Temmuz Memur Zammı Haberleri

MEMUR MAAŞI ZAMMI 2023 SON DAKİKA: Temmuz zammı ile Memur maaşı ne kadar olacak, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!

Memur maaşı zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere en düşük memur maaşının 22 bin TL'ye çıkarılması bekleniyor. Diğer kamu çalışanları için ise görev, unvan, derece ve mesleki kariyer gibi unsurlara göre kademeli artış gerçekleştirilecek. Konu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısında ele alındı. Peki, Memur maaşı zammı ne zaman açıklanacak? İşte, 2023 memur maaşı zammı ile ilgili detaylar...

Finans 03-07-2023 19:31

MEMUR MAAŞI ZAMMI 2023: Temmuz'da ara zam var mı? Memur maaşı zammı ne kadar olacak, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Memur temmuz zammına dair araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada "Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Temmuz memur zammı 2023 tahmini ne kadar, kaç TL olur? Memur refah zammı seyyanen zam yapılacak mı? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

Finans 02-05-2023 08:19

Diğer Haber Etiketleri

Temmuz Memur Zammı

Temmuz Memur Zammı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Temmuz Memur Zammı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.