Su Gecirmez Telefon Kilifi Haberleri

Eşinin kendisini öldüreceğini ihbar eden kadın kayboldu! Sakarya Nehri'nde aranıyor

Sakarya'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan 53 yaşındaki kadın, 9 gündür her yerde aranıyor. Kayıp kadının telefon sinyalini takip eden ekipler, Sakarya Nehri'nde havadan, karadan, su altı ve üstünde arama çalışmaları yaptı.

Haber 2024-02-22 18:14:18

44 günde yapımı tamamlandı! Nurdağı'ndaki köy evleri bugün depremzedelere teslim edilecek 'Akıllı köy' uygulamasıyla...

Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar mahallesinde depremzedeler için inşa edilen 14 ev, bugün "akıllı köy" uygulamasıyla hak sahiplerine teslim edilecek. Temelleri martta atılan evler 44 günde tamamlandı. "Akıllı köy" konseptinde inşa edilen yapıda, evler akıllı sistemle yönetiliyor. Vatandaşlar telefon veya bilgisayarlarına indirdiği "Akıllı köy" uygulamasıyla elektrik, su ve yangın sensörleriyle evlerini uzaktan kontrol edebilecek, yangın ve su baskını gibi durumlarda önlem alabilecek.

Haber 2023-04-22 12:03:15

Milyonları ilgilendiren düzenlemede sona gelindi! Binlerce kişinin borcu silinecek: KYK ve icra borçları...

AK Parti tarafından hazırlanan ekonomi içerikli torba yasa teklifinde geri sayım başladı. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren kanun düzenlemesinde, dar gelirli vatandaşların bazı borçları silinecek. Öte yandan düzenleme, elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi temel ihtiyaçlara ait sözleşmelerden kaynaklanan borçları kapsayacak. İşte Torba Kanun teklifinin ayrıntıları...

Finans 2022-09-27 14:55:52

Çocuğu olanlara nakit yardımı! Doğal gaz ve elektrik faturası desteği... 25 milyar TL'lik sosyal yardım paketinde bunları ilk kez duyacaksınız

Kiracıları, ev sahiplerini, borcu olanları, sözleşmeliler... Herkesi yakından ilgilendiren yeni 25 milyarlık desteğin tüm detayları belli oluyor! Sosyal yardım paketinde neler olacak? Yaklaşık 5.5 milyon vatandaşın 30 milyar lira düzeyindeki icra borçları tek tek silinecek. Ayrıca elektrik, su, doğal gaz, telefon abonelikleri için de kollar sıvandı! İşte herkesi ilgilendiren destek paketinin ayrıntıları...

Finans 2022-09-26 07:56:18

Oğullarını şehit eden teröristlerin yakalanması Ağrılı ailenin acısını bir nebze dindirdi

Bursa'da cezaevi servis aracına bombalı saldırıda oğlunu şehit veren Mahmut Yiğit: - "İçişleri Bakanımız telefonda görüntülü olarak beni aradı, faillerin nasıl yakalandığını anlattı. Telefon üstüne telefon geliyor. Göz aydınlığı veriyorlar. Ben de çok memnun oldum. Bir nebze de olsa bizim ateşe su serptiler, gönlümüz biraz daha rahatladı"

Yurthaber 18-09-22 11:43

Elektrik ve doğal gaz zammı sonrası tek tek hesaplandı: Ne kadar fatura ödeyeceğiz?

Elektrik ve doğal gaz tarifesine yapılan zammın faturalara nasıl yansıyacağı belli oldu. Buna göre İstanbul’da yaşayan dört kişilik bir ailenin aylık elektrik, doğalgaz, su, telefon ve internetten oluşan tüm faturalarının toplamı 2022 Ocak’ta 997,6 TL iken, yeni zamlar sonrası sadece elektrik ve doğalgaz faturaları 850 TL’yi aşacak.

Finans 01-09-22 14:25

İcralık borçlar silinecek mi? Bakan Nebati açıkladı! Elektrik, su, doğalgaz ve telefon borçları silinecek mi?

İcralık olan borçların ve elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi borçların silinip silinmeyeceği merak ediliyor. Bakan Nebati, canlı yayında icralık borçlarla ilgili yapılması planlanan düzenlemeyi anlattı. Buna göre 6 milyona yakın vatandaşın yaklaşık 30 milyar lira tutarındaki icralık borcu silinmiş olacak. Peki icralık borçlar silinecek mi, ne zaman silinecek? İşte ayrıntılar...

Finans 26-08-22 09:01

Elektrik, su ve doğal gaz faturası… Milyonlarca kişinin borcu silinecek! 2 bin liraya kadar…

Uzun süredir üzerinde çalışılan ve 6 milyon kişiyi ilgilendiren dar gelirlilere yönelik destek paketinde detaylar belli oldu. Vatandaşın icra takibine düşen borçları tasfiye edilecek. İki ayaklı destek paketinde bir milyona yakın vatandaşın varlık yönetim şirketlerine devredilmiş 2500 liraya kadar olan icra takibindeki borçlarını devlet üstlenecek. Hazine Bakanı Nureddin Nebati konuya ilişkin, borçların önemli bir kısmının elektrik, su, doğalgaz, telefon aboneliklerinden kaynaklandığını söyledi.

Finans 25-08-22 08:02

Bodrum'un balık adamı değerli eşyasını denize düşürenler için dalıyor

Tüplü dalışlarını su altı kamerasıyla da görüntüleyen profesyonel dalgıç Hüseyin Özkurt: - "Eşyaları kaybolan insanlar benimle tekne kaptanları sayesinde irtibata geçiyor. Şu ana kadar su altından takma diş, gözlük, klima, telefon, yüzük, kolye gibi çok sayıda eşya çıkarttım. Eşyalarına yeniden kavuşanlar çok mutlu oluyor" - Tekne kaptanı Özkan Önder: - "Yüzüğümü düşürmüştüm, hiç bulunmayacak bir şeydi, otların arasından onu bulup çıkarttı"

Yurthaber 20-08-22 11:09

20 yaşındaki Şehmus 5 gündür kayıp! Son gören kişiden kahreden telefon: Su istedi, olmadığı için veremedik

İstanbul'un Çatalca ile Tekirdağ'ın Saray ilçesi sınırlarında bulunan bir ormanlık alanda ailesiyle birlikte piknik yapmaya gelen 20 yaşındaki Şehmus Ele'yi arama çalışmaları 5’inci günde de sürüyor. Havadan dron, karadan iz takip köpeklerinin de kullanıldığı arama çalışmalarında kayıp haberlerinin ardından jandarmayı arayan bir kişinin, Ele ile 12 Temmuz günü ormanda karşılaştıkları kendilerinden su istediğini, ancak olmadığı için veremediklerini söylediği belirtildi.

Haber 16-07-22 17:05

Burdur'da alkollü sürücü imtihanı! Dereye düştüm, araç su alıyor diyen sürücü bambaşka yerden çıktı

Burdur’da alkollü sürücü aracıyla birlikte kanala düştü. Sıkıştığı araçtan çıkamayan alkollü sürücü bulunduğu yeri tarif edemeyince ekiplere zor anlar yaşattı. Ekipler belirtilen bölgede Dönmez'in tarifi üzerine birçok noktayı kontrol etti. Yapılan kontrollerde kendisine ulaşılamayan Dönmez, telefon irtibatı kuran ekiplere de sağlıklı bilgi veremedi. GPRS konumundan yeri tespit edilen alkollü sürücü derenin içinde içinde 15 kilometre uzaklıkta bulundu.

Haber 12-01-22 10:31

Son dakika: Galatasaray'dan neden ayrıldı? Erman Toroğlu Fatih Terim'in ayrılığının perde arkasını açıkladı

Son dakika Galatasaray haberleri: Fatih Terim'le alınan ayrılık kararı adeta deprem etkisi yarattı. Galatasaray tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim ile yolları ayırdığını duyururken, herkes bu ayrılığın nedenini merak ediyor. Spor yorumcusu Erman Toroğlu canlı yayında ayrılığın detaylarını paylaştı. Burak Elmas ve Fatih Terim'in arasından su sızmadığı bilinirken Toroğlu'nun anlattıkları herkesi şaşırttı. Toroğlu, "Başkan dün Terim'e 3 kez telefon açıyor ve cevap alamıyor." diye konuştu.

Spor 10-01-22 15:59

23 Mayıs İstanbul'da sular ne zaman gelecek, İstanbul su kesintisi ne zaman bitiyor? İşte İSKİ'nin telefon numarası...

İstanbul'da arıza, onarım ve bakım sebebiyle bu hafta sonu su kesintisi meydana geldi. İSKİ resmi internet sitesinde bulunan ve duyurulan listeye göre bugün İstanbul'da 4 ilçede su kesintisi meydana gelecek. Peki 23 Mayıs'ta İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İşte İstanbul su kesintisi detayları ve İSKİ'nin telefon numarası...

Haber 23-05-21 14:55

Türkeli’de iki gündür su ve elektrik yok

Sinop’un Türkeli ilçesinde, dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle iki gündür ilçe ve köylere elektrik ve su verilemiyor, zaman zaman telefon ve internet hatlarında kopukluk yaşanıyor.Türkeli Kaymakamı Mehmet Kaan Kini, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan elektrik kesintisi ile ilgili problemin gün içinde giderilerek, elektrik iletiminin yeniden sağlanacağını bildirdi.

Yurthaber 16-02-21 11:22

Sındırgı ve Erdek’de kablo ve su borusu hırsızlığı yapan 3 kişi yakalandı

Balıkesir’in Sındırgı ve Erdek ilçelerinde telefon kablosu vr pik su borusu hırsızlığı yaparken jandarma tarafından yakalan 3 zanlı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çoturtepe Mahallesinde bir şüpheli şahsın Telekom’a ait telefon kablolarını kestiğini ve bu kabloları plakasız motosiklete yüklediğinin görülmesi üzerine olaya müdahale edildi.

Yurthaber 11-02-21 18:18

Suyu akmayan da hayvanı hastalanan da 112'yi arıyor

Kars 112 Acil Çağrı Merkezine geçen yıl gelen 397 bin çağrıdan 345 bini asılsız çıktı - İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Aytur Ayata: - "Bir teyzemizin su borusu patlamış, bizi arayıp yardım istedi. Buna benzer birçok vakayla karşılaşıyoruz. Hayvanı hastalananlar gibi birçok asılsız ihbar alıyoruz. Yeni telefon alanlar, telefonun çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için 112'yi arıyor"

Yurthaber 18-01-21 11:08

Kula’da 436 esnaf ve sanatkar, kira desteklemelerinden faydalanabilecek

Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, korona virüs salgınından ekonomik olarak etkilenen esnafa elektrik, su, telefon, doğalgaz ve benzeri fatura yardımı yapılmasını talep etti.Korona virüs salgını nedeniyle esnafa yapılacak olan desteklemelerle ilgili çalışma yürüten Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, esnaf için yeni taleplerde de bulundu.

Yurthaber 26-12-20 18:30

Akdeniz Belediyesi’nden muhtarlara destek

Akdeniz Belediyesi’nin ilçe sınırları içinde bulunan muhtarlık binalarının elektrik, su, telefon ve internet faturalarının 400 TL’ye kadar kısmını karşılayacağı bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, demokrasinin en önemli ayaklarından biri olan, vatandaşlarla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören muhtarlara destek sürüyor.

Yurthaber 28-09-20 16:51

Konya’da su abonelik iptali sadece interaktif olarak yapılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şubelerinin yanı sıra web sitesi ve mobil uygulama üzerinden yapmakta olduğu abonelik iptal hizmetlerini, 21 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren Konya merkezdeki şubelerden değil; sadece web sitesi, mobil uygulama ve telefon bilgi destek hattı üzerinden verme kararı aldı.Yapılan açıklamada, özellikle kalabalık ortamlarda sosyal mesafe ve hijyen kurallarının ihlal edilmesi ve maske takılmaması nedeniyle toplum sağlığı ve güvenliğini tehlikeye atanların virüsün bulaşma ihtimalini arttırdığı bildirildi.

Yurthaber 17-09-20 11:55

Konya’da su abonelik iptali sadece interaktif olarak yapılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şubelerinin yanı sıra web sitesi ve mobil uygulama üzerinden yapmakta olduğu abonelik iptal hizmetlerini, 21 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren Konya merkezdeki şubelerden değil; sadece web sitesi, mobil uygulama ve telefon bilgi destek hattı üzerinden verme kararı aldı.Yapılan açıklamada, özellikle kalabalık ortamlarda sosyal mesafe ve hijyen kurallarının ihlal edilmesi ve maske takılmaması nedeniyle toplum sağlığı ve güvenliğini tehlikeye atanların virüsün bulaşma ihtimalini arttırdığı bildirildi.

Yurthaber 17-09-20 11:55

Artvin’de taşkın kontrolü çalışmaları devam ediyor

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Artvin’de 69 dere ıslahı projesini tamamlayarak, taşkın riskini ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Çoruh Nehrine yaptığı barajlarla altın gerdanlıklar takan DSİ, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu teminden, derelerdeki taşkın riskini azaltmaya, karayolları ve köy yollarını yeniden inşa etmeye, tarihi eserleri korunmaya, enerji ve telefon hatlarını yenilemeye, gölet ve sulama işleri de yapmaya devam ediyor.DSİ Çoruh Projeleri 26.

Yurthaber 11-09-20 10:34

Edremit Belediyesi’nden muhtarlara destek

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında ilçe sınırlarında görev muhtarlıkların hizmet binalarının elektrik, su, internet ve telefon gibi zorunlu fatura bedellerinin belediye bütçesinden karşılanmasına karar verildi.

Yurthaber 05-08-20 15:39

Yaz geldi, su altı telefon kılıflarına rağbet arttı

Sualtı telefon kılıfları, tatil sezonunun açılmasıyla birlikte tatilcilerin en fazla talep ettiği ürünler arasında yer alıyor. Kılıf satıcıları, uygun fiyatı sebebiyle oldukça fazla talep gören kılıf satışlarından memnun olduklarını söyledi.

Finans 20-07-20 11:02

Müge Anlı ortaya çıkardı! 7 yıl önce öldürdüğü kuzenini babasına ait 9 metrelik su kuyusuna atmış!

Denizli'de 2013 yılında kaybolan Levent Karaduman'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kuzeninin, cesedi babasının bahçesinde bulunan 9 metrelik su kuyusuna attığı belirlendi. Suçlamaları reddeden şüphelinin 7 yıl önce kiraladığı aracın PTS kayıtları ve telefon sinyallerinin kesiştiği noktadan yola çıkan polis, cesedin yerini tespit etti.

Magazin 06-07-20 14:44

Silvan’da sosyal mesafeye uymadan kuyrukta beklediler

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde vatandaşlar, PTT şubesi ve ATM’lerin önünde uzun kuyruklar oluştururken, kalabalığın sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.Silvan’da vatandaşlar, elektrik, su, telefon gibi faturalarını ödemek için PTT şubesine geldi.

Yurthaber 08-06-20 15:11

Yoğurt kovasıyla başladıkları müzikte 85 kişilik orkestraya ulaştılar

Gaziantep'te müzik öğretmeni Yücel Adanur'un yoğurt kovası, su şişesi ve tenekelerden yaptığı amatör aletlerle müzikle tanıştırdığı Karacaoğlan Ortaokulu öğrencilerinin müzik grubu 85 kişilik orkestra haline geldi - Müzik öğretmeni Yücel Adanur: - "Konuşmaktan bile çekinen öğrencilerimiz şimdi sahnedeler. Biliyoruz ki mutlu olmayan birey öğrenemez, öğrenmeye kapalıdır. Asıl amacımız evlatlarımızı geleceğe mutlu bir şekilde hazırlamak" - Öğrencilerden Muhammet Aras: - "Daha önce telefon bağımlısı olmuştum. Ama Yücel öğretmenimle tanıştıktan sonra müzik neredeyse hayatımın bir parçası oldu"

Yurthaber 29-01-20 12:00

Toroslar’da tahrip olan yollar yeniden yapılıyor

Toroslar Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı yol yapım ve onarım seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.Elektrik, su, kanalizasyon, telefon, internet, doğalgaz gibi altyapı çalışmaları sebebiyle kazılan ve tahrip olan yollarda çalışmalar gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Osmaniye, Tozkoparan ve Zeki Ayan mahallelerinde sıcak karışım asfalt serimi ve yol bakımı yaptı.“İlçemizin ihtiyaçlarına en kısa zamanda cevap verebilmek amacıyla hizmetlerimizi geniş bir yelpazede sürdürüyoruz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Ulaşıma çok önem veriyoruz.

Yurthaber 29-11-19 13:16

Kuvvetli rüzgar, Adriyatik kıyılarında yaşamı olumsuz etkiliyor

Hırvatistan'ın birçok sahil şehrinde denize yakın ev ve iş yerlerini su bastı, kıyıdaki tekneler zarar gördü, elektrik ve telefon direkleri yıkıldı

Haber 13-11-19 13:02

Kırılmayan, su geçirmeyen, her koşulda çalışabilen telefon

Bazı firmalar , akıllı telefon üretirken “dayanıklılık” unsurunu ön planda tutuyor. İşte Blackview BV9500 Pro da bu nadir ürünlerden bir tanesi.

Trend 13-09-19 08:32

Akıllı telefon sipariş etti, kutuyu açınca şoke oldu

Denizli'de, akıllı telefon kazandığını sanıp, telefon dolandırıcılarına para gönderen Mehmet Uz'a (67) gelen kargo paketinden pet şişe su ve keten tohumu çıktı.

Trend 28-08-19 21:11

Akıllı telefon beklediği kargodan su ve keten tohumu geldi

DENİZLİ'de, akıllı telefon kazandığını sanıp, telefon dolandırıcılarına para gönderen Mehmet Uz'a (67) gelen kargo paketinden pet şişe su ve keten tohumu çıktı.

Haber 28-08-19 18:05

Telefon kazanmıştı, kutudan çıkanla şoke oldu

Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan Semiha Durmaz'ın, kendisine gelen "99 liraya cep telefonu kazandınız" mesajıyla sipariş verdiği telefonun kutusundan su şişesi ve bitki çayı çıktı.

Trend 19-08-19 12:38

Başkan Palancıoğlu:” Ağırnas’ı tarihi dokusuna uygun hale getireceğiz”

Melikgazi Belediyesi’nin tarihi dokuyu ortaya çıkarmak için başlattığı çalışmalarla, Ağırnas Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarına başlandı.Koruma Amaçlı İmar Planı ve Kentsel Sit Alanı içerisinde yer alan bölgede altyapı kurumları ile görüşmeler yapılarak doğalgaz, elektrik, temiz su, pis su ve telefon hatlarının yenilenmesi için kurumların eş zamanlı olarak çalışma başlattığını açıklayan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 14-08-19 11:45

Hayati tehlikesi olan hiçbir yabancıyı geri göndermedik, göndermeyiz

Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz: - "Mevzuatımızda yer alan geri gönderme yasağı ilkesine göre, sınır dışı edildiği ülkede hayati tehlikesi olan, insanlık dışı muamele ve işkenceye maruz kalabileceği değerlendirilen hiçbir yabancıyı geri göndermedik, göndermeyiz de. Böyle bir işlem kesinlikle hiç olmadı" - "Suriyelilere maaş bağlandığı, üniversiteye sınavsız girdikleri, hastanede öncelik verildiği, suç oranlarının yüksek olduğu, TOKİ'den ev verildiği, elektrik, su ve doğal gaz faturasını ödemedikleri ve telefon faturalarının devlet tarafından ödendiği gibi bilgiler kesinlikle yalan" - "Kimsenin suç işleme özgürlüğü yok. Suriyeliler suç işlediğinde gerekli işlemler hem adli hem de idari olarak yapılıyor. Geçici Koruma Yönetmeliği'nin 8. maddesi kapsamında kamu düzeni ve kamu güvenliğini bozanların yasal kalış hakları iptal ediliyor" - "Fırat Kalkanı Operasyonu'nun başlangıcından bu yana 339 binin üzerinde Suriyeli gönüllü olarak ülkesine dönüş yaptı. Bu dönüşler gönüllü. İnsanlar çıkarken formları kendi iradesiyle imzalıyor"

Haber 01-08-19 11:04

Hayati tehlikesi olan hiçbir yabancıyı geri göndermedik, göndermeyiz

Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz: - "Mevzuatımızda yer alan geri gönderme yasağı ilkesine göre, sınır dışı edildiği ülkede hayati tehlikesi olan, insanlık dışı muamele ve işkenceye maruz kalabileceği değerlendirilen hiçbir yabancıyı geri göndermedik, göndermeyiz de. Böyle bir işlem kesinlikle hiç olmadı" - "Suriyelilere maaş bağlandığı, üniversiteye sınavsız girdikleri, hastanede öncelik verildiği, suç oranlarının yüksek olduğu, TOKİ'den ev verildiği, elektrik, su ve doğal gaz faturasını ödemedikleri ve telefon faturalarının devlet tarafından ödendiği gibi bilgiler kesinlikle yalan" - "Kimsenin suç işleme özgürlüğü yok. Suriyeliler suç işlediğinde gerekli işlemler hem adli hem de idari olarak yapılıyor. Geçici Koruma Yönetmeliği'nin 8. maddesi kapsamında kamu düzeni ve kamu güvenliğini bozanların yasal kalış hakları iptal ediliyor" - "Fırat Kalkanı Operasyonu'nun başlangıcından bu yana 339 binin üzerinde Suriyeli gönüllü olarak ülkesine dönüş yaptı. Bu dönüşler gönüllü. İnsanlar çıkarken formları kendi iradesiyle imzalıyor"

Yurthaber 01-08-19 11:03

Kablo ve su sayacı hırsızları yakalandı

Mersin’de telefon ve aydınlatma kabloları ile su sayaçlarını çaldıkları iddiasıyla gözaltına alından 2 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, yapılan uygulamada durumundan şüphelenip durdurulan taksi içerinde 17 adet su sayacı, demir kesme makası, anahtar ve benzeri gibi malzemelerle yakalanan A.K.

Haber 21-07-19 10:47

Dikkat paranızı korsana kaptırmayın

CK Enerji Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, elektrik abonelerine korsan ödeme noktaları konusunda uyarılarda bulundu.Korsan olarak adlandırılan ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (BDDK) izni olmadığı halde yetkisiz olarak elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturası tahsil eden ödeme noktaları vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

Haber 16-07-19 15:59

1500 TL altına alınabilecek akıllı telefonlar

Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi, akıllı telefon sektöründeki yenilikleri de beraberinde getiriyor. Daha bir sene öncesine kadar yalnızca amiral gemisi modellerinde gördüğümüz su damlası çentiğine sahip tasarım çizgisi, şimdilerde 1500 TL altı modellere kadar inmiş durumda.

Trend 06-06-19 09:42

OnePlus 7 ve 7 Pro’nun tasarımları netleşti

Akıllı telefon sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere OnePlus 14 Mayıs’ta özel bir etkinlik düzenleyecek. Düzenlenecek olan bu etkinlikte Çinli üreticinin 2 yeni amiral gemisi modeli su yüzüne çıkacak.

Trend 14-05-19 09:11

Telefonu pirince yatırmak faydalı mı?

Telefon suya düştükten sonra ya da su ile temas ettiğinde, pirince yatırmak gerçekten işe yarıyor mu? İşte cevabı...

Trend 13-04-19 17:06

Engelli aracıyla ekmeğinin peşinden gidiyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde küçük yaşta balkondan düşmesi nedeniyle engelli hale gelen ve 18 yıl önce de babasını kaybeden 28 yaşındaki Barış Ateş, hem eğitim hayatına devam ediyor hem de kent meydanında yara bandı, kalem, su, kahve ve mendil gibi ürünler satarak evini geçindiriyor - Anne Necmiye Ateş: - "Engelli olmasına rağmen çabalıyor, alıyor getiriyor. Gelirken sorar, alışkanlık yapmış kendince telefon açar 'Anneciğim bir şeye ihtiyaç var mı evde?' diye sorar" - "Dünya bir tarafa o bir tarafa, dünya ile ölçülemez. Önce Allah'ım sonra yavrum. Bazen ben hasta olduğum zaman, evde elektrik süpürgesini açar yardımcı olur, bulaşıklara yardımcı olur" - "Barış'a, ölmeden bir oda bir mutfak da olsa bir ev alabilmek istiyorum. Allah nasip ederse ev alabilirsek hayırlısıyla oturmak ve Barış'ı kendisi gibi engelli birisiyle evlendirmek istiyorum"

Yurthaber 30-03-19 12:06

Engelli aracıyla ekmeğinin peşinden gidiyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde küçük yaşta balkondan düşmesi nedeniyle engelli hale gelen ve 18 yıl önce de babasını kaybeden 28 yaşındaki Barış Ateş, hem eğitim hayatına devam ediyor hem de kent meydanında yara bandı, kalem, su, kahve ve mendil gibi ürünler satarak evini geçindiriyor - Anne Necmiye Ateş: - "Engelli olmasına rağmen çabalıyor, alıyor getiriyor. Gelirken sorar, alışkanlık yapmış kendince telefon açar 'Anneciğim bir şeye ihtiyaç var mı evde?' diye sorar" - "Dünya bir tarafa o bir tarafa, dünya ile ölçülemez. Önce Allah'ım sonra yavrum. Bazen ben hasta olduğum zaman, evde elektrik süpürgesini açar yardımcı olur, bulaşıklara yardımcı olur" - "Barış'a, ölmeden bir oda bir mutfak da olsa bir ev alabilmek istiyorum. Allah nasip ederse ev alabilirsek hayırlısıyla oturmak ve Barış'ı kendisi gibi engelli birisiyle evlendirmek istiyorum"

Haber 30-03-19 12:03

Kars’ta AFAD sel baskınları karşı vatandaşları uyardı

Kars’ta havaların iyi gitmesi ve karların erimeye başlamasıyla birlikte vatandaşlar sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı.Kars Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) sel ve su baskınlarıyla ile ilgili yazılı açıklama yaparak vatandaşlara uyarıda bulundu.AFAD Kars İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “İlimizde karların erimeye başlamasıyla birlikte merkez ve bağlı ilçeler ile köylerde sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve kaya düşmesi gibi oluşabilecek muhtemel afetlere karşı hazırlıklı olunması, gerekli araç, gereç, tüm ekipman ve personelinin hazır bulundurulması ile belediyeler, mahalle ve köy muhtarlıklarınca özellikle dere yatağında evi bulunan vatandaşların olumsuz durumlarda ivedilikle bulundukları mekanları terk ve tahliye etmeleri konusunda sık aralıklarla uyarılması, gerekli tedbirlerin alınması ve afet durumlarının ivedilikle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve 24 saat hizmet veren Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezinin 0474 212 69 13 ve 0474 212 66 00 telefon numaralarına bildirilmesi gerekmektedir” denildi.

Yurthaber 14-03-19 10:25

Vivo iQOO Phone su yüzüne çıktı

Geçtiğimiz günlerde Vivo’nun iQOO Phone adında yeni bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise telefon tüm hatlarıyla su yüzüne çıktı. İşte detaylar.

Trend 19-02-19 08:56

Telefon kazandığını sandı, paketten su şişesi çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kendisini arayıp ‘çekilişle son model telefon kazandınız’ şeklinde konuşan kişilere inanan bir kişi 99 TL ödediği kargo paketinden su şişesi çıkınca şaşkına döndü. Dolandırıldığını anlayan kişi, suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Trend 15-02-19 01:06

Telefon kazandığını sandı, paketten su şişesi çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kendisini arayıp ‘çekilişle son model telefon kazandınız’ şeklinde konuşan kişilere inanan bir kişi 99 TL ödediği kargo paketinden su şişesi çıkınca şaşkına döndü.

Haber 14-02-19 23:13

Alo 185 ile SASKİ’de birçok istek hızlı çözüme kavuşuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü, ALO 185 Çağrı Merkezi ile 7 gün 24 saat abonelerin bir telefon kadar uzağında olmaya devam ediyor.Sakarya’nın 16 ilçesinde yaşayan vatandaşlardan gelen istek ve talepler ilgili birimlere ulaştırılarak en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuluyor.

Yurthaber 04-02-19 18:20

YSK kararı Resmi Gazete'de

Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin muhtarlık bölgesi askı listelerinin askı süresi içinde, bir seçim çevresinden diğerine yapılan seçmen nakil istemleri hakkında ilçe seçim kurulu başkanı tarafından itiraz üzerine veya nakil isteminin şüpheli bir girişim olduğu kanaatine varılması halinde resen inceleme başlatılacak - Şüpheli seçmen nakil işlemlerinde polis veya jandarma tarafından yapılan araştırma ve soruşturma sonucunda belirtilen adreste oturup oturmadığı, adına kayıtlı elektrik, su, telefon, doğal gaz abonelik sözleşmesi veya faturası olup olmadığı ve ikamet ettiği yere ilişkin kira sözleşmesi ya da tapu kaydı bulunup bulunmadığına bakılacak - Araştırma ve soruşturma sonucunda muhtarlık bölgesinde oturmadığı belirlenen seçmenler hakkında gerekli değerlendirme yapılarak bu durumda olan seçmen kayıtlarının listeden çıkarılıp çıkarılmamasına ilçe seçim kurulu başkanı karar verecek

Haber 08-01-19 01:21

Yanar, “Oy kullanabilmek için seçmen listesinde isminiz olup olmadığını kontrol edin”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Avukat Mustafa Rauf Yanar, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), mahalli idareler seçimi için muhtarlık bölgesi askı listelerinin bugün itibariyle askıya çıkarıldığını belirtti.YSK’nın 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için hazırladığı seçim takviminin işlemeye başladığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Yanar, 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00’ye kadar seçmen listelerinin askıda kalacağını söyledi.Yanar, şu bilgileri verdi;“Buna göre, adres değişikliğinde bulunmak isteyen seçmenlerin ilgili nüfus müdürlüğüne adres beyan formu ile birlikte elektrik, su, telefon, doğalgaz abonelik sözleşmesi veya faturası, noter tasdikli kira sözleşmesi gibi belgelerden birisi ile başvurarak nüfus müdürlüğünce tescil edilen adrese ilişkin imzalı ve onaylı adres beyan formunun bir örneği ve eklerini ilçe seçim kurulu başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor."“Öğrenciler bulundukları illerden oy kullanabilecek”Öğrenim gördükleri yerlerde oylarını kullanmak isteyen öğrenciler (askeri öğrenciler hariç), öğrenim gördükleri okuldan, o okulun öğrencisi olduklarına ve kaldıkları yurt müdürlüğünden de yurtta kaldıklarına ilişkin alacakları belgelerle bağlı bulundukları okul ve yurtların ilgili nüfus müdürlüklerine bizzat başvurmaları ve tescil edilen adrese ilişkin imzalı ve onaylı adres beyan formunun bir örneği ile eklerini ilçe seçim kurulu başkanlığına teslim etmeleri halinde bulundukları yerden oy kullanabilecek.“Görme ve ortopedik engelliler giriş katlarda oy kullanabilecek”Görme ve ortopedik engelli seçmenler oylarını, 75 yaş ve üzeri seçmenler gibi aile bireyleri ile birlikte sandık alanlarının giriş katlarında kurulacak sandıklarda kullanabilmek için engelli olarak kayıtlı olup olmadığını www.ysk.gov.tr adresinden, "Seçmen Sorgulama" uygulamasından ve e-Devlet kapısından öğrenebilecek.“Yatağa bağımlı engelli seçmenler evde oy kullanabilecek”Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı olanlar, 17 Ocak’a kadar ’Engeli Nedeniyle Yatağa Bağımlı Olduğu’ veya ’3 Hastalığı Sebebiyle Yatağa Bağımlı Olduğu’ ibarenin yer aldığı sağlık raporu ile birlikte, www.ysk.gov.tr internet adresinden temin edebileceği "Seyyar Sandık Kurulu Talep Formu"nu doldurup yerleşim yerinin bağlı bulunduğu ilçe seçim kurulu başkanlığına ya da ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere bağlı bulundukları muhtarlığa teslim etmeleri halinde kayıtlı oldukları adreste seyyar sandık uygulaması ile oy kullanabilecek.Seçmenler bugünden itibaren YSK’nin "www.ysk.gov.tr" adresinden bina esasına göre düzenlenen seçmen kayıtlarının sorgulanmasını da yapabilecek.

Yurthaber 04-01-19 13:50