

Marvel Stüdyoları’nın filmi "Kara Panter" en fazla gişe yapan on film listesine girmeyi başardı. Peki, rakiplerine rağmen liste başı olma şansı var mı? İşte gişede yapımcıların yüzünü güldüren en iyi on film.

Trend 09-04-18 17:21

Avengers: Infinity War yeni fragman: Son yakında! (Avengers Sonsuzluk Savaşı ne zaman vizyona girecek?)

Marvel evreni yeni filmi Avengers: Infinity War, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Vizyona girmesine az bir zaman kala yayınlanan Avengers: Infinity War yeni fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. Avenger Sonsuzluk Savaşı'nda kahramanların karşısında güçlü bir rakip var: Thanos! Iron Man, Thor, Kara Panter, Örümcek Adam, Hulk, Kaptan Amerika, Galaksinin Koruyucuları, Doktor Strange, Kızıl Cadı başta olmak üzere Marvel'ın kahramanları Thanos'a karşı güçlerini birleştiriyor. İşte o fragman

Magazin 17-03-18 12:51

Hangi Kara Panter karakterisiniz

Marvel'ın son süper kahraman filmi Kara Panter (Black Panther) gişe rekorları kırma yolunda ilerliyor. İlk kez siyah karakterlerin bu kadar önemli rol üstlendiği filmdeki ruh ikizinizi BBC'nin testiyle bulun.

Haber 20-02-18 11:05

Darbe oluyor, film mi izliyorsunuz sorusuna Evet yanıtı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 700 Kara Harp Okulu öğrencisini Ankara'ya götürmeye çalıştıkları iddiasıyla 9'u tutuklu 21 sanık hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi - Mahkeme Başkanı Yazıcı: - "Darbe oluyor, siz film mi izliyorsunuz?" - Tanık Uzman Çavuş Özkan: - "Kemal Sunal filmi izliyorduk, durumdan haberimiz olmadı"

Haber 05-02-18 19:42

Kara Atlas Filmi Aliağa’da Gösterime Sunuldu

Kömürlü Termik Santrallere karşı duruş sergilemek üzere bir araya gelen ve sayıları 60’ı aşan Fosil...

Yurthaber 26-04-16 11:19

Kara Sevda son bölümünde 'Çağatay Ulusoy' sürprizi yaşandı

Kara Sevda'nın son bölümünde "Çağatay Ulusoy" sürprizi vardı. Çarşamba akşamları yayınlanan Kara Sevda'nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 5. bölümünde Çağatay Ulusoy'un yeni filmi Delibal'dan ilk görüntüler, izleyicilerle buluştu.

Magazin 11-11-15 16:47

Kara Sevda 2. bölümde Kemal ve Nihal yeniden karşı karşıya

Kara Sevda 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Star Tv'nin iddialı kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Kara Sevda dün akşamın son bölümü dün yayınlandı. İşte, eski Türk filmi tadındaki Kara Sevda son bölümünde yaşananlar!

Magazin 15-10-15 12:36

‘kara Deniz’ Filmi Beğeni Kazandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Kara Deniz’ filmi Sakaryalı sinemaseverlerin beğenisini kazandı.Sakarya...

Yurthaber 09-10-15 17:13

Kara Murat'ın yapımcısından şok sözler

Yapımcı Murat Usta filmi eleştirenlere 'sinek gibi ezileceksiniz' diye seslendi.

Magazin 20-01-15 18:52

Gölgedekiler 3. Bölüm 2. Fragmanı

Gölgedekiler'in ikinci filmi ise; Kara Kader... Kömür madenlerinde yaşanmış gerçeği ve bilineni aşan bir dram. 20 yıl önce göçük altında kalıp cesedi bulunamayan bir baba. 20 yıl sonra aynı kuyuya inen bir oğul. Yerin 300 metre altında geçen gerilimli bir öykü... Bu filmde Ömer Karasu ve Alican Aytekin oynuyor. Gölgedekiler yeni bölümüyle 02 Mayıs Cuma akşamı saat 21:45'te Show'da...

Magazin 30-04-14 15:56

'gdo Kara Kedi'nin Galası Siirt'te Yapıldı

Şafak Sezer'in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı yeni filmi 'GDO Karakedi'nin galası Siirt Kültür Sineması'nda...

Yurthaber 29-01-13 17:57

Çanakkale 1915 Filmi Tunceli'de Gösterilecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, Cumhuriyetin Taş Kapısı Zafer Etkinliği adı altında "Çanakkale 1915" filminin Tunceli'de gösterileceğini

Yurthaber 01-11-12 16:40

Batman’in saati bile ilgi odağı oldu!

Tüm dünyada gündeme oturan Batman: Kara Şövalye Yükseliyor filmi, yan ürünleriyle izleyicileri kendisine çekiyor.

Haber 31-07-12 09:37

'Kara Şövalye Yükseliyor' Ile 4 Yeni Film Vizyona Girdi

Sinemaseverlerin 4 yeni film ile buluştuğu 27 Temmuz haftasının öne çıkan filmi 'Kara Şövalye Yükseliyor'....

Yurthaber 27-07-12 14:30

Kanlı saldırı sonrasında gelen rekor

Galada 12 kişinin öldürülmesinin ardından, “Kara Şövalye Yükseliyor” filmi, rekoru kırdı.

Haber 23-07-12 14:15

Geçmişten günümüze Batmobile efsanesi!

Kara şövalyenin yeni filmi adım adım yaklaşırken kahramanımızın düşmanlarını alt etmekteki en büyük yardımcısı olan aracının tarihsel değişimini sizler için derledik.

Haber 17-07-12 09:49

Seks ve Zen, Hong Kong'u memnun etti

Hong Kong'da gösterime giren üç boyutlu erotik Çin filmi Seks ve Zen, açılış günü Avatar'ın gişe rekorunu kırdı. Ana kara Çin'de yasaklanan filmi görmek isteyenler Hong Kong'a akın ediyor.

Haber 21-04-11 12:54