Sydney Sweeney Haberleri

Sydney Sweeney'in üstüne bir bakan bir daha baktı! İlginç tasarım dikkat çekti

Sydney Sweeney, kırmızı halıda dikkat çeken görünümleriyle adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu yine herkesin kendisine bakmasını sağlayacak bir seçimde bulundu.

Magazin 18-03-2024 08:48

Sydney Sweeney Angelina Jolie'nin daha önce giydiği o elbiseyi giydi! Oscar kırmızı halısını salladı

'Euphoria' dizisinde Cassie Howard karakterine hayat vererek büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Sydney Sweeney Oscar partisine damga vurdu.

Magazin 11-03-2024 14:50

Sydney Sweeney kırmızı elbisesiyle yaktı geçti! Yaşayan en ateşli kadın

'Euphoria' dizisinde Cassie Howard karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sydney Sweeney son dönemde oldukça popüler. Bir çekim için kırmızı elbisesiyle poz veren güzel oyuncuya "Yaşayan en ateşli kadın" yorumları yağdı.

Magazin 04-03-2024 08:39

Artık göğüslerimi beğeniyorum demişti! Sydney Sweeney iddialı tarzıyla kırmızı halıda

Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney son dönemi parlayan isimlerinden. Ödül gecesine iddialı kırmızı elbisesiyle gelen güzel oyuncu daha önce "Artık göğüslerimi beğeniyorum." diyerek dikkat çekmişti.

Magazin 19-02-2024 14:23

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sydney Sweeney Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Euphoria'nın yıldızı Sydney Sweeney meşhur jakuzi sahnesinin İğrenç perde arkasını anlattı: Şimdiye kadar yaşadığım...

Euphoria isimli dizide Cassie karakterine hayat veren Sydney Sweeney dizideki sevişme sahneleri uzun süre gündemde kaldı ve adından söz ettirdi. Sweeney, katıldığı programda ekranlara gelmesinden yaklaşık iki yıl sonra, canlandırdığı Cassie karakterinin ikinci sezondaki meşhur kusma sahnesinin "iğrenç" perde arkasını anlattı.

Magazin 30-01-2024 07:04

Duş sahnesi olay olmuştu! Sydney Sweeney, Avustralya'ya 'geri döndüğünü' iddialı pozla duyurdu

'Sahip olduğum bedeni kucaklayarak güç buluyorum' diyerek dikkat çeken son dönemin ünlü oyuncularından Sydney Sweeney, Glen Powell ile rol aldığı yapımdaki duş sahnesiyle dikkat çekmişti. Güzel oyuncu son olarak iddialı bir pozunu paylaştı.

Magazin 07-01-2024 15:48

Glen Powell ve Sydney Sweeney ateşli duş sahnesiyle olay oldu! Kamera arkası fikir verince sinirlendi

Oyuncu Sydney Sweeney, "Anyone But You" filminde Glen Powell ile başrolde yer alıyor. Ateşli sahnelerin yer aldığı filmin çekiminde yaşananlar da gündeme geldi. Yakışıklı oyuncu ateşli duş sahnesinde direktif almaktan hoşlanmadığını açıkladı.

Magazin 04-01-2024 11:38

Artık göğüslerimi beğeniyorum demişti... Sydney Sweeney, Noel pozlarıyla adından söz ettirdi!

'Euphoria' dizisinde Cassie Howard karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sydney Sweeney son dönemde oldukça popüler. 2023'ün dikkat çeken isimlerinden olan genç oyuncu dekoltesiyle yine adından söz ettirdi. Sweeney geçtiğimiz aylarda gençken göğüslerini küçültmek için bıçak altına yatmak istediğini açıklamıştı.

Magazin 26-12-2023 11:44

Euphoria'nın Cassie'si Sydney Sweeney tatilden paylaştı! Beğeni yağdı

Euphoria isimli dizide Cassie karakterine hayat veren Sydney Sweeney dizideki sevişme sahneleri uzun süre gündemde kaldı ve adından söz ettirdi. Güzel oyuncu dizi sonrası pek çok teklif aldı. Yoğun tempoda çalışan ünlü oyuncu kısa bir mola verip tatile çıkınca pozlar da gecikmedi.

Magazin 03-07-2023 14:11

Ateşli sahneleri çok konuşulmuştu! Euphoria'nın Cassie'si Sydney Sweeney'in o halleri babasını rahatsız etti

Euphoria isimli dizide Cassie karakterine hayat veren Sydney Sweeney dizideki sevişme sahneleri ve tarzıyla adından söz ettirmiş ve oldukça popüler olmuştu. Güzel oyuncu katıldığı bir programda cesur sahnelerine babasının verdiği tepkiyi anlattı.

Magazin 04-06-2023 13:35

Euphoria'nın Cassie'si Sydney Sweeney, MET Gala öncesi paylaştı! İç çamaşırlı pozlar

Euphoria isimli dizide Cassie karakterine hayat veren Sydney Sweeney şu sıralar Anyone But You filminin çekimleriyle gündemde. Son dönemde iç çamaşırı markası için verdiği pozlarla da adından söz ettiren güzel oyuncu MET Gala öncesi hazırlığına dair paylaşımlar yaptı.

Magazin 03-05-2023 07:30

Seks sembolü olduğunu söyleyen Sydney Sweeney göğüs dekoltesiyle mest etti! Paris Hilton dayanamadı

Euphoria isimli dizide Casie karakterine hayat veren Sydney Sweeney cesur ve iddialı tarzı ile dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Sydney Sweeney bir iç çamaşırı markası için birbirinden cesur pozlar verdi. Ünlü ismin dekolteli pozlarına Paris Hilton kayıtsız kalamadı.

Magazin 05-04-2023 10:16

Göğüsleri yüzünden dışlandığını söylemişti! Sydney Sweeney iç çamaşırı markası için çok iddialı

Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney daha önce yaptığı açıklamalarda dizideki sahneleri yüzünden seks sembolü olarak görüldüğünü söylemişti. Sydney Sweeney ayrıca göğüsleri yüzünden okulda dışlandığını da açıklamıştı. Güzel oyuncu şimdilerde iç çamaşırı markası için kıvrımlarını sergilemekten çekinmiyor.

Magazin 31-03-2023 13:26

Euphoria yıldızı Sydney Sweeney çekimlerde zor anlar yaşadı

Euphoria yıldızı Sydney Sweeney son dönemde oldukça popüler bir isim... Pembe elbisesiyle yeni filmin sahnelerini çekerken zor anlar yaşayan güzel isim kameralara da yansıdı.

Magazin 27-03-2023 15:06

Seks sembolü olduğumu düşünüyorlar demişti! Sydney Sweeney, güneşin tadını çıkardı! Sere serpe uzanıp...

Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney son dönemde oldukça popüler bir isim. İç çamaşırı markası için pozlar vererek dikkat çeken oyuncu son olarak paylaşımlarıyla dikkat çekti. Oyuncu sere serpe uzanıp daha önce gündem olan göğüslerini sergiledi.

Magazin 20-03-2023 15:39

Sydney Sweeney çekimlerde yakalandı! Samimi görüntüler

Euphoria yıldızı Sydney Sweeney şu sıralar oldukça popüler. Güzel oyuncu son olarak rol arkadaşı Glen Powell ile bir teknede çekimler için birlikteydi. İki oyuncu çekimler sırasındaki samimi halleriyle dikkat çekti.

Magazin 09-03-2023 09:20

Euphoria yıldızı Sydney Sweeney reklam için öyle pozlar verdi ki...

Euphoria dizisinde yıldızı parlayan oyuncu Sydney Sweeney dizide cesur sahneleriyle adından sıkça söz ettirmişti. Güzel oyuncu Sydney Sweeney, Frankie’s Bikinis markası için kamera karşısına geçti ve cesur pozlara imza attı.

Magazin 07-03-2023 11:36

Sydney Sweeney ve Glen Powell romantik komedi filmi için bir araya geliyor! Sevenlerini heyecanlandıran haber geldi

Euphoria dizisinde Cassie’yi karakterine hayat veren Sydney Sweeney ve Top Gun: Maverick filminin yıldızı Glen Powell yeni bir komedi filmi için bir araya geliyor. Başrollerini Sydney Sweeney ve Glen Powell’in paylaşacağı komedi filmi şimdiden ikilinin sevenlerini heyecanlandırmayı başardı.

Trend 13-01-2023 15:43

'Bize memelerini göster' diyerek taciz etmişlerdi! Euphoria yıldızı Sydney Sweeney galaya bakın nasıl geldi

Euphoria dizisinde yıldızı parlayan Sydney Sweeney, Met Gala kırmızı halısında paparazziler tarafından "Bize memelerini göster" denilerek taciz edilmişti. Sık sık iddialı rolüyle gündeme gelen güzel oyuncu son katıldığı gecede çok konuşulan göğüslerine metalik bir göğüs plakası taktı.

Magazin 17-11-2022 12:13

Euphoria'nın yıldızı o görüntülerini ailesine gönderenlere sert çıktı! İğrenç ve vicdansızca

HBO'nun sevilen dizisi Euphoria'nın yıldızı Sydney Sweeney çıplak sahnelerinden ekran görüntüsü alıp ailesine gönderenlere sert tepki verdi.

Magazin 14-11-2022 13:59

Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney isyan etti! Çıplak olduğum için...

Euphoria dizisinde yıldızı parlayan oyuncu Sydney Sweeney dizide cesur sahneleriyle adından sıkça söz ettirmişti. Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney "Seks sembolü olduğumu düşünüyorlar" demişti. Güzel isim son açıklamasında ise çıplak sahnelerinin görüntüsünü alan sosyal medya trollerine dair söyledikleriyle dikkat çekti.

Magazin 13-11-2022 12:14

Euphoria'nın yıldızı Sydney Sweeney'nin göğüsleri elbisesinden taştı! 'Seks sembolü olduğumu düşünüyorlar' demişti

Euphoria dizisindeki sevişme sahneleriyle magazin gündemini meşgul eden güzel oyuncu Sydney Sweeney, dün katıldığı bir davette tercih ettiği göğüs dekolteli elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı. Sydney Sweeney'nin göğüsleri, elbiseden taştı.

Magazin 25-10-2022 12:15

Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney: Seks sembolü olduğumu düşünüyorlar

Euphoria dizisinde cesur sahneleriyle adından söz ettiren ve Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' adayı olan Sydney Sweeney açıklamalarıyla dikkat çekti. Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney "Seks sembolü olduğumu düşünüyorlar" dedi. İşte dikkat çeken açıklamaları...

Magazin 29-07-2022 17:42