Maribor Haberleri

Maribor-Fenerbahçe maçı için hükmen mağlubiyet ihtimali! UEFA inceleme başlattı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Slovenya temsilcisi Maribor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Fenerbahçe, maçın 66. dakikasında skandal bir olay yaşamıştı. Rakip takım taraftarlarının çıkarttığı olaylar sonrası bir süre oyuna devam edilememişti. UEFA'nın bu konuyla ilgili araştırmaya başladığı ve hükmen mağlubiyet ihtimalinin üstünde durduğu öğrenildi.

Spor 18-08-2023 07:56

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, sürprize izin vermedi! Kanarya, Slovenya'daki rövanş öncesi kazandı...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Slovenya temsilcisi Maribor'u ağırladı. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabakaya futbolseverler yoğun ilgi gösterirken, 90 dakika büyük bir heyecana sahne oldu. İlk yarıda rakip kaleyi aşamayan sarı - lacivertliler, ikinci devrede bulduğu gollerle sahadan galip ayrıldı ve tur öncesi avantajı kaptı. İşte detaylar...

Spor 10-08-2023 22:57

Fenerbahçe'de Maribor maçı öncesi sakatlık! Kadrodan çıkarıldı...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda oynayacağı Maribor maçı öncesi UEFA’ya bildirdiği kadroda değişiklik yaparak Serdar Aziz’in yerine yeni transfer Alexander Djiku’yu ekledi.

Spor 09-08-2023 17:42

Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Maribor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Maribor maçının yayın ve tarih bilgileri merak ediliyor. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turundaki rakibi Slovenya'nın NK Maribor takımı oldu. Maçı seyretmek isteyen futbol severler Fenerbahçe Maribor maçı kanal ve saat bilgisini araştırmaya başladılar. Peki, Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Maribor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 04-08-2023 17:23

Maribor

Maribor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Maribor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.