Önder Karaveli Haberleri

Sakaryaspor-Adanaspor maçının ardından

Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta: "Bugün oyuncu arkadaşlarım anın tadını çıkardı" - Adanaspor Teknik Direktörü Önder Karaveli: "Yapmamız gerekenler konusunda yeteri kadar başarılı olamadık"

Yurthaber 16-10-2022 23:23

Adanaspor, teknik direktör Önder Karaveli ile sözleşme imzaladı

Önder Karaveli: "Ben ve beraber çalışacağımız arkadaşlarımızın tek düşündüğü şey Adanaspor'un iyi olması, tek isteğimiz bu"

Yurthaber 27-09-2022 16:43

Adanaspor teknik direktör Önder Karaveli ile prensip anlaşmasına vardı

Adanaspor teknik direktör Önder Karaveli ile prensip anlaşmasına vardı

Yurthaber 26-09-2022 20:53

Önder Karaveli'nin yeni adresi Adanaspor oldu!

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın'ın yerine göreve getirilen ve kısa süre takımın başında kalan Önder Karaveli'nin yeni adresi belli oldu.

Spor 26-09-2022 20:29

Beşiktaş'ta altyapı koordinatörü olmuştu! Önder Karaveli, Adanaspor ile anlaşmaya vardı...

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrasında takımın başına geçen Önder Karaveli, Valerien Ismael'in görevi devretmesinin ardından altyapı koordinatörlüğüne getirilmişti. Siyah - beyazlı takımla 18 resmi maça çıkan Karaveli, 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak görevinden ayrılmıştı. 48 yaşındaki çalıştırıcının Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un başına geçeceği iddia edildi.

Spor 24-09-2022 17:46

Sergen Yalçın'ı adeta bitirmişti! Batshuayi şimdi de Galatasaray yolunda... ''Sakın almayın''

Son dakika haberleri: Beşiktaş'ta kötü bir sezon geçiren ve taraftarların geldiği ilk günden beri eleştirdiği Batshuayi yeniden gündeme geldi. Siyah-beyazlılarda kaçırdığı gollerle ilk önce Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılmasına sebep olduğu söylenen Batshuayi devamında Önder Karaveli'yi de takımda tutamadı. Şimdi ise Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk'un Belçikalı ismi istediği konuşuluyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 01-07-2022 15:30

Beşiktaş'ta Valerien Ismael de puan kayıplarına çare olamadı

Bu sezon 15'er karşılaşmada görev yapan Sergen Yalçın yönetiminde 24, Önder Karaveli döneminde ise 20 puan kaybeden Beşiktaş, teknik direktör Ismael'le de 4 maçta 7 puan kaybı yaşadı

Yurthaber 26-04-2022 10:50

Son dakika: Fransa'ya damga vuran gol kralı, Süper Lig'e geliyor!

Son dakika haberleri: Bu sezon mücadele ettiği tüm kulvarlarda beklentilerin altında kalan ve Sergen Yalçın ile Önder Karaveli sonrasında göreve Valerien Ismael'i getiren Beşiktaş, yeni sezonda bambaşka bir profil sergilemek istiyor. Hücum hattını değiştirmek isteyen siyah - beyazlılar, hedefine Fransa 2. Ligi'nde gol krallığını sürdüren ve Lionel Messi ile Neymar'dan fazla gol atan Rhys Healey’i aldı.

Spor 20-04-2022 08:50

Mario Gomez'den Beşiktaş'a Valerien Ismael uyarısı!

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu iki kupayla tamamlayan teknik direktör Sergen Yalçın ile yolları ayırmış ve Önder Karaveli ile devam etme kararı almıştı. Karaveli'nin de inişli çıkışlı bir performans sergilemesi sonrasında yeni hoca arayışına başlayan siyah - beyazlılar, Valerien Ismael ile anlaşmaya varmıştı. Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez, genç teknik direktör hakkında takım arkadaşlarını uyardı. İşte haberin detayları...

Spor 24-03-2022 16:29

Son dakika: Beşiktaş'ta teknik direktör için son karar belli oldu!

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezonu hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğuyla taçlandıran Beşiktaş, bu sezon mücadele ettiği kulvarlarda beklentilerin altında kalmıştı. Sezona Sergen Yalçın ile başlayan siyah - beyazlılarda art arda gelen kötü sonuçların ardından deneyimli teknik direktörle yolları ayırmış ve Önder Karaveli ile devam kararı alınmıştı. Kara Kartal'ın yeni sezondaki hocasının kim olacağı merakla beklenirken, yönetimin yaptığı toplantıda çıkan sonuç belli oldu.

Spor 22-03-2022 17:31

Beşiktaş için olay sözler: Seneye bu takımda olmaz!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın üst üste aldığı kötü sonuçlar taraftarın ve spor kamuoyunun tepkisini çekti. Beşiktaşlı futbolcuların Dolmabahçe'de ortaya koyduğu performans, çokça eleştiri aldı. Spor yazarlarından siyah - beyazlı takım için flaş iddialar geldi. İşte detaylar...

Spor 20-03-2022 10:48

Son dakika: Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü milli arada geliyor!

Beşiktaş için son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Geçtiğimiz sezon hem şampiyon olan hem de Türkiye Kupası'nı alan Beşiktaş, bu sezon beklentilerin çok altında kaldı. Mücadele ettiği kulvarların hepsinde hedeflerinin çok uzağında yer alan siyah - beyazlılar için gündeme yeni bir teknik direktör haberi geldi. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, anlaştıkları ismi açıkladı. İşte detaylar...

Spor 20-03-2022 09:36

Önder Karaveli puan kayıplarını buna bağladı! ''Kendi olduğum 15 maçta...''

Beşiktaş'ın Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli açıklamalarda bulundu. Karaveli, "Berabere biten maçlarda hemen hepsinde oyununun kontrolü bizdeydi. Ama sonuçlandırma sorunlarından dolayı, bazen de bireysel hatalardan dolayı yediğimiz gollerden kazanamadığımız maçlardı. Bugün de buna benzer senaryo oldu" dedi.

Spor 19-03-2022 21:47

Beşiktaş tribünlerinden Sergen Yalçın sesleri! Survivor için Dominik'e gitti ama...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor ile oynadığı maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Bu skorla birlikte siyah-beyazlılar ligde 3 maç üst üste galip gelememiş oldu. Stada gelen taraftarların da oyunculara tepkisi büyüktü. Karşılaşmanın sonlarına doğru tribünlerden ''Sergen Yalçın'' sesleri yükseldi. Takımdan ayrıldıktan sonra hiçbir açıklama yapmayan Sergen Yalçın'ın ise jüri üyeliği yapmak için Survivor'a gittiği öğrenildi.

Spor 19-03-2022 21:20

Son dakika: Beşiktaş'ta teknik direktör kararı verildi! Onunla el sıkışalım!

Son dakika haberleri: Sezona çift kupalı Sergen Yalçın liderliğinde başlayan ancak daha sonra yaşanan ayrılıkla birlikte Önder Karaveli ile devam eden Beşiktaş'ta yeni sezon için teknik direktör kararı verildi. Ahmet Nur Çebi, gelecek sezon takımı çalıştırmasını istediği ismi belirledi. İşte detaylar...

Spor 18-03-2022 13:52

Önder Karaveli'den sert eleştiri!

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Galatasaray maçı sonrası konuştu. Karaveli, "Geçmiş maçlarda oyunu kazanıyorduk. Oyunun bütününe bakınca kazanamadık ve maçı da kaybettik. Galatasaray başka goller de atabilirdi. İlk yarıda kornerler dışında varlık gösteremedik. İkinci yarı daha iyiydik ama yine yeterince üretken olamadık. Kazanmayı hak edecek bir oyun oynamadık." dedi.

Spor 14-03-2022 23:00

Galatasaray, Beşiktaş karşısında skoru 2-0 yapınca ilginç taktik...

Galatasaray-Beşiktaş maçına hızlı başlayan sarı-kırmızılılar skoru 32 dakikada 2-0'a getirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, futbol sahalarında ender gördüğümüz anlardan birine imza atarak 38. dakikada 2 oyuncu değişikliği birden yaparak taktik değiştirdi.

Spor 14-03-2022 20:50

Önder Karaveli: Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor 14-03-2022 19:06

Önder Karaveli'den Galatasaray açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Medipol Başakşehir maçı sonrası konuştu. Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Karaveli, ""Galibiyet sıralamadaki yerimizi değiştirecekti ama olmadı. Umarım gelecek hafta kazanırız." ifadelerini kullandı.

Spor 07-03-2022 23:31

Sivasspor-Beşiktaş maçının ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli: "Bütün takımımı, beraber çalıştığımız bütün arkadaşlarımızı bu galibiyet için kutluyorum. Bizim adımıza ligde gitmek istediğimiz noktaya biraz daha yaklaşmak adına harika bir galibiyet oldu"

Yurthaber 26-02-2022 22:57

Önder Karaveli Beşiktaşlı futbolculara seslendi! 'Herkesin performansından...''

Süper Lig’in 26. haftasında Altay’ı sahasında 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ta Teknik Direktör Önder Karaveli maçın ardından konuştu. 3 maçlık beraberlik serisinin ardından büyük takım reaksiyonu gösterdiklerini söyleyen Karaveli, "Çok mutluyum. İsteklerimizin bir çoğunu oyuncularımız yerine getirdi. Herkesin performansından memnunum. Daha iyisi de olabilirdi ama stresli bir ortamdı." dedi.

Spor 19-02-2022 22:17

Beşiktaş-Altay maçının ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli: "Oyuncularımız bugün büyük takım reaksiyonu gösterdi"

Yurthaber 19-02-2022 22:12

Adana Demirspor-Beşiktaş maçının ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli: - "Oyunun son bölüme bakarsanız buradan 1 puanı aldığımızı düşünüyorum"

Yurthaber 14-02-2022 23:21

Önder Karaveli, teknik direktörlüğe devam etmek istiyor:

"Bugün Beşiktaş'ta, belki yarın da Beşiktaş'ta, belki başka bir yerde mesleğime devam etmek istiyorum" - Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı: - "Başka antrenörlerle görüşmüyoruz, tamamen projeye odaklandık"

Yurthaber 30-01-2022 13:29

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli'den ilginç hayal: Sihirli değneğim olsa...

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Beşiktaş'ın Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Önder Karaveli, takımın durumu ve transferler hakkında konuşurken ilginç bir hayalinden bahsetti. Karaveli, "Sihirli bir değneğim olsa, 'Beşiktaş dünyanın en büyük kulübü olsun' dokunuşunu yaparım." ifadelerini kullandı.

Spor 30-01-2022 12:43

Son dakika: Sosyal medya karıştı! Beşiktaş taraftarından Sergen Yalçın'a olay tepki

Son dakika: Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'a taraftarlardan tepki yağıyor...Ayrıldığından beri ilk kez yayıncı kuruluştan Güntekin Onay'a konuşan Sergen Yalçın, Önder Karaveli'nin başarılı performansının üstüne, "Önder hocayı getiren benim, altyapıyı da ben kurdum. Ekip de bana ait. Bütün projeyi ben yaptım." dedi. Beşiktaş taraftarı Önder Karaveli'nin başarısına gölge düşürülmesine ağır tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 19-01-2022 17:11

Önder Karaveli'den rotasyon açıklaması! Sinyali verdi...

Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli, Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendikleri maç sonrasında konuştu

Spor 18-01-2022 23:53

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den Önder Karaveli açıklaması!

Son dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Önder Karaveli ve Ceyhun Kazancı basın toplantısında konuştu. Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın teknik direktörünün Önder Karaveli olduğunu duyurduktan sonra Ceyhun Kazancı'nın da Sportif Direktör olduğunu açıkladı.

Spor 13-01-2022 12:09

Beşiktaş'ta Önder Karaveli ile devam edilecek mi? Emre Kocadağ dobra dobra açıkladı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, siyah-beyazlı takımın gündemindeki soruları yanıtladı. Sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında gelen Önder Karaveli ile devam edilip edilmeyeceği sorusuna cevap veren Kocadağ, "Önder Karaveli şu an devam ediyor zaten. Önemli olan burada bizim izleyeceğimiz politika ve strateji. Önder Karaveli devam ediyor ama biz yine projemize uyan bir isimle sözleşme imzalayabiliriz." ifadelerini kullandı.

Spor 09-01-2022 22:27

Beşiktaş'ta fetret devri! Takımın başına geçecek hoca kalmadı...

Beşiktaş, yardımcı antrenör Serdar Topraktepe’nin koronavirüs testinin de pozitif çıktığını açıkladı. Rizespor maçında, Beşiktaş Futbol Akademisi antrenörlerinden Halim Okta, takımın başında sahaya çıkacak. Beşiktaş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Teknik Sorumlu Önder Karaveli'nin de pozitif olduğunu açıklamıştı. Karaveli'nin yardımcısının da pozitif olmasından dolayı takımın başında utbol Akademisi antrenörlerinden Halim Okta yer alacak.

Spor 08-01-2022 00:23

Beşiktaş'ta Önder Karaveli tarihe geçti! İlk kupası...

Beşiktaş'ın hocası Önder Karaveli, Fraport TAV Antalyaspor'u mağlup ederek Turkcell Süper Kupa'yı kazandıkları maçın ardından konuştu. Önder Karaveli Beşiktaş'ın başında ilk kupasını kazanmış oldu.

Spor 06-01-2022 00:36

Önder Karaveli'den Süper Kupa açıklaması! ''Kupayı kazananın...''

Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay'ı 1-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Karaveli, "Zor geçeceğini biliyorduk. Hiçbir maç kolay geçmiyor. 3 gündür maçların zor geçtiğini izledik. Zor olacağını biliyorduk bugün maçı kolaylaştıracak şey, golü bulmaktı. İlk yarı olmadı ancak ikinci yarı golü de bulduk. Kalemizde pozisyonlar da verdik ancak kazandık" dedi.

Spor 30-12-2021 23:36

Önder Karaveli'den Konyaspor'a tebrik!

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası konuştu. Karaveli, " 90'da ön tarafta bitiremediğimiz bir atak, kalabalık olmamıza rağmen bize gol olarak döndü. Konyaspor'u kutlarım" dedi.

Spor 28-12-2021 00:02

Beşiktaş'ta Önder Karaveli çalışmaya devam ediyor! Galatasaray-Antalyaspor maçını...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası 3 maça çıkan Önder Karaveli, aldığı 7 puanla taraftarın sevgilisi haline geldi. Beşiktaş Teknik Direktörü konumunda bulunan Önder Karaveli, Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasını tribünden takip ediyor. İşte detaylar...

Spor 25-12-2021 16:29

Son Dakika: Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli'nin fotoğrafı tepki çekti!

Son Dakika Beşiktaş Haberleri: Göztepe'yi 2-1 mağlup eden Beşiktaş, Önder Karaveli ile 3 maçta 7 puan topladı. Taraftarların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Karaveli hoca için dün gece sosyal medyada dolaşan fotoğrafa tepki yağdı. Önder Karaveli Vodafone Park’tan personel aracıyla ayrıldı. Beşiktaş takım otobüsüne binmeyen Karaveli için taraftarlar başkan Ahmet Nur Çebi'ye çağrıda bulunarak özel bir araç tahsis edilmesini istedi. İşte detaylar...

Spor 24-12-2021 07:51

Son dakika: Beşiktaş, Önder Karaveli ile devam edecek mi? Başkan Ahmet Nur Çebi açıkladı!

Son Dakika Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2-1 kazandıkları Göztepe maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik direktör Önder Karaveli hakkında konuşan Çebi, Süper Lig'de bulunan hakemler hakkında da çok sert konuştu. İşte detaylar...

Spor 23-12-2021 23:28

Son dakika: Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli gözyaşlarını tutamadı!

Son Dakika Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, Göztepe maçı sonrasında konuştu. Karşılaşma sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Karaveli, maç sonunda verdiği röportajla gündem oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 23-12-2021 23:15

Rasim Ozan Kütahyalı, Önder Karaveli için ne dedi? Beşiktaş’tan isim vermeden ‘Müptezel’ göndermeli sert cevap!

Dün akşam, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçın ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusu Önder Karaveli’nin açıklamalarını değerlendiren spor yorumcuları Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar’a Beşiktaş’tan tepki geldi. Siyah-beyazlı kulüp, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar’ın Önder Karaveli’ye yönelik yaptığı açıklamalara isim vermeden, ‘’Müptezel’’ diyerek tepki gösterdi.

Spor 20-12-2021 15:28

Son dakika: Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi sonrası Önder Karaveli konuştu! ''Beşiktaş taraftarı...''

Son Dakika Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş'ın Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş taraftarına seslenen Karaveli, "Beşiktaş taraftarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Onlar kazanamasa bile mücadele edeni destekler." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 19-12-2021 21:29

Beşiktaş taraftarına Şenol Güneş müjdesi!

Beşiktaş yönetimi yeni hoca konusunda kolları sıvadı. Dün yapılan 5 saatlik toplantıda U-19'un hocası Önder Karaveli ile biraz daha devam etme kararı alındı. Beşiktaş yönetimi yaptığı açıklamada daha detaylı bir araştırmanın yapılacağını ve hoca kararının öyle verileceğini ifade etti. Bu gelişmenin ardından siyah-beyazlı taraftarların çok istediği Şenol Güneş ismi sosyal medyada ön plana çıkmaya başladı.

Spor 14-12-2021 12:00

Son dakika: Beşiktaş'ta teknik direktör belli oldu

Son dakika haberine göre Beşiktaş yönetimi, teknik direktörlük konusunda Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı.

Spor 13-12-2021 19:51

Önder Karaveli kimdir, kaç yaşında ve nereli? Önder Karaveli hangi takımları çalıştırdı?

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın döneminin sona ermesinin ardından takımın başına Önder Karaveli getirildi. UEFA Pro Lisanslı çalıştırıcı Önder Karaveli, ilk olarak Beşiktaş’ın alt yapısında yardımcı antrenör olarak kariyerine başlamıştı.

Spor 09-12-2021 12:52