Levrek Bugulama Haberleri

Levrek buğlama ile altın madalyayı aldı

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencisi Oğuzhan Çevik, üniversite düzeyi aşçılar modern Türk Mutfağı yarışması ana yemek kategorisinde, "Levrek Buğlama" adlı yemeği modern bir şekilde yorumlayarak altın madalya kazandı.

Yurthaber 2024-03-05 12:07:57

Soğuk hava balık tezgahlarını vurdu: Fiyatlar bir haftada ikiye katlandı

Karadeniz’de olumsuz hava şartları nedeniyle avlanma azalırken, balık fiyatları neredeyse 2'ye katladı. Bir hafta öncesine kadar 50 liradan satılan hamsi, tezgahlarda 120 lira seviyesine ulaştı. Tezgahlarda istavrit 100, sargan 200, levrek 250, somon ve mezgit 150, barbun balığı ise 300-350 liradan satılıyor.

Finans 2024-01-11 15:56:34

Erdoğan en sevdiği balığı açıkladı, yanıtı herkesi gülümsetti! Şimdi bir şey söyleyeceğim, kızacaksın

Balıkçıları ve balık severleri heyecanlandıran gün geldi çattı. Av yasağı sona ererken Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir balıkçı teknesinde dümene geçip sezonu açan balıkçılara seslendi. Kalkan, somon, levrek ve çipura yavrularını denize bırakarak balıklandırma yapan Erdoğan'a en sevdiği balık soruldu. Erdoğan'ın yanıtıyla birlikte renkli anlar yaşandı.

Haber 2023-09-01 10:45:14

Özel sosuyla fırında levrek tarifi! Lokum gibi yumuşacık levrek nasıl yapılır?

Balık kış aylarının vazgeçilmez yemeği olarak görülüyor. Bol salata ile enfes bir lezzet sağlayan balıkların doğru pişirilmesi oldukça önem taşıyor. Fırında levrek tarifi hem pratik hem de lezzetli bir yemek yemenizi sağlıyor. Fırında levrek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 2023-02-17 17:27:03

Özel sosuyla nefis levrek buğulama tarifi! Levrek buğulama nasıl yapılır?

Levrek balığı en lezzetli balıklar arasında yer alıyor. Özel sosuyla lezzetine lezzet katan levrekler yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Zeytin ve balığın uyumunun tadı damağınızda kalacak. Zeytin soslu levrek buğulama tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 01-02-23 14:53

Airfryer limonlu levrek tarifi: Airfryer'da limonlu levrek nasıl yapılır?

Balık menülerinin en sık tercih edilen balıklarından biri de levrektir. Airfryer ile levrek pişirmek son derece kolay bir işlemdir. Kısa süre içinde Airfryer’de pişireceğiniz levrek diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha lezzetli ve daha az yağlı olacaktır. Verilen malzemeler ve tarif adımları ile kolayca hazırlayabileceğiniz limonlu levrek tarifini şık yemek davetlerinizde ya da öğünlerde servis edebilirsiniz.

Yemek 28-01-23 01:25

Airfryer pesto soslu levrek fileto tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da pesto soslu levrek fileto nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm yemeklerinizi, atıştırmalıklarınızı ya da tatlılarınızı pişirebilirsiniz. Kısa süre içinde pişirebileceğiniz tüm tarifleriniz airfryer ile daha hafif ve daha az yağlı olacaktır. Deniz ürünlerini de airfryer’da birkaç dakika içinde pişirerek servis edebilirsiniz. Deniz ürünleri ile hazırlayacağınız sofralar ya da yemek davetleriniz için farklı lezzetler arıyorsanız, airfryer'da kısa sürede hazırlanan pesto soslu levrek fileto tarifini mutlaka deneyin.

Yemek 06-01-23 10:52

Karadeniz’de 4,5 kiloluk levrek avlandı

Sinop açıklarında avlanan balıkçıların ağına takılan 4,5 kilo ağırlığındaki levrek, 1800 TL’den satışa sunuldu.

Yurthaber 28-12-22 14:07

Airfryer limonlu levrek tarifi kokusuz ve pratik! Airfryer'da limonlu levrek nasıl yapılır?

Hafif ve lezzetli bir öğün için genel olarak balık tercih edilir. Levrek en çabuk pişen balıklardan biridir. Limonlu levrek fileto, levrek balığından yapılan ve marine edilerek hazırlanan bir yemektir. Airfryer ile pişirilen levrek daha hızlı zamanda hazırlanır ve tadı da daha lezzetli olur. Ayrıca yağ oranı da daha azdır ve airfryer ile balık pişirdiğiniz zaman mutfağınızda yoğun balık kokusu oluşmaz.

Yemek 19-12-22 17:36

MasterChef levrek şaşlık nasıl yapılır? Levrek şaşlık malzemeleri neler?

MasterChef Türkiye'de bu akşam levrek şaşlık yapıldı. Mangalda yapılan levrek şaşlık şefler tarafından oldukça beğenildi. Öncelikle yerken sorun yaşamamak için balıkların kılçıklarının iyice temizlenmesi gerekiyor. Peki MasterChef levrek şaşlık için hangi malzemeler gerekli? Levrek şaşlık nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Yemek 10-12-22 23:29

Tanesi 2.100 TL! Balık değil adeta altın… Gözlerine inanamadılar

Altından daha pahalı! Bir balık ‘2 bin 100 TL olur mu!’ demeyin… Sinop açıklarında avlanan balıkçıların ağına takılan 7 kilogramlık levrek balığının fiyatını duyan hayrete düştü. Görenler ise fotoğrafını çekmekten kendini alıkoyamadı. İşte 2.100 liralık o levrek…

Finans 21-11-22 11:08

İzmit Körfezi'ne 6 bin çipura, levrek ve kalkan yavrusu bırakıldı

Kocaeli'de balıklandırma çalışmaları kapsamında 6 bin çipura, levrek ve kalkan yavrusu, İzmit Körfezi'nde suyla buluşturuldu.

Yurthaber 09-11-22 13:21

Zıpkınla 8,5 kiloluk levrek yakaladı

Zıpkınla 8,5 kiloluk levrek yakaladı

Yurthaber 27-09-22 18:04

MasterChef levrek marin nasıl yapılır? Levreğin en güzel hali levrek marin tarifi!

MasterChef levrek marin nasıl yapılır? sorusu 21 Eylül Çarşamba akşamı MasterChef izleyen seyirciler tarafından sıklıkla sorgulanacak. MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde haftanın ikinci takım oyunu gerçekleşecek. Şefler, dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan 'Mezeler' konsepti odağında 11 çeşit meze yapmalarını istedi. Bunlardan biri olan levrek marin tarifi merak edildi. Peki, MasterChef levrek marin nasıl yapılır? Levreğin en güzel hali levrek marin tarifi!

Yemek 24-09-22 13:46

Türkiye'de yakalanan kurbağalar Avrupa'ya ihraç ediliyor! 1960'lardan beri...

Türkiye'nin önde gelen deniz ürünleri şirketi, 1960'larda Fransa ile başladığı kurbağa ihracatını, 60 yılı aşkın zamandır sürdürüyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde 15 tesiste faaliyetlerinin sürdüren, üretimlerinin yüzde 70'ini ihraç eden şirket, orkinos, çipura, levrek, alabalık, Türk somonu, su kurbağası, deniz salyangozu, karides ve yengeç gibi ürünlerin yetiştiriciliğini de yapıyor.

Finans 12-08-22 12:24

MasterChef balık çorbası nasıl yapılır? Balık çorbası malzemeleri neler?

MasterChef'in yeni bölümünde jüriler balık çorbası hazırlanmasını istedi. Böylelikle balık çorbası tarifi arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Balık çorbası hazırlamak için levrek, patates, yumurta sarısı gibi malzemeler gerekiyor. Peki MasterChef balık çorbası nasıl yapılır? Balık çorbası malzemeleri neler? İşte merak edilenler...

Yemek 30-07-22 00:08

MasterChef yarışmacısı Mert Emre Keçeci ilk günden jürileri kızdırdı! Yanlış bir örnek

1 Temmuz akşamında başlayan MasterChef programına katılan Mert Emre Keçeci ilk programdan dikkat çekti. Yemeğin sosyolojik boyutlarıyla ilgilendiğini söyleyen Keçeci'ye Danilo Zanna, "Levrek fileto sosunu sosyoloji olarak nasıl değerlendiriyorsun?" diye sorunca olanlar oldu.

Magazin 01-07-22 23:55

Uzun levrek ne demek? Uzun levrek birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız sözcük deryasıyla şekillenen bir dildir. Türkçeye bu şeklini veren kelimeler basit yapıda olabileceği gibi birleşik sözcüklerden de oluşabilir. Birleşik sözcükler incelendiğinde dilbilgisi kurallarıyla ilgili farklı yapılara rastlanabilir. Türk Dil Kurumu tarafından bu bağlamda ele alınan birleşik sözcükler, detaylı şekilde incelenir ve anlamları belirlenir. Uzun levrek birleşik kelimesi de Türkçe konuşan kişilerin merak ederek incelediği bir sözcüktür. Uzun levrek ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:43

Levrek ne demek? Levrek kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede anlamı merak edilen kelimeler çok sayıdadır. Gündelik yaşamda olduğu kadar edebi eserlerde de rastlanan Levrek kelimesi, TDK'da görev alan kişiler tarafından incelenerek dilimize kabul edilmiştir. Türkçe olmayan kelimelerin Türkçeleştirilmesi ile ilgili çalışmalar da yapan TDK'ya göre Levrek kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 21:40

Oltasına takılanın büyük bir levrek olduğunu sandı! Yavru köpek balığını görünce şaşırdı

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı İbrice Limanı'nda ava çıkan balıkçı Savaş Başar İçten'in oltasına 70 santimetre uzunluğunda, 5 kilogram ağırlığında camgöz cinsi yavru köpek balığı takıldı. İçten, oltasına büyük bir levrek takıldığını sandığını ancak köpek balığını görünce şaşırdığını söyledi.

Haber 02-05-22 13:36

Restoranıyla Mardin'in Balıkçı Azizesi oldu

Et yemeklerinin yoğun tüketildiği bir bölgede KOSGEB ve mikrokrediden aldığı destekle balık restoranı açan Süheyla Dağ: - "İşimi severek yaptığım için bazı müşterilerimiz bana Türkan Şoray'ın bir filminden esinlenerek 'Balıkçı Azize' diyor" - "Balığı beğendirmek için kılçığını cımbızla ayıklıyoruz. Kuşbaşı gibi pişirince müşteriler balığı sevmeye başladı. Levrek sote ve çökertme, fileto balıklar, damak tadına uygun olacak her şeyi yapmaya çalışıyoruz"

Yurthaber 05-02-22 11:56

Karadeniz'de avlanan 8 kilogramlık levrek 2 bin liradan satışa sunuldu

Karadeniz'de avlanan 8 kilogramlık levrek 2 bin liradan satışa sunuldu

Yurthaber 03-01-22 12:07

Tam 7 kilo! Levrek tezgaha düşer düşmez satıldı

Marmara Denizi açıklarında balıkçılar tarafından yakalanan 7 kilo ağırlığındaki levrek, Bandırma balık halinde kilosu 100 liradan satıldı.

Haber 07-11-21 15:03

İzmit Körfezi'ne 6 bin çipura, levrek ve kalkan bırakıldı

"İzmit Körfezi'ni Balıklandırma" projesi çerçevesinde denize bırakılan balıklara takılan çipler sayesinde hem çeşitli bilimsel veriler elde ediliyor hem de büyüme ve gelişmeleri takip ediliyor

Yurthaber 21-10-21 14:24

Müsilaj etkisini kaybedince balıklar geri döndü! Sürü halinde geziyorlar

İzmit Körfezi’nde etkisini kaybeden müsilajın ardından, kırlangıç, levrek ve torik türündeki balıklar sürüler halinde gezmeye başladı. Dalgıç tarafından kaydedilen görüntülerde, müsilajın deniz suyu içerisinde de etkisini kaybettiği görüldü.

Haber 07-10-21 15:01

27 Temmuz 2021 MasterChef Levrek buğulama nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte Levrek buğulama tarifi...

MasterChef Türkiye yarışmasında jüriler, yarışmacılardan Levrek buğulama hazırlamalarını istedi. Bunun üzerine, MasterChef izleyenler Levrek buğulamanın nasıl yapıldığını arama motorlarından araştırmaya başladı. Levrek buğulama yaparken defne yaprağı kullanmak, istenmeyen kokuları önler. Balık kokusunun mutfağa hakim olmasını istemiyorsanız tepsinin kenarına bir dilim limon da koyabilirsiniz.

Yemek 28-07-21 01:03

Muğla'da 30 bin levrek yavrusu denize bırakıldı

Muğla'da 30 bin levrek yavrusu denize bırakıldı

Yurthaber 05-07-21 16:03

Metro Türkiye'den Yediği Önünde, Yemediği Yarında balık projesi

Proje kapsamında Metro Türkiye'ye özel balık kafeslerinde piyasadaki muadillerinden farklı, omega değerlerini yükselten alg yağı içeren yemler ile beslenmiş, daha sürdürülebilir levrek ve çipura üretimine başlandı - Metro Türkiye Üst Yöneticisi Sinem Türüng: - "Yediği Önünde, Yemediği Yarında projemizin ülkemizde sürdürülebilir balıkçılığının gelişimine destek olacak, böylelikle sofralara daha fazla balığın sağlıklı yöntemlerle ulaşmasını sağlayacak ve ekonomiye katkıda bulunacak önemli bir proje olacağına inanıyoruz"

Yurthaber 28-06-21 10:01

Şef Yağız İzgül'den fava levrek tarifi nasıl yapılır? Parmaklarınızı yedirecek fava levrek tarifinin püf noktaları

Sıcak havaların vazgeçilmez besini balığın olmazsa olmazı levrek tarifini evde yapmaya ne dersiniz? Levrek fileto tarifi ile birlikte fava yapılışını sizler için anlatan Şef Yağız İzgül, adım adım tüm aşamaları ve fava levrek yapılışının püf noktalarını paylaştı. İşte daha lezzetli sonuç almanızı sağlayacak pişirme taktikleri ile fava nasıl yapılır ve levrek fileto nasıl yapılır sorularını yanıtlayan Şef Yağız İzgül'den yaz günlerinde severek tüketeceğiniz pratik ana yemek menüsü...

Yemek 22-06-21 14:15

Konya'da tatlı su balıkçıları vira bismillah dedi

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde, su ürünleri av yasağının sona ermesinin ardından balıkçılar yeni sezona umutlu başladı - Beyşehirli balıkçı İbrahim Erdoğan: - "Balıkçının da çiftçinin de umudu, ekmeği. Biz de bunun mücadelesini vereceğiz. İnşallah her arkadaşımız için bereketli bir sezon olur" - "Geride bıraktığımız 3 aylık yasak, bizim için 9 aylık av mevsimine hazırlık zamanı oluyor. Sazan, levrek, yağ balığı ve Çin sazanı gibi balıkları avlıyoruz"

Yurthaber 16-06-21 11:13

Türk dalış sporcusu dünya rekoru kırdı!

İtalyan sporcunun dünya rekorunu elinden alan Türk dalış sporuyla ilgilenen Selçuk Koşar, yaklaşık 1 yıldır bu rekorun peşinde olduğunu anlattı. Levrek balığını zıpkınla avlayan Koşar, pes ettiği anlarda kendisine dünya rekoru kırdıran avı nasıl yakaladığını anlattı.

Haber 06-06-21 11:59

Zıpkınla 5’er kiloluk levrek ve somon avladı

Karadeniz’de zıpkınla avlanan 5’er kiloluk levrek ve somon yüz güldürdü.Sinop’ta uzun yıllardır zıpkınla balık avlayan amatör balıkçı Sinan Ergen, Samsun’a bağlı Yakakent mevkisinde 5’er kiloluk somon ve levrek avladı.

Yurthaber 02-04-21 11:57

Türkiye 2020'de en fazla levreği Hollanda'ya, çipurayı İtalya'ya gönderdi

Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Atakan Demir: - "Geçtiğimiz yıllarda Yunanistan kültür balıkçılığında bizden öndeydi ancak son 5 yılda Yunanistan'ı geride bıraktık. Bu fark kapanacak gibi değil. Levrek ve çipurada dünya lideriyiz"

Yurthaber 16-02-21 11:02

Levrek külbastı tarifi nasıl yapılır? Krema ile balığın en lezzetli buluşması

Deniz ürünlerinin en sevilenlerinden levreği külbastı halinde yemeye ne dersiniz? Deri ve kılçığından ayrılan levreğin pamuk gibi piştiği, krema ve sebze sosu ile eşsiz bir lezzete dönüştüğü levrek külbastı tarifi, farklı lezzet arayanların keyifle yiyeceği bir öğün olacak. Deniz ürünlerini masasından eksik etmeyenlerin keyifle hazırlayacağı levrek külbastı nasıl yapılır?

Yemek 01-02-21 16:57

İnsan boyundaki levrek görenleri şaşırttı

Muğla’nın Milas ilçesi Kıyıkışlacık’ta bir balıkçı, 22,5 kilogram ağırlığında ve bir buçuk metre boyunda dev bir kaya levreği yakaladı.

Yurthaber 15-01-21 13:54

6 kiloluk levrek, 780 liradan satılıyor

Sinop’ta kıyı balıkçılarının ağlarına takılan 6 kiloluk levrek 780 TL’den satılıyor.Karadeniz’de nadir avlanan ve restoranların büyük talep gösterdiği levrek balığı, kilosu 130 TL’ye satılıyor.

Yurthaber 06-01-21 14:47

Çanakkale'de çay ile denizin birleştiği noktada balık ölümleri

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki Tuzla Çayı'nın denize aktığı bölümünde balık ölümleri yaşandı. Çayın deniz ile birleştiği noktada levrek, kefal ve sazan gibi onlarca ölü balık karaya vururken, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü inceleme başlattı.

Haber 27-12-20 17:08

Karadeniz'de ağlara takılan 14 kilogramlık levrek 1600 liradan satışa sunuldu

Karadeniz'de ağlara takılan 14 kilogramlık levrek 1600 liradan satışa sunuldu

Yurthaber 17-12-20 12:34

Dalgalar üretim çiftliğine zarar verdi, halk balıkları yakalamak için sahile koştu

Antalya'nın Kemer ilçesinde sağanak ve fırtına nedeniyle ortaya çıkan dalgalar bir levrek üretim çiftliğine zarar verdi. Balıkların bir kısmı çiftlik dışına kaçarken, bunu fırsat bilenler ise denize koştu. Jandarma ekipleri balık tutunları sosyal mesafe, maske ve tutulacak balık ebatları ve kiloları konusunda uyardı.

Haber 16-12-20 12:30

Alabalık ve Levrek üretimi toplantısı yapıldı

Karadeniz Bölgesi’nde BAKKA Destekli Deniz Alabalığı, Levrek ve Alabalık Üretim Olanaklarının Araştırılması ve ön fizibilite raporu tanıtım toplantısı video konferans sistemiyle katıldı.Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından başlatılan ve bölgenin kalkınma hamleleri ile sektörel çeşitliliğe katkı sağlamasına yönelik hazırlanan “Batı Karadeniz Bölgesi Su Ürünleri Araştırma Raporu” çalışmasının lansmanı gerçekleştirildi.

Yurthaber 26-11-20 13:55

Denizden yemeği nasıl yapılır? MasterChef Denizden yemeği nedir? Mehmet Yalçınkaya'nın özel yemeği Denizden malzemeleri ve tarifi

MasterChef'in 18 Ekim Pazar akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacılar, Şef Mehmet Yalçınkaya'nın özel tarifi olan 'Denizden' yemeği ile yarıştılar. Mehmet Şef'in özel tarifi olan 'Denizden' nasıl yapılır merak konusu oldu. Ana malzemesi levrek olan 'Denizden' yemeği eleme turunda yarışmacıların kaderini belirledi. Peki MasterChef 'Denizden' yemeği nasıl yapılır? İşte Denizden yemeği tarifi ve malzemeleri.

Yemek 18-10-20 23:38

Pratik ve kokusuz: Levrek marin, ızgara levrek ve fırında levrek tarifi

Balık severlerin vazgeçemediği levreği fırında yapmak istemiyorsanız buğulama olarak ya da marine olarak da deneyebilirsiniz. Hem sağlıklı hem de hafif bir tarif olması sebebiyle diyet listelerinde de sık sık tercih edilen levrek tarifi için malzemelerinizi hazırlamanız yeterli…

Yemek 08-10-20 18:57

Balık buğulama nasıl yapılır? MasterChef balık buğulama tarifi nedir? Levrek buğulama malzemeleri neler?

MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın ilk oyununda şefler kaptanlar düellosunda yarışmacılardan balık buğulama yapmalarını istedi. Levrek buğulama yemeğinin gündeme gelmesiyle beraber balık buğulama tarifi yarışmacılar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, balık buğulama malzemeleri neler? Balık buğulama nasıl yapılır? Balık buğulama hangi balıklardan yapılır? İşte detaylar…

Magazin 05-10-20 23:34

Masterchef levrek marin tarifi

MasterChef 2020'de dün akşam yarışmacılar salaş balıkçı menüsü hazırlamak için kıyasıya mücadele verdi. Menüde yer alan levrek marin ise izleyiciler tarafından en çok merak edilen tarif oldu. İşte levrek marin detayları.

Yemek 23-09-20 07:30

Kumluca’da 5 bin levrek yavrusu denizle buluştu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde, balık sayısını ve çeşitliliğini artırmak amacıyla denize 5 bin levrek yavrusu bırakıldı’Geleceğimiz için kaynaklarımızı balıklandırıyoruz’ projesi kapsamında enstitüden özel bir tankerle Kumluca Karaöz Koyuna’na getirilen 5 bin yavru levrek, önce özel ilaçlı tanklara alındı.

Yurthaber 19-09-20 12:00

Kumluca’da 5 bin levrek yavrusu denizle buluştu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde, balık sayısını ve çeşitliliğini artırmak amacıyla denize 5 bin levrek yavrusu bırakıldı’Geleceğimiz için kaynaklarımızı balıklandırıyoruz’ projesi kapsamında enstitüden özel bir tankerle Kumluca Karaöz Koyuna’na getirilen 5 bin yavru levrek, önce özel ilaçlı tanklara alındı.

Yurthaber 19-09-20 12:00

Tavşanlı’da balık satış sezonu ve fiyatlar

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki balık pazarında sezon açıldı.Tavşanlı balık pazarına birçok çeşit balık günlük olarak getirilerek satışa sunuluyor.Balık Pazarı satıcılarından Kemal Akca, sezonu açtıklarını ve günlük olarak bol çeşit ile hizmet verdiklerini belirtti.Karadeniz, Marmara ve Ege Denizi’nden gelen balık çeşitlerinin Sardalye, levrek, çupra, somon, çinakop ve hamsi olduğunu belirten pazardaki balık satıcıları, herkesi omega deposu balık almaya davet ettiler.Pazarda balık fiyatları ise şu şekilde oldu, levrek, Çupra 40 TL, alabalık 25 TL, sardalye 20 TL, uskumrunun ise 25 TL ve palamut tane 10 TL olduğunu söylediler.

Yurthaber 12-09-20 11:04

Fırında Levrek Tarifi: Mükemmel Bir Davet Yemeği

Balık deyince hemen hemen herkesin aklına gelen levrek; akşam yemeği sofraların en leziz alternatiflerinden. Evde pişirdiğiniz an kendiniz özel hissetmeye başlayacağınızı söyleyebiliriz!

Yemek 18-08-20 10:35

Başkan Büyükakın, İzmit Körfezi’ne 6 bin yavru balık daha bırakacağız

Balıklandırma çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Hazırlıklarımız tamamlandığında Ekim ayı içerisinde 6 bin levrek, kalkan ve çupra yavrusunu daha İzmit Körfezi’ne bırakacağız” dedi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Surf Casting Sportif Olta Balıkçılığı Derneği Başkanı Kadir Cihan Pestil ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti.

Yurthaber 22-06-20 18:25