Protez Tırnak Modelleri Haberleri

Uzmanından protez tırnak uyarısı! 3. derece yanıklara neden olabilir

Tırnaklara estetik form ve kusursuz görünüm kazandırmak için uygulanan protez tırnakların son yıllarda oldukça popüler hale geldiğini söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Derya Can, protez tırnak kullananların saç düzleştirici ve fön makinesi kullanılırken dikkat etmesi gerektiğini söyleyerek, “Akrilik tırnaklar yanıcıdır. Yüksek ısı ile alev alarak 3. derece yanıklara neden olabilir” uyarısında bulundu.

Kadin 15-10-2023 10:00

Her ay güzellik salonlarına servet harcamayın! İşte evde protez tırnak yapmanın püf noktaları

Tırnakların kırılması, uzamaması gibi dertlere veda edebilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki takma tırnaklar yerine çok daha sağlam ve doğal görünen protez tırnaklarla. Eğer bu fikir hoşunuza gittiyse harika bir yazıyla karşınızdayız. Evde protez tırnak yapımıyla ilgili tüm detaylar için okumaya devam edin!

Kadin 01-03-2023 17:54

Protez tırnak yaptırmadan önce bunları bilmelisiniz! Protez tırnak zararlı mı?

Bakımlı tırnaklar hiç şüphesiz bir elde dikkat çeken ilk özelliklerden birisi. Günümüzün hızlı ve göz alıcı güzellik çözümlerinden protez tırnaklar ise hayalinizdeki bakımlı tırnaklara ulaşmanızın altın anahtarını sunuyor. Protez tırnaklar, tırnakları uzamayan veya hayalindeki şekilde tırnaklara sahip olmayan kadınların tercihi. Herkesin kullandığı protez tırnak zararlı mı? sorusu ise büyük bir merak konusu. Peki, Protez tırnak zararlı mı? İşte protez tırnak yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler!

Kadin 24-09-2022 13:29

Protez Tırnak Modelleri

Protez Tırnak Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Protez Tırnak Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.