Samsunspor Istanbulspor Maci Neden Ertelendi Haberleri

Vatandaşların üzerine otomobil sürerek yaralamıştı! Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Bakırköy'de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı. İstanbul’dan ayrılan Göçmen’in bu kez Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu nedenle 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılmasına hükmedildiği öğrenildi. Öte yandan Göçmen’e verilen ceza ertelendi.

Haber 2024-05-09 20:41:10

İlk açıklama ABD'den gelmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta yapacağı ABD ziyareti ertelendi. Yapılan açıklamada neden olarak program uyuşmaması gösterildi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Programlanmış bir şey yok" ifadesini kullanmıştı.

Haber 2024-04-26 18:33:45

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 2023-12-19 22:17:51

Eski eş cinayeti davasında olay sözler: Eşimi seviyordum

Eskişehir'de motosikletle giden boşandığı eşi Beyhan Gökçe'ye otomobille çarparak ölümüne neden olan İdris Güneş, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında açılan davanın ilk duruşmasında yaptığı savunmasında eşini kasıtlı öldürmediğini ve eşini sevdiğini söyledi. Beyhan Gökçe'nin davasında mahkeme heyeti, duruşmayı olay yerinde keşif yapılması kararıyla ileri bir tarihe ertelendi.

Haber 2023-09-12 19:37:33

Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden?

Samsunspor İstanbulspor maçı ile ilgili aramalar maçın 13. dakikasında durdurulmasıyla birlikte hız kazandı. İki rakip Süper Lig'in 4. haftasında saat 19.15'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. yoğun yağış nedeniyle zeminin ağırlaşması, sahanın futbol oynamaya müsade etmemesine neden oldu. Samsunspor İstanbulspor maçı detayları internette sorgulanıyor. Peki, Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden? Samsun'da yoğun anlar!

Spor 03-09-23 20:22

Samsunspor İstanbulspor maçı 13. dakikada durdu! Maç yoğun yağış nedeniyle iptal edildi

Son dakika... Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Samsunspor sahasında İstanbulspor'u konuk etti. Yoğun yağış nedeniyle maç 13. dakikada dururken, karşılaşma ertelendi. İşte detaylar...

Spor 03-09-23 19:53

Fenerbahçe Başakşehir maçı neden yok, ertelendi mi? Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? TFF duyurdu!

Fenerbahçe Başakşehir maçı neden yok, sorusu futbolseverlerin gündeminde yer aldı. Süper Lig'de 2023-2024 sezonun 3. hafta maçlarından biri olan Fenerbahçe Başakşehir maçının oynanacağı tarihe ilişkin araştırmalar yoğunlaştı. TFF'den konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı neden yok, ertelendi mi? Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor 27-08-23 16:58

Süper Lig İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Galatasaray maçı ertelendi mi?

Süper Lig 2023-2024 sezonu 3. hafta maçlarıyla devam edecek. Konyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Maç, 21:00'da başlayacak. zorlu Zorlu karşılaşma öncesi TFF, İstanbulspor Galatasaray maçının da aralarında bulunduğu 3 maça dair yazılı açıklamada bulundu. İstanbulspor Galatasaray maçının tarihi, saati ve kanalı merak konusu oldu.

Spor 26-08-23 12:02

Mahkeme salonu buz kesti! Annesini öldüren babasına böyle bağırdı... 'Az çok tahmin ediyorduk çünkü...'

Başkentte eski eşi Pelin Ceylan’ı (47) sokakta silahla vurarak öldüren M.E.'nin (56) yargılanmasına başlanırken, duruşma salonunda bulunan maktulün ve sanığın öz kızı K.E. (25), "Neden yaptın baba" diye bağırdı. M.E. ise savunmasında "Keşke o kişiyi hiç tanımasaydım, sevmeseydim" ifadelerini kullandı. Duruşma, 12 Eylül'e ertelendi.

Haber 03-07-23 14:53

Britney Spears'ın otobiyografisi cinsel itiraf yüzünden ertelendi

Britney Spears'ın yaklaşmakta olan otobiyografisi hakkında bomba iddia gündeme geldi. İddiaya göre kitabın içinde bahsettiği bazı ünlü isimlerle ilgili cinsellik itirafları kitabın ertelenmesine neden oldu.

Magazin 08-05-23 08:36

İMECE UYDU fırlatma töreni ertelendi mi, neden ertelendi? İMECE uydu fırlatma töreninde son dakika gelişmesi!

İMECE uydusu fırlatma töreni canlı olarak kurumun YouTube kanalında yayınlandı fakat, Türkiye'nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu uzaya gönderilemedi. Geçtiğimiz günlerde 2 kez ertelenen törene dair yeni bir gelişme yaşandı. Peki, İMECE uydu fırlatma töreni ertelendi mi? İMECE uydu fırlatma töreni neden ertelendi?

Haber 14-04-23 09:57

İMECE UYDUSU fırlatma töreni ertelendi mi? 11 Nisan 2023 İMECE uydusu fırlatma töreni neden ertelendi? TÜBİTAK VE SpaceX açıkladı!

İMECE uydusu fırlatma töreni konusunda fakat hem SpaceX'ten hem de TÜBİTAK tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Fırlatma töreni bugün TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsünde gerçekleştirilecekti ama yeni bir gelişme yaşandı. Peki, İMECE uydusu fırlatma töreni ertelendi mi? 11 Nisan 2023 İMECE uydusu fırlatma töreni neden ertelendi, ne zaman yapılacak?

Haber 11-04-23 07:57

Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri ertelendi mi? Bakan Özer'den zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlere ilişkin açıklama

Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri ile ilgili son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapıldı. Bakan Özer, 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle alınan kararı açıkladı. Peki, Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri ertelendi mi? İşte Bakan Özer'in zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlere ilişkin yaptığı açıklama....

Egitim 08-03-23 13:15

İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı için geri sayım devam ediyor. Sarı Kırmızılıların 24. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecekti fakat 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası Gaziantep FK Kulübü Süper Lig'den çekildi. Şimdi gözler bu maça çevrildi. İstanbulspor Galatasaray maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Spor 04-03-23 22:56

HAC KURASI 2023: Hac kuraları ne zaman çekilecek, kura çekiliş tarihi belli oldu mu? Diyanet'ten açıklama!

Hac kura tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 5 - 30 Ocak tarihleri arasında alınan başvuruların ardından gözler ertelenen kura tarihlerine çevrildi. Bilindiği üzere kura çekimi 15 Şubat'ta yapılacaktı fakat 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası çekiliş ileri bir tarihe ertelendi. Peki, 2023 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kura çekiliş tarihi belli oldu mu? İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 02-03-23 10:54

ÖGG sınavı ne zaman yapılacak, ertelendi mi? 102. Özel Güvenlik sınavı en zamana ertelendi? 2023 Özel Güvenlik Görevlisi sınav tarihi!

ÖGG sınavının ne zaman yapılacağı, asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremleri sonrası merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, ÖGG ne zaman yapılacak, hangi tarihte? 102. ÖGG sınavı ne zamana ertelendi? İşte, 2023 Özel Güvenlik Görevlisi sınav tarihi ile ilgili ayrıntılar...

Haber 02-03-23 09:46

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA haberleri 24 Şubat 2023: Taşerona kadro ne zaman çıkacak, ertelendi mi? 90 bin işçinin gözü o tarihte!

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası Meclis çalışmalarına ara verilmesi nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Meclisin tekrar çalışmalara başlayacağı tarih açıklandı. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? 90 bin taşerona kadro ertelendi mi?

Finans 24-02-23 08:31

YKS ne zaman yapılacak, ertelendi mi? ÖSYM 2023 YKS başvuru ve sınav tarihleri

YKS'nin ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi ÖSYM'den güncel bir açıklama yapılıp yapılmadığını öğrenmek için arama motorlarında araştırma yapıyor. 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvuru tarihlerine ilişkin sorgulamalar da 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası hız kazandı. Peki, 2023 YKS ne zaman yapılacak, YKS ertelendi mi? İşte detaylar...

Egitim 20-02-23 11:48

LGS ne zaman yapılacak, ertelendi mi? MEB 2023 LGS sınavı başvuru tarihleri

LGS sınavının ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) güncel bir açıklama yapılıp yapılmadığını öğrenmek için arama motorlarında araştırma yapıyor. 2023 LGS sınavı başvuru tarihlerine ilişkin sorgulamalar da 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası hız kazandı. Liselere Geçiş Sistemi sınavında 2.dönem konularının olmayacağı açıklanmıştı. Peki, 2023 LGS ne zaman yapılacak? LGS ertelendi mi?

Egitim 20-02-23 11:41
meb

SON DAKİKA EYT haberleri 20 Şubat 2023: EYT ertelendi mi, ne zaman çıkacak? Meclis ne zaman açılacak?

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası Meclis görüşmelerinin ertelenmesi nedeniyle, birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda son durum merak edildi. TBMM Genel Kurulu'nun 28 Şubat 2023 Salı günü deprem gündemiyle toplanacağı aktarıldı. Peki, EYT ertelendi mi? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Finans 20-02-23 10:19

Meclis ne zaman açılacak, BUGÜN mü? 20 Şubat 2023 TBMM açılıyor mu? EYT, taşerona kadro görüşmeleri öncesi Meclis açılış tarihi ertelendi!

Meclis'in açılış tarihi merak konusu olurken çok sayıda vatandaş "20 Şubat TBMM açılıyor mu?" sorusuna yanıt arıyor. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindei depremler sonası TBMM'de çalışmalara ara verildiği duyurulmuştu. Deprem sebebiyle milletvekilleri yardım için afet bölgesine gitti. EYT, taşerona kadro gibi konularla ilgili olarak çalışmalarda son durum ve Meclis'in açılış tarihi merak edildi. Peki Meclis ne zaman açılacak? 20 Şubat TBMM açılıyor mu?

Haber 20-02-23 06:54

YKS ne zaman yapılacak, ertelendi mi? 2023 YKS başvuru ve sınav tarihleri!

YKS'nin ne zaman yapılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası bazı sınavların ertelenmesi sebebiyle merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin sorgulama yapıyor. Peki, YKS ne zaman yapılacak? 2023 YKS ertelendi mi? İşte ayrıntılar...

Egitim 18-02-23 17:14

EYT SON DAKİKA haberleri 18 Şubat 2023: EYT ne zaman çıkacak, Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 4.8 milyon kişiyi yakından ilgilendiriyor!

EYT ile ilgili son dakika haberleri 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından görüşmelerin ertelenmesi nedeniyle, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için hazırlanan kanun teklifi metinleri Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşüldü. Şimdi sırada teklifin TBMM Genel Kurulu'nda oylanması var. Peki, EYT ne zaman çıkacak, Resmi Gazete'de yayımlandı mı? EYT ertelendi mi? İşte detaylar...

Finans 18-02-23 10:45

Başakşehir Beşiktaş maçı ertelendi mi? BUGÜN Başakşehir Beşiktaş maçı oynanacak mı, ne zaman oynanacak?

Başakşehir Beşiktaş maçının normal şartlar altında bugün (18 Şubat 2023 Cumartesi) oynanması bekleniyordu. Fakat 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası maçlara ara verildi. Peki, Başakşehir Beşiktaş maçı ertelendi mi? Bugün Başakşehir Beşiktaş maçı oynanacak mı? İşte detaylar...

Spor 18-02-23 10:20

ÖGG ne zaman yapılacak, hangi tarihte? 102. ÖGG sınavı ne zamana ertelendi? 2023 Özel Güvenlik Görevlisi sınav tarihi!

ÖGG sınavının ne zaman yapılacağı, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle erteleme kararı alınması sonrası merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, ÖGG ne zaman yapılacak, hangi tarihte? 102. ÖGG sınavı ne zamana ertelendi? İşte, 2023 Özel Güvenlik Görevlisi sınav tarihi ile ilgili merak edilenler...

Haber 17-02-23 09:31

MSÜ sınavı ne zaman? MSÜ ertelendi mi? ÖSYM'den 2023 Milli Savunma Üniversitesi sınav tarihi ile ilgili açıklama!

MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için başvurular 13 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında alındı. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası 9. günde Milli Savunma Üniversitesi sınav tarihinin ertelenip ertelenmediği merak konusu oldu. Peki, MSÜ ertelendi mi? MSÜ sınavı ne zaman? ÖSYM'den 2023 Milli Savunma Üniversitesi sınav tarihi ile ilgili açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Egitim 15-02-23 06:58

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 14 Şubat 2023 Kabine Toplantısı'nda gündem depremler ve alınacak tedbirler!

Bugün Kabine Toplantısı var mı? sorusu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın açıklaması ile yanıt buldu. Geçtiğimiz hafta kritik toplantıda, EYT, vergi affı, kamu işçilerine zam, taşerona kadro gibi çok sayıda konunun ele alınması bekleniyordu fakat toplantı deprem nedeniyle ertelendi. Peki, bugün Kabine Toplantısı var mı? Kabine toplantısı saat kaçta, ne zaman?

Finans 14-02-23 20:31

EKPSS yerleştirme sonuçları ertelendi mi 2023? Engelli memur atama kuraları ne zaman yapılacak? EKPSS sonuç sorgulama ekranı!

EKPSS yerleştirme sonuçları tarihinin ertelenip ertelenmediği, 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası merak konusu oldu. Bilindiği üzere; kamu kurumlarında çalışmak isteyen lise, ön lisans, lisans mezunu engelli bireyler EKPSS tercihlerini 5-14 Ocak tarihleri arasında yapmıştı. Peki, EKPSS yerleştirme sonuçları ertelendi mi? Engelli memur atama kuraları ne zaman yapılacak? EKPSS sonuç sorgulama ekranı...

Egitim 14-02-23 15:26

KABİNE TOPLANTISI ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Kabine AFAD merkez binasında toplanıyor!

Kabine Toplantısı ne zaman? sorusu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın açıklaması ile yanıt buldu. Geçtiğimiz hafta kritik toplantıda, EYT, vergi affı, kamu işçilerine zam, taşerona kadro gibi çok sayıda konunun ele alınması bekleniyordu fakat toplantı deprem nedeniyle ertelendi. Kabine Toplantısı'nda gündem Kahramanmaraş merkezli depremler ve alınacak tedbirler olacak. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Haber 14-02-23 13:22

2023 HAC KURALARI ne zaman çekilecek? Hac kura çekimi ertelendi mi? Diyanet açıkladı

2023 Hac kura takvimi hakkında araştırmalar hız kazandı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan deprem nedeniyle hac kuralarının ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyordu. Konu hakkında beklenen açıklama Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geldi. Peki, 2023 HAC KURALARI ne zaman çekilecek? Hac kura çekimi ertelendi mi? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Haber 14-02-23 13:10

Aile dizisi bu akşam var mı, yok mu? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisi ertelendi mi? İlk bölüm tarihi ve 14 Şubat 2023 Show TV yayın akışı

Aile dizisinin bu akşam Show TV'de yayınlanıp yayınlanmayacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi sonrası merak konusu oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya fanları ilk bölüm tarihi olarak duyurulan 14 Şubat 2023 Salı gününe ilişkin araştırma yapıyor. Birçok kişi internette 14 Şubat 2023 Show TV yayın akışını araştırıyor. Peki, Aile dizisi bu akşam var mı, yok mu? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisi ertelendi mi? İşte, 14 Şubat 2023 Show TV yayın akışı...

Magazin 14-02-23 11:39

KYK yurt ücretleri ödenecek mi? 2023 Şubat, Mart, Nisan KYK yurt ödemeleri ertelendi mi? Depremzedeler yurtlara yerleştiriliyor!

KYK yurt ücretleri ödenecek mi, sorusunun yanıtı 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası, konutları yıkılan veya hasarlı olan vatandaşlara ilişkin alınan karar sebebiyle merak konusu oldu. Depremzedeler yurtlara yerleştiriliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu konuya ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Peki, 2023 KYK yurt ücretleri ödenecek mi? Şubat, Mart, Nisan KYK yurt ödemeleri ertelendi mi? İşte detaylar...

Egitim 13-02-23 15:28

Okullar ne zaman açılacak, ertelendi mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Bakan Özer'den son dakika açıklaması

Okullar ne zaman açılacağına yönelik son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapıldı. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin ardından alınan karara yönelik soruları yanıtlayan Bakan Özer, deprem bölgesi için il bazlı değerlendirme yapmayacaklarını vurguladı. Peki, okullar ne zaman açılacak, ertelendi mi? Okullar ne zamana kadar tatil? İşte Bakan Özer tarafından yapılan son dakika açıklaması....

Egitim 13-02-23 14:50

Maçlar ne zaman başlayacak 2023, hangi tarihe ertelendi? TFF duyurdu! Deprem nedeniyle ertelenen Süper Lig maçlarının başlayacağı tarih!

Maçlar ne zaman başlayacak? 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası TFF'den Süper Lig ile ulusal spor organizasyonlarına yönelik açıklama yapıldı. Söz konusu duyurunun ardından vatandaşlar maçların durumunu arama motorlarında sorgulamaya devam ediyor. Peki, maçlar ne zaman başlayacak 2023, hangi tarihe ertelendi? Deprem nedeniyle ertelenen Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? İşte TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından yapılan açıklama...

Spor 13-02-23 14:02

Ehliyet sınavları ERTELENDİ mi? Motorlu taşıt e-sınavları ne zaman, hangi tarihte? Deprem sonrası MEB'den 'sınav tarihi' açıklaması

Ehliyet sınavlarına hazırlanan kişiler, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Birçok sınavın iptal edilmesi nedeniyle Motorlu taşıt e-sınavlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'e-Sınav tarihleri' açıklaması geldi. Peki, ehliyet sınavları ertelendi mi? Ehliyet sınavları ne zaman? İşte, motorlu taşıt e-sınavları ile ilgili detaylar...

Haber 10-02-23 13:42

AÖF kayıt yenileme ne zaman, bütünleme sınavları ertelendi mi? Deprem sonrası Anadolu Üniversitesi'nden 'AÖF bahar dönemi' açıklaması

AÖF kayıt yenileme tarihi ve bütünleme sınavlarının ertelenip ertelenmediği 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş depremleri sebebiyle arama motorlarında sorgulanıyor. Geçtiğimiz gün, Anadolu Üniversitesi'nden konuya ilişkin yazılı açıklamada bulunuldu. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF bütünleme sınavları ertelendi mi? İşte detaylar...

Egitim 10-02-23 12:11

Fenerbahçe Konyaspor maçı ertelendi mi, iptal mi? Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman yapılacak?

Hava koşulları nedeniyle oynanıp oynanmayacağı belli olmayan Fenerbahçe Konyaspor maçı hakkında detaylar geldi. Gece saatlerinde hem maddi hem manevi hasara neden olan ve Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminin ardından Fenerbahçe Konyaspor maç günüyle ilgili açıklama yapıldı. Peki Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Spor 06-02-23 12:24

SON DAKİKA: Kaderini Rıza Çalımbay belirledi! Jorge Jesus'u o sözleri ele verdi... Arda Güler Dinamo Kiev maçında sahada olacak mı?

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, UEFA Avrupa Ligi'nde son oynanan ve 3-3 beraberlikle tamamlanan Rennes karşılaşmasında 78. dakikada oyuna dahil olurken, 12 dakika sahada kalmıştı. Genç yıldız bu kısa süredeki performansıyla da alkış toplarken, Jesus'un kendisine neden 11'de şans vermediği tartışma konusu olmuştu. Deneyimli teknik adam İstanbulspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede Güler'i kastettiği düşünülen bir açıklama yaparken, Kiev maçı için de kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 01-11-22 15:46

Adnan Oktar davasında dikkat çeken sözler! Kadınların bizden etkilenmesi neden garipseniyor?

Adnan Oktar organize suç örgütü davasında mütalaaya karşı savunmalar alındı. Mütalaaya karşı savunma yapan tutuklu sanıklardan Rasim Çoşkun Varlıbaş'ın ifadeleri dikkat çekti. Varlıbaş, "Kadınların bizden etkilenmesi neden garipseniyor? Bunun için neden örgüt kurmak gerekiyor anlamış değilim. Örgüt değiliz." ifadelerini kullandı. Öte yandan duruşma, savunmaların alınmasına devam edilmek üzere 25 Ekim Salı gününe ertelendi.

Haber 21-10-22 22:34

Futbol: Spor Toto 1. Lig

Yılport Samsunspor: 0 - İstanbulspor: 0

Yurthaber 14-05-22 18:16

Tuzlaspor-İstanbulspor maçının ardından

Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan: "Yediğimiz gollerde bireysel hatalar oyun içindeki dengemizi biraz kaybetmemize neden oldu" - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç: "Çok iyi analiz ettik Tuzlaspor'u ve bunun neticesinde de daha oyunun başında hemen golü bularak rahatlama sağladık"

Yurthaber 06-03-22 20:54

Bilim Kurulu toplantısı ertelendi mi? 23 Şubat 2022 Çarşamba Bilim Kurulu toplantısı neden ertelendi? Sağlık Bakanlığı son dakika açıklaması

Bilim Kurulu toplantısı ertelendi mi? sorusunun yanıtı Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Bu kapsamda Bilim Kurulu toplantısı ertelendi mi? 23 Şubat 2022 Çarşamba Bilim Kurulu toplantısı neden ertelendi? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Sağlık Bakanlığı son dakika açıklaması ve Bilim Kurulu toplantısı ile ilgili detaylar...

Haber 23-02-22 18:01

ABD’de Yılın Son Gününde Uçuş İptalleri

ABD’de Corona virüsünün Omicron varyantının vaka sayılarında rekor artışa neden olması ve kötü hava koşulları uçuşlarda Noel haftasında yaşanan aksaklıkların sürmesine neden oldu. Yılbaşı günü binlerce iç ve dış hat uçuşu ertelendi veya iptal edildi

Haber 31-12-21 20:21

Futbol: Spor Toto 1. Lig

İstanbulspor: 2 - Yılport Samsunspor: 1

Yurthaber 20-12-21 19:57

Samsunspor, ilk yarının son iki maçına odaklandı

Teknik direktör Fuat Çapa: "Ligin son 2 haftasında oynayacağımız İstanbulspor ve Tuzlaspor maçları bize ilk devrenin resmini gösterecek. O doğrultuda da ikinci devre çalışmalarımız başlayacak"

Yurthaber 18-12-21 14:47

Sabiha Gökçen’de uçuşu olan ne yapacak? Pegasus ve THY’deki uçak seferleri ertelendi mi?

İstanbul ve Ankara’da etkili olan sis, hava trafiğinin aksamasına neden oldu. İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçak seferleri sis nedeniyle yapılamıyor. Pegasus ve THY de uçak seferlerine dair açıklama yaptı.

Haber 06-11-21 11:13

İstanbulspor-Menemenspor maçına sis engeli

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında yapılan İstanbulspor-Nasadoge Menemenspor maçı, İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle 62. dakikada ertelendi.

Spor 05-11-21 22:08

Belçika'da göçmen minibüsüne ateş açıp 2 yaşındaki Mawda'nın ölümüne yol açan polisin cezası indirilerek ertelendi

Belçika'da 2018 yılında düzensiz göçmenleri taşıyan minibüse ateş ederek 2 yaşındaki Mawda adlı Iraklı Kürt bebeğin ölümüne neden olan polis memuruna verilen 1 yıl hapis cezası, Temyiz Mahkemesi tarafından 10 aya indirilerek ertelendi. Mawda'nın ailesi ve insan hakları örgütleri, karara tepki göstererek, olayın açığa çıkarılması için meclis soruşturması istedi.

Haber 05-11-21 14:10

Emin Kar kimdir, neden öldü? Eski Samsunspor Kulübü futbolcusu ve başkanı Emin Kar kaç yaşındaydı?

Eski Samsunspor Kulübü futbolcusu ve başkanı olarak bilinen Samsunspor'un efsane ismi Emin Kar hayatını kaybetti. Kar, 4 gün önce geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavi görmekteydi. Peki Emin Kar kimdir, neden öldü? Eski Samsunspor Kulübü futbolcusu ve başkanı Emin Kar kaç yaşındaydı? İşte merak edilenler...

Spor 18-10-21 10:50