Miranda Kerr Haberleri

Kendisini yaşam sonu doktoru olarak tanımladı! Yetişkinler ölmeden önce bunu görüyor ama çocuklar için durum farklı

Palyatif bakım doktoru Dr. Christopher Kerr, yıllardır yaşam sonu olayları üzerinde çalışıyor ve hastaların genellikle vefat etmeden önce onlara sevgi duygusu bırakan rüyalar ve hayaller gördüğünü söyledi. Yetişkinlerde 'sevgi' duygusunun aktif olduğunu dile getiren Dr. Kerr, çocuklarda ise sürecin biraz daha farklı bir şekilde işlediğini belirtti.

Trend 2024-04-24 08:52:28

Türkiye'de 5 yıldızlı otelde yaşamanın İngiltere'deki hayatından daha ucuza denk geldiğini fark etti! 1 ay boyunca otelde yaşayacak

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 24 yaşındaki Josh Kerr, Türkiye'deki 5 yıldızlı bir otelde konaklamanın İngiltere'deki evindeki daha ucuza mâl olduğunu fark edince sosyal medyada bu durumu paylaştı. İngiltere'deki evinde kira ve faturalarda dahil olmak üzere oteldeki yaşamın daha uygun olduğunu fark eden Kerr, 28 gününü Antalya'daki 5 yıldızlı otelde geçirmeye başladı.

Trend 2024-02-20 09:51:12

Sevgilisinden ayrıldıktan sonra bir anda ortadan kayboldu! Ailesi her yerde onu aradı... Cansız bedenini yatağın içinde betona gömülü halde bulundu

Brezilya'da yaşayan Luydiane Jamille Miranda isimli bir kadın erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra bir anda ortadan kayboldu. Ailesine şehir dışındaki büyükannesini ziyaret edeceğini söyleyen kadının cansız bedeni yatağın altına dökülen çimentonun içinde bulundu.

Trend 2023-10-13 08:57:59

Bir günde 8 estetik ameliyat oldu! Yalnızca karanlıkta cinsel ilişkiye giriyordu... ''Cinsel hayatım böyle kurtuldu''

İtalyan model Jenny Miranda, geçirdiği estetik operasyonlara ilişkin yaptığı açıklama ile gündem oldu. Yalnızca karanlıkta cinsel ilişkiye girmesine neden olan zayıflatıcı güvensizliklerden muzdarip olduktan sonra bu ayın başlarında bıçak altına yattı. Bir günde 8 estetik operasyon geçiren şimdi, her zamankinden daha seksi hissettiğini söyledi.

Trend 2022-12-25 13:07:07

Bir günde 8 estetik ameliyat oldu! Cinsel hayatım kurtuldu! Artık seks yaparken ışıkları kapatmıyorum

Estetik operasyonlara olan talep gün geçtikçe artıyor. Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle birlikte estetik operasyonlara olan bakış açısı da farklılaştı. Önceden bu ameliyatlara karşı büyük bir ön yargı varken toplum estetikleri kabullenmeye başladı. Miranda isimli genç kadın yaptırdığı estetiklerin cinsel hayatına olan katkılarını paylaştı.

Haber 25-12-22 09:42

Yetişkin içerik sektörüne böyle girdi! ''Kazadan sonra hareket bile edemiyordum ama...''

Kanada, Vancouver'da yaşayan Mia Miranda isimli genç kadın, 2020 yılın geçirdiği bir araba kazasının ardından hayatının nasıl değiştiğini anlattı. Başarılı bir şarkıcı ve seks işçisi olan Miranda, kazanın ardından nasıl yetişkin içerik platformlarına dahil olduğunu ve on binlerce sterlin kazandığını açıkladı.

Trend 22-10-22 09:49

Ödülleri toplamıştı! Türkiye’nin Oscar aday adayı “Kerr” filmi oldu

95. Akademi Ödülleri, En İyi Uluslarası Film kategorisi için Türkiye'nin aday adayı belli oldu. Tayfun Pirselimoğlu imzalı Kerr, bu yıl Akademi Ödülleri'nde "En İyi Uluslararası Film" adayı olabilmek için yarışacak.

Trend 12-09-22 17:52

Neşeli dans videolarının arkasındaki gerçek! Tarikat tarafından ele geçirilen gençler tacizden sömürüye korkunç şeylere maruz kalıyor

25 yaşındaki Miranda Derrick, 1 milyondan fazla takipçisi olan bir sosyal medya fenomeni. Bir dansçı olan genç kadın güzelliğini ve dans kabiliyetini sergileyen paylaşımlarıyla büyük ilgi topluyor. Kendisi gibi dansçı olan eşiyle dev bir malikanede çektiği videolar birçok kişinin beğenisini kazanıyor. Ancak genç kadının ailesi hikayenin başka bir yüzü olduğunu iddia ediyor.

Trend 18-06-22 12:25

Babasını da teröristler öldürmüştü! Steve Kerr’den ABD’deki ilkokul katliamı sonrası tepki

Arap tarihi profesörü olan babasını yıllar önce Lübnan'da teröristlerin silahlı saldırısında kaybeden Golden Warriors Başantrenörü Steve Kerr, ABD'de bir ilkokulda yaşanan katliam sonrası sinirlerine hakim olamadı...

Spor 25-05-22 14:43
NBA

Ayça Ayşin Turan duru güzelliğiyle büyüledi! Miranda Kerr gibisin

Dizi ve film oyuncusu olan Ayça Ayşin Turan Ada Masalı, Arıza, Zemheri gibi dizilerde aldığı rolle seyircilerin belleğinde yer edindi. Duru güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu, dünyaca ünlü manken Miranda Kerr'e benzetildi.

Magazin 12-04-22 23:32

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu (2)

Festivalde "İki Şafak Arasında", "Okul Traşı" ve "Kerr" en fazla ödül alan filmler oldu

Yurthaber 09-10-21 22:44

Doktorlar 1 yıllık ömür biçti! Tüm mal varlığını tatillere ve eğlencelere harcadı

Miranda Simard, kanser hastalığı tedavisi görürken doktorlar ona sadece 1 yıl yaşayabileceğini söyledi. ‘Yapılması gerekenler’ listesindeki her şeyin tadını çıkartmak için tüm birikimini harcayan Simard, TikTok hesabından yaşadığı süreci paylaştı. Doktorların tahmin ettiğinden daha uzun yaşayan kadın takipçilerini şaşkına çevirdi.

Trend 20-08-21 09:57

Miranda Kerr’den eski kocası hakkında çarpıcı sözler: Artık benim ağabeyim

Miranda Kerr, eski eşi Orlando Bloom ve onun şu anki nişanlısı Katy Perry ile çok iyi ilişkileri olduğunu söyleyerek, Bloom'u ağabeyi gibi gördüğünü anlattı. Kerr, Katy Perry hakkında da “Onu oğlumun babasından daha çok seviyorum" dedi.

Magazin 19-08-21 10:44

Gaziantep FK'da üç futbolcu ile yollar ayrıldı

Gaziantep Futbol Kulübü, Andre Sousa, Junior Morais ve Roderick Miranda ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor 29-05-21 15:05

Orlando Bloom'un eski eşi Miranda Kerr'den Katy Perry'e yorum

Ağustos ayında aktör Orlando Bloom'dan ilk bebeğini dünyaya getiren şarkıcı Katy Perry, sosyal medya hesabından emzirme dönemiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Perry'nin gönderisine Bloom'un eski eşi Miranda Kerr, yorum yaparak "Seni seviyorum" dedi.

Magazin 14-10-20 11:06

Koronavirüs salgını - İtalya’da çalıştığı hastanenin fotoğraflarını çeken hemşire: “Siperdeymişiz gibi hissediyoruz”

İtalya’nın Lombardia bölgesindeki küçük Cremona kentindeki tek hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalışan hemşire Paolo Miranda bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken bir yandan da yoğun bakım ünitesinden fotoğraflar çekerek bu dönemi kayıt altına alıyor.

Haber 25-03-20 13:25

Koronavirüs salgını - İtalya’da çalıştığı hastanenin fotoğraflarını çeken hemşire: “Siperdeymişiz gibi hissediyoruz”

İtalya’nın Lombardia bölgesindeki küçük Cremona kentindeki tek hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalışan hemşire Paolo Miranda bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken bir yandan da yoğun bakım ünitesinden fotoğraflar çekerek bu dönemi kayıt altına alıyor.

Haber 25-03-20 13:25

Koronavirüs salgını - İtalya’da çalıştığı hastanenin fotoğraflarını çeken hemşire: “Siperdeymişiz gibi hissediyoruz”

İtalya’nın Lombardia bölgesindeki küçük Cremona kentindeki tek hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalışan hemşire Paolo Miranda bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken bir yandan da yoğun bakım ünitesinden fotoğraflar çekerek bu dönemi kayıt altına alıyor.

Haber 25-03-20 13:25

ABD Basketbol Milli Takımı'nda hazırlıklar sürüyor

ABD Erkek Basketbol Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Steve Kerr, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na erteleme olmayacakmış gibi hazırlandıklarını açıkladı.

Spor 18-03-20 13:33

ASHİB, Güney Amerika’ya ihracat kapısını Miranda’dan aralıyor

Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB), Venezuela’nın Miranda Eyalet Valisi Hector Rodriguez’i Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nde (AKİB) ağırladı.

Yurthaber 15-12-19 10:47

Miranda Eyaleti heyetinden İstanbul Valiliğine ziyaret

İstanbul Valiliği ve Miranda Eyaleti Valiliği arasında mutabakat zaptının da imzalandığı ziyarette, heyetler arasında görüş alışverişinde bulunuldu

Haber 10-12-19 18:50

Yeni bir referanduma gidersek AB’de kalma kararı çıkacak

50. maddenin mimarı Lord John Olav Kerr: - “Yeni bir referanduma gidersek ki bence gideceğiz, işte o referandumda AB’de kalma kararı çıkacak" - "Son 3 yıl İngiliz halkı için son derece öğretici oldu. Anket sonuçlarındaki değişikliğin bir nedeni de bu"

Haber 12-10-19 11:11

Maduro’dan gaz dolum tesisindeki patlama için sabotaj suçlaması

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Miranda eyaletinde bir gaz dolum tesisinde meydana gelen patlamanın sabotaj olduğunu, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haber 26-08-19 16:36

Maduro’dan gaz dolum tesisindeki patlama için sabotaj suçlaması

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Miranda eyaletinde bir gaz dolum tesisinde meydana gelen patlamanın sabotaj olduğunu, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumartesi akşamı Miranda eyaletinde yaklaşık 6 bin 500 kişinin evlerinden tahliye edilmesine yol açan gaz dolum tesisindeki patlamanın bir sabotaj olduğunu öne sürdü.

Haber 26-08-19 16:20

Miranda Kerr üçüncü kez hamile

2017 yılında iş insanı Evan Spiegel ile evlenen Avustralyalı model Miranda Kerr, üçüncü kez annelik mutluluğu yaşayacak.

Magazin 30-03-19 16:45

Miranda Kerr'in fit kalma sırrı ortaya çıktı!

Süpermodellerin fit vücutlarının sırları ortaya çıktı. İçlerinden en ilginci ise Miranda Kerr'inki oldu. Ünlü modeller nasıl böyle fit kalıyor? İşte sırları...

Trend 25-03-19 15:32

Venezuela’nın bazı bölgelerinde yeniden elektrikler kesildi

Venezuela’nın Miranda, Vargas, Karakas, Merida ve Carabobo bölgelerinde elektrikler yeniden kesildi.

Haber 20-03-19 10:05

Venezuela'da elektrik kesintisi iddiası

Başkent Caracas ve Miranda kentinin bazı bölgelerinde elektriğin yeniden kesildiği öne sürüldü

Haber 18-03-19 22:38

Brexit bitmeyen bir kabusa dönüşebilir

İngiltere'nin eski Başbakanlık Müsteşarı Lord Kerslake: - "Bir zamanlar aşırı abartılmış bir şekilde Brexit'in bir rüya ülkesi olduğu umuluyordu. Brexit'in hiç bitmeyen bir kabusa dönüşme tehlikesi var" - Eski Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Lord Kerr: - "May'in anlaşmasıyla AB'den ayrılmak karanlığa adım atmak olur" - "Gelecek müzakere çok daha uzun zaman alacak ve elimiz çok daha zayıf olacak"

Haber 08-02-19 18:25

Boston Celtics 111 - 115 Golden State Warriors

NBA'de Boston Celtics'i 115-111 yenen Golden State Warriors'ı çalıştıran Steve Kerr, lig tarihinde 300 galibiyete en hızlı ulaşan başantrenör oldu.

Spor 27-01-19 10:18
NBA

AP Yeşiller Grubundan Türkiye ve Avrupa’ya Eleştiri

Güneydoğu’da yaşanan sorunları yerinde görmek üzere Diyarbakır’a gelen Avrupa Parlamentosu Milletvekili Ana Miranda hem Türkiye’yi hem Avrupa’yı eleştirdi

Haber 22-12-18 20:10

Panamalı Büyükelçi AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Panama'nın Ankara Büyükelçisi Jorge Hernan Miranda Corona, haber kategorisinde "Kahraman itfaiyeci", yaşam kategorisinde "İstanbul'da dolunay", spor kategorisinde "3 adım" fotoğraflarına oy verdi

Haber 13-12-18 16:53

Kate Middleton kusursuz cildini buna borçlu! İşte kuşburnu yağı hakkında bilmedikleriniz

Bu kadar çok ünlünün kuşburnu yağını sevmesinin ve günlük cilt bakım rutinlerine dahil etmesinin bir nedeni var. Bu yağ, antiviral, antibakteriyel ve antifungal özelliklere sahip cilt besleyici vitaminler, esansiyel yağ asitleri ve fenollerle doludur. Kate Middleton kusursuz bir cilt elde etmek için kuşburnu yağı kullanıyor. Miranda Kerr, yaşlanmanın önlenmesi söz konusu olduğunda bu yağın harika olduğunu söylüyor. Öyleyse bu yağı cilt bakımı rutininize eklemenizin zamanı geldi.

Kadin 17-09-18 14:02

Golden State Warriors, Steve Kerr İle Nikah Tazeledi

Son NBA şampiyonu Golden State Warriors, Başantrenör Steve Kerr’in sözleşmesini uzattı.NBA Finalleri’nde Cleveland Cavaliers’ı 4-0...

Yurthaber 18-07-18 11:39

Curry, NBA play-off'ları ilk turunda oynayamayacak

Golden State Warriors Başantrenörü Kerr: - "(Curry'nin sakatlığı) Play-off ilk turunda oynaması mümkün değil"

Haber 26-03-18 11:41

Sex and the City'nin yıldızı Cynthia Nixon, New York valisi olmaya aday

ABD'nin ünlü dizisi Sex and the City'de Miranda karakterini oynayan Cynthia Nixon, New York Valisi olabilmek için seçimlere adaylığını koyacağını açıkladı. 51 yaşındaki liberal aktivist ve oyuncu seçilirse, eyaletinin tarihindeki ilk kadın vali ve kamuoyu önünde eşcinsel olduğunu açıklayan ilk vali olacak.

Haber 20-03-18 03:13

Kerr'den tarihe geçen 250. galibiyet

Golden State Warriors Başantrenörü Steve Kerr, 302 maçta 250 galibiyet elde ederek, bu rakama 346 karşılaşmada ulaşan Phil Jackson'ın NBA rekorunu kırdı

Haber 11-02-18 11:13

Steve Kerr'den tarihi rekor

Golden State Warriors Başantrenörü Steve Kerr, 302 maçta 250 galibiyet elde ederek, bu rakama 346 karşılaşmada ulaşan Phil Jackson'ın NBA rekorunu kırdı.

Spor 11-02-18 09:50
NBA

O model itiraf etti: Bana burada tecavüz etti

ABD’li model Miranda Vee, ünlü modeller Gigi ve Bella Hadid’in iş adamı babası Muhammed Hadid’in kendisine tecavüz ettiğini itiraf etti

Magazin 04-02-18 14:56

Rocio Miranda voleybolu bıraktı!

Voleybol dünyasının en seksi ismi olan Perulu Rocio Miranda'dan üzücü haber geldi. Seksi isim, voleybolu bıraktığını ve emekli olduğunu açıkladı. Artık onu parkelerde izleyemeyeceğiz...

Spor 31-10-17 17:26

Başkan Ataç’tan Büyükelçi Corona’ya Ziyaret

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Panama’nın Ankara Büyükelçisi Jorge Hernan Miranda Corona’yı makamında...

Yurthaber 19-07-17 13:33

Merak edilen düğünden ilk fotoğraf geldi

İki ay önce Snapchat'in Ceo'su Evan Spiegel ile evlenen top model Miranda Kerr'in düğün fotoğrafları ortaya çıktı.

Magazin 17-07-17 10:48

Venezuela'da İçişleri Bakanlığı Miranda eyaletinin polisini ele geçirdi

Venezuela İçişleri Bakanlığı, muhaliflerin yönetimindeki Miranda eyaletindeki polis gücünün kontrolünü eline aldı. Eyaleti yöneten muhalif lider Henrique Capriles ise polisleri anayasayı ihlal eden emirlere uymamaya davet etti.

Haber 13-06-17 06:51

Arda Turan'ın Rus güzelle videosu rekor kırdı

Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın, Rus model Miranda Shelia ile aşk yaşamaya başladığı öne dürüldü.

Magazin 16-12-16 10:04

Brezilya televizyonunda olay!

Tarihinde ilk kez küme düşen Internacional'in eski başkanı Fernando Miranda, gazeteci Julio Riberio'nun yorumlarına sinirlenip yumruk attı.

Spor 13-12-16 13:17

Miranda Kerr'in Yeşil Tanrıça Smoothie'si

Sabahları maksimum enerji ve canlılık için alkalize ekili, besin değeri yüksek, vitamin ve mineraller açısından zengin güçlü bir smoothie.

Yemek 18-11-16 12:19

Miranda Kerr'den Sağlık ve Güzellik İçin Beslenme Önerileri

Her zaman söylendiği gibi. Gerçek güzellik içimizde!

Yemek 18-11-16 11:23

Miranda Kerr, Milano Moda Haftası'na damga vurdu

Bir süre önce Snapchat'in kurucusu Evin Spiegel'le evlilik kararı alan dünyaca ünlü model Miranda Kerr, Milano Moda Haftası'nda boy gösterdi. Defile öncesi giydiği şarap rengi elbise ile dikkatleri üzerine çeken Kerr, podyumda da yere uzanan bir elbiseyle beğeni topladı.

Magazin 28-09-16 15:14