Semt Pazarı Haberleri

Etiketler değişiyor! Tek tek dolaşıp kontrol ettiler... O yanıltıcı detaya dikkat çekti: 'Yarım' yazısı ve rakam...

Samsun'da İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından semt pazarlarında denetim yapıldı. Ekipler, pazar yerlerinin temizliğine ek olarak pazarcı esnafının fiyat etiketlerini ve ölçü-tartı aletlerini kontrol etti. Zabıta Müdürü Şeref Sarı, etiketlerdeki yanıltıcı detaya dikkat çekerek okunurluğu olmayan etiketlere müdahale ettiklerini söyledi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise tek tip etiket uygulamasını hayata geçireceklerini açıkladı.

Finans 02-02-2023 18:04

MasterChef hangi pazarda çekiliyor? MasterChef nerede çekiliyor? Yarışmacıların hangi pazara gittiği merak konusu oldu

MasterChef Türkiye, her hafta en çok izlenen yarışma programları arasında yer alıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 1 Kasım'da yayınlanacak bölümünde semt pazarına gidecekleri öğrenildi. MasterChef hangi pazarda çekiliyor? sorusu merak konusu oldu. İşte merak edilenler...

Magazin 01-11-2022 17:11

Yalova'daki semt pazarının gözlemeci ablası hayata tek eliyle sarıldı

Sivas'ta askeri dikimevinden emekliye ayrıldıktan sonra yerleştiği Yalova'da hayatını yalnız sürdüren 70 yaşındaki Şerife Şahin, sağ elini kullanıp dirsek altından aşağısı olmayan sol kolundan destek alarak yaptığı gözlemeleri pazarda satarak geçimini sağlıyor - Şahin: - "Yaptığım işle de gurur duyuyorum. Kimseye muhtaç değilim. Elim çalışıyor, ağzım yiyor çok şükür"

Yurthaber 17-09-2022 11:02

Semt Pazarı

Semt Pazarı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Semt Pazarı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.