Power Bank Haberleri

Uzun saatler süren uçuşları daha dayanılır hale getiren ürün önerileri

Her ne kadar ulaşımın en kısa yolu olsa da seyahat ettiğiniz yere göre uçak yolculukları da bazen çok uzun saatler sürebiliyor. Uçaktaki yolcular bazı ihtiyaçlarını karşılayabiliyor olsa da bunlar her zaman yeterli olmayabiliyor. Bu nedenle biz de uçak yolculuklarınızın daha keyifli geçmesi için yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz pratik, eğlenceli ve uygun fiyatlı bazı ürünleri derledik.

Haber 07-03-2024 14:55

Neden daha önce almamışım diyeceğiniz, kendisi küçük etkisi büyük TikTok ürünleri

Teknoloji harikası kimi ürünler var ki, o ürünleri kullanınca ilk tepkimiz "Neden bunu daha önce keşfedememişim?" oluyor. Günlük hayatta yaşadığımız basit problemleri çözecek binlerce ürün içinde belki de çok azından haberdarız. Sizin için hayatınızı kolaylaştıracak o ürünlerden TikTok'ta viral olan birkaçını bulduk. İşte bir kez kullanınca "İyi ki almışım." diyeceğiniz o ürünler!

Haber 20-10-2022 14:25

2022'nin en trend ve en çok satan 250 TL altı teknoloji ürünleri

"250 TL altına satılan elektronik ürün kaldı mı?" diye düşünüyor olabilirsiniz. Her ne kadar inandırıcı gelmese de bu fiyatlara hayatınızı kolaylaştıran onlarca farklı elektronik ürün bulmanız mümkün. Siz zahmet etmeyin diye biz biraz araştırma yaptık ve 2022'nin en trend teknoloji ürünleri arasından 250 TL altına satılanları bir araya getirdik. Haydi gelin, bu ürünleri inceleyelim!

Haber 11-10-2022 15:59

Şarj sorunuyla başları dertte olan iPhone kullanıcılarına iPhone için en iyi powerbank modelleri

iPhone model cep telefonu olup şarj sorunu olmayan kişi sayısı oldukça az olabilir. Özellikle önceki nesil modellerden kullananlar, sürekli olarak şarj problemi yaşar. Yine de bu soruna çözüm bulmak mümkün. Piyasadaki birçok ürün, iPhone cihazlar için üretilir. Siz de sık sık şarj sıkıntısı yaşayan kişilerdenseniz listelediğimiz iPhone için en iyi powerbank modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 05-09-2022 09:40

Power Bank

Power Bank Hakkındaki Haberler Mynet'te. Power Bank Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.