Miranda Kerr Haberleri Ve Son Dakika Miranda Kerr Haberleri

Miranda Kerr Haberleri Ve Son Dakika Miranda Kerr Haberleri

20 Nisan 1983 Sidney doğumlu Miranda Kerr, Avusturalyalı bir mankendir. Modellik kariyerine 1997 yılında başlayan Kerr ayrıca bir iş kadınıdır.Organik cilt bakım ürünleri satan Kora Organics’in kurucusudur. Treasure Yourself (Kendine Değer Ver) adlı bir kitabı da olan Kerr, 13 yaşındayken Dolly adlı gençlik magazin dergisinin düzenlediği kapak yüzü yarışmasında birinci olduktan sonra bir mankenlik ajansı ile anlaşmış ve hem kariyerini ilerletmiş hem de okulunu sürdürmüştür. Victoria Secret için de mankenlik yapan Miranda Kerr 2010 yılında ünlü oyuncu Orlanda Bloom ile evlenmiş ancak çift 2013 yılında boşanmıştır. Çiftin 2011 yılında doğan Flynn Christopher adlı bir çocukları bulunmaktadır.

Miranda Kerr Haberleri

Rahatlık da şıklık kadar önemli! Rihanna'dan Emrata'ya ünlülerin seyahat kombinlerini sizler için derledik

Tatile çıkmadan önce dolabını karıştırıp "Yolculukta ne giysem acaba?" diyenler buraya! Ünlüler, birbirinden renkli ve iddialı kombin seçimleriyle her yerde şıklığını sürdürüyor. Biz de Dua Lipa, Rihanna, Madonna gibi pek çok ünlünün tarzından ilham alarak seyahatlerde şıklık ve rahatlık sunacak ürünleri bir araya getirdik. Gelin, tatil yolculuğu sırasında dikkatleri üzerinize çekecek kombin önerilerine birlikte göz atalım.

Magazin 23-08-2023 14:38

Ayça Ayşin Turan duru güzelliğiyle büyüledi! Miranda Kerr gibisin

Dizi ve film oyuncusu olan Ayça Ayşin Turan Ada Masalı, Arıza, Zemheri gibi dizilerde aldığı rolle seyircilerin belleğinde yer edindi. Duru güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu, dünyaca ünlü manken Miranda Kerr'e benzetildi.

Magazin 12-04-2022 23:32

Ünlülerin doğal güzellik sırları

Her kadının kendine ait cilt bakımı ve güzellik sırları bulunuyor. Bu sırlar bazen oldukça etkili olabiliyor. Ünlülerin ciltlerin ve saçlarının güzellikleri herkes tarafından merak ediliyor. Aralarında oldukça şaşırtan güzellik sırları bulunuyor. İşte ünlülerin güzellik sırları…

Kadin 31-03-2022 11:06

Miranda Kerr

Miranda Kerr Hakkındaki Haberler Mynet'te. Miranda Kerr Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.